Problemi DS3

Začel/a irnesds5, November 14, 2014, 08:31:58 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

Mogoce pa je bencinska pumpa ... ki dela, pa ne dela v redu, pa spet dela ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

DejanO

Kaj ga boš prodajal, k Jerovšku (Grosuplje) ga pelji na pregled, da ti ugotovijo kaj ga zajebava. Tak še bo najbolj ziher.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DS3r

Delam pri merlaku in čisto zaupam svojim sodelavcem tako da ga nebom nikamor drugam vozil. Sej neki sumijo pumpo. Danes ga tukaj pustim da probamo mrzlega jutri zjutraj na tester. Ker fora je da ko avto vrže v rezervni program ga ugasneš in ponovno prižgeš pa normalno dela samo lučka sveti in očitno pol napaka zgine.

north

Še vseeno mora ECU napako met v spominu.Tud če lučka ugasne .
Citroën - Creative Technology

jumper1

Citat od: irnesds5;193769Sm biu dans pr privat serviserju :

in je reku sledeče mene je kr začela glava bolet... ena svečka naj bi bla mastna ker prisitk mece olje vn iz motorja, potem pravi da tm k so svečke, v treh je 10 bara pritiska v eni je 2 bara, in je reku da bi mogl glavo motorja dol dajat pa pogledat pa neke ventile menjat mogoče je kšn zanič, moj auto ima 16 ventilov krat 25 e priblizno itd... je reku cerka 650 e stroska... zdej nevem al naj mu vrjamm al ne... al probam samo mastno svečko zamenjat ? nism nek mojstr glede serviseranja pa mozno da me je nategnu =D

Ali si že kaj ugotovil kako je na stvari pri tvojem ds3?

zlikovski

Možno da je kje kakšen kontakt zoksidiran.
Mah lahko tu razglabljamo vse možne čiračare, nakoncu pa bo brezvezem feler.
Upam da rešiš čimprej ter ugodno.

DS3r

Je itak še v garanciji tako da nebom imel stroškov :BigThumbs:

irnesds5

am ja naj bi sla glava motorja noben se tocn neve... + to da je z BATOM neki narobe tud !! ful enih stroskov no. pelu sm ga enmu k dela na pooblaščenem mi je hot zrihtat garancijo  pa da mi citroen placa nov motor jst pa ure dela, sam so hotl od 800-1000e  samo za delo, tako da sm zavrnu, jutri peljem da se priklopi na racunalnik.  pri enem privatniku je biu ze vklopljen na racunalnik pa ni kazalo napake, vceraj ko sem ga prizgal po 2 dneh je zasvetla lucka za SERVIS , na ekranu pa napisal da manjka olja v motorju. tko da sporocim ta tedn kaj je z autom ?  
mi je pa ponudil ta ki dela na pooblaščenem servisu slabih 6.000 e za takega pokvarjenega pa sem glatko zavrnil in ga poslal v 3pm =D

irnesds5

Citat od: jumper1;194133Ali si že kaj ugotovil kako je na stvari pri tvojem ds3?

am ja naj bi sla glava motorja noben se tocn neve... + to da je z BATOM neki narobe tud !! ful enih stroskov no. pelu sm ga enmu k dela na pooblaščenem mi je hot zrihtat garancijo pa da mi citroen placa nov motor jst pa ure dela, sam so hotl od 800-1000e samo za delo, tako da sm zavrnu, jutri peljem da se priklopi na racunalnik. pri enem privatniku je biu ze vklopljen na racunalnik pa ni kazalo napake, vceraj ko sem ga prizgal po 2 dneh je zasvetla lucka za SERVIS , na ekranu pa napisal da manjka olja v motorju. tko da sporocim ta tedn kaj je z autom ?
mi je pa ponudil ta ki dela na pooblaščenem servisu slabih 6.000 e za takega pokvarjenega pa sem glatko zavrnil in ga poslal v 3pm =D

irnesds5

kdo ve koliko bi bilo stroskov s tem BATOM in z glavo priblizno usak mi govori blizu 1000 e ... pa nekako upam da bo manj... ker če bo toliko nevem a se splaca popravljat

ModelJT

Si to sel na avtomerkur?
[SIGPIC][/SIGPIC]

irnesds5

Citat od: ModelJT;194163Si to sel na avtomerkur?

am ne nism biu pr njih..  na visu

ModelJT

Aha. No daj pojdi se do merlaka na drenov gric ali pa do jerovska v grosuplje pa naj ti tam povejo kaj mislijo in koliko bo kostalo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

alesz

Citatkdo ve koliko bi bilo stroskov s tem BATOM in z glavo priblizno usak mi govori blizu 1000 e
To imaš tisti "bmw-jev" motor"....?Kar se mene tiče pozabi na 1k€,to potegne za sabo verigo,napanjevalce,pa še kaj.......

Jogador

Citat od: irnesds5;194164am ne nism biu pr njih..  na visu

Točno tam so kolegu "popravljali" DS3 s podobnimi simptomi, pa razen "Ja smo en senzor zamenjali, da je lučka ugasnila" niso naredili nič. :argue1:
Aja avto je bil brez kakršnihkoli posegov, nič tuninga, še priganjalo se ga ni.

Pelji na spodoben servis pa se potem odloči.
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3: