Problemi DS3

Začel/a irnesds5, November 14, 2014, 08:31:58 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

OK, imaš sčipiran motor na 230KM, pač je šel rakom žvižgat (le zakaj, ane ...), kolega ti baje lahko zrihta drug/nov motor in tebe bi to koštalo max 1000Eur.

In kaj še razmišljaš?
OK

LP
Primož

garac

kot sem že napisal, tuning ima svoje omejitve, čip tjunig je res æip, ampak je to en qrac, če to ni narejeno strokovno. zakaj ima dirkalni motor spremenjene odmične, kovane bate, spremenjen izpuh itd? A ne bi bilo lažje samo eno mapo spremenit v racunalniku, pa je vse rešeno?
Zaradi takšnih in podobnih modelov imajo potem problem "normalni" voziniki problem uveljavlat garancjo
Najbrž si na servisu pošteno povedal, da je motor navit?
Poznam vsaj še enega uporabnika DS3 na tem forumu, ki se tudi gre predelave, le da on o tem ne piše, njegov je superdruper ohranjen.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

alesz

Račun za nič je tole,6Kkm po drugem servisu se ti prižge lučka....................

na tole sem hotel odgovoriti
CitatTočno tam so kolegu "popravljali" DS3 s podobnimi simptomi, pa razen "Ja smo en senzor zamenjali, da je lučka ugasnila" niso naredili nič.

DS3r

Pri mojem je bencinska pumpa menda šla rakom žvižgat. Cena nove 509€. Hvala bogu za garancijo =)

Jogador

Èe je pri takem tuningu in po tem, kako se je z avtom delalo (saj so bili menda nekje res posnetki "agresivnejše vožnje") samo bencinska pumpa, potem imaš še srečo, sploh ker verjetno garancija načeloma ne pokriva tako navitega motorja...

@alesz to pa sploh ne bom komentiral:Hammer3:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

alesz

Citat@alesz to pa sploh ne bom komentiral  :Hammer3:
ne tepi poštarja......tile peugejevci pa lupijo še huje.Na istem avtu je zadnjič blokirala ročna,na servisu so konkretno obnovili zadnje zavore,nato pa znanstveno določili,daje napaka akumulator.Pa je bila spet podobna cifra....ampak pomembno je da si "moj peugeot"........................................

ModelJT

Citat od: Jogador;194197Èe je pri takem tuningu in po tem, kako se je z avtom delalo (saj so bili menda nekje res posnetki "agresivnejše vožnje") samo bencinska pumpa, potem imaš še srečo, sploh ker verjetno garancija načeloma ne pokriva tako navitega motorja...

@alesz to pa sploh ne bom komentiral:Hammer3:

Si malo zamesal. V tej temi sta dva modela, ki imata ds3 en je natuniran drug pa ne no ta ki ni je od ds3r.
[SIGPIC][/SIGPIC]

DS3r

Moj ni bil nič izrabljan vsaj v mojem lastništvu ne. Da smo si na jasnem ga seveda tud sam velikokrat pritisnem ampak  ko je avto segret. Tak avto je narejen za te stvari. Èe bi se hotel počasi vozit bi si 1.2vti-ja kupil

garac

saj vemo en je rumen, drugi pa bel se mi zdi
Rumen je "merlakov"
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Jogador

Eh klinc, preslabo berem, back to school for me:Hammer3:
"Watch this..."

DS3r

No pa so zamenjali to pumpo. Zaenkrat avto dela normalno upam da tko tud ostane

marcogunn

No da porocam se jst moje probleme... verjetno bom avto kr pelu lepo na odpad... lagano se avto odloc da k stojim na miru da zacne trest... k da mu pocas zmankuje moci. slucajno ve kdo kaj nej bi blo to? Avto mam 1 mesec pa se mi res ne da ubadat s tem k sm kupu avto da dela ne da sm na servisih... hvala za pomoc =)

Jogador

Kje si pa kupil avto, rabljen ali nov?
"Watch this..."

dbostjan

Kaj pa puščanje vode v kabino, ste našli vzrok?

marcogunn

Avto je bil kupljen rabljen pri avtotehni vis... ne manjka mi malo da ga ze zamenjam k tokrat kokr sem zdaj na servisu nisem bil se nikoli...

Za puscanje vode v kabino so mi na servisu rekli da naj bi bilo tesnilo za vrata... minilo je ze 3 tedne in iz servisa me se zdaj niso poklical da so dobil ta del da mi zamenjajo... uglavnem vse skupaj je banana