Ali Jerovšek, Merlak in Jenko sponzorirajo forum?

Začel/a casper, November 08, 2014, 08:47:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

casper

Citat od: Lovro;192908Najboljši pooblaščeni servisi so Merlak na Drenovem Griču pri Vrhniki, Jerovšek v Grosuplju, Jenko na Praprotni polici (pri Aerodromu Ljubljana).

Nepooblaščeni - Novak v Ljubljani (Simonitijeva ulica).

veckrat sem tukaj prebral pohvalo za te servise (perdvsem prva dva). V dilemi sem ali je to kaka reklama, ali je res tako.

Kaj je problem z Avtomerkurjem? Jaz sem bil pri njih predvsem iz praktičnih razlogov: da mi ni treba organizirati do on od servisa. In nimam posebnih pripomb - servis kot servis. Pa nimam namem da jih reklamiram.

Cenovno pa mi niso najbolj všeč, ampak nekak sem take cene pričakoval na pooblaščenem servisu. Ali kdo ima kake izkušnje/informacije da so storitve pri zgoraj omenjenih bolj poceni?

Zanima me še: ali ti servisi nudijo nadomestni avto?

alesz

Citat od: casper;192993veckrat sem tukaj prebral pohvalo za te servise (perdvsem prva dva). V dilemi sem ali je to kaka reklama, ali je res tako.

Kaj je problem z Avtomerkurjem? Jaz sem bil pri njih predvsem iz praktičnih razlogov: da mi ni treba organizirati do on od servisa. In nimam posebnih pripomb - servis kot servis. Pa nimam namem da jih reklamiram.

Cenovno pa mi niso najbolj všeč, ampak nekak sem take cene pričakoval na pooblaščenem servisu. Ali kdo ima kake izkušnje/informacije da so storitve pri zgoraj omenjenih bolj poceni?

Zanima me še: ali ti servisi nudijo nadomestni avto?

Ja tudi jaz sem že razmišljal o tem.Sem paæ zaj..... kot trdijo nekateri,ampak celo leto se opleta z telefonskimi številkami in naslovi,kako so nekateri dobri in kako vam brez njih ni živeti.Moje mišljanje je ,da je vsaka teklama komercialna,na žalost tudi negativna reklama je samo reklama.Nebi se spuščal v finančne učinke ,ampak določeni imajo tu celo leto brezplačno izložbo.Forum pa......letu obsorej nabirka.......................................

CitatOčitno je samo "Jumper1"razumel kaj sem hotel povedati,ni mi pa jasno kje sem napisal ,da bi se kdo iz foruma s tem okoriščal..................

garac

forum je sponzoriran s strani omenjenih serviserjev, res je. Admini imajo tam brezplačne servise in ostale bonitete. Večino denarja sicer nameni enota z Barjanske okrog 2500€ letno za dopust in rehabilitacijo.
Običajnim članom pripadajo le izleti v Banovce.
Hvala za zaupanje
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Evo, še so pošteni Slovenci. Vodstvo priznava, da ima ugodnosti. Vredno vseh pohval!

jumper1

Lahko bi plačali za nekaj let članarine(oz naročnine,za spletno stran tega foruma)in nebi bilo treba zbirati prostovoljnih prispevkov za le to.

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

xpuser

Citat od: alesz;192996Ja tudi jaz sem že razmišljal o tem.Sem paæ zaj..... kot trdijo nekateri,ampak celo leto se opleta z telefonskimi številkami in naslovi,kako so nekateri dobri in kako vam brez njih ni živeti.Moje mišljanje je ,da je vsaka teklama komercialna,na žalost tudi negativna reklama je samo reklama.Nebi se spuščal v finančne učinke ,ampak določeni imajo tu celo leto brezplačno izložbo.Forum pa......letu obsorej nabirka.......................................

Z avtomerkurjem nimam dobrih izkušenj in se k njim nisem vračal.

@alesz nevem kje delaš, mislim da nisi nikdar napisal.

Recimo da eni prisegajo na fušarje ker so poceni, sam imam slabe izkušnje in na koncu se je izkazalo pride dražje kot pa dober pooblašenec z računom in garancijo zato priporočam pooblaščenca.

garac

@jogador, zmenjeno 3 dni na Jadran film v Zgreb z J. Fonda.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

vinotoc

Priznam, tudi jaz sem zajebal. Naslednjič bom na vljudno vprašanje in prošnjo za informacije napisal takole:
Spoštovani XY!
Citroën XP je zanič avto kot ste že sami prebrali na forumu. Sam ga ne bi vozil nikoli v življenju. So sami problemi in za redno servisiranje ga ni rednega uradnega servisa, ki bi ga znal servisirati, pa še dragi so. Sam namreč peljem vsakokrat k drugemu serviserju, saj so vsi draaaaagi in šlampasti, tako da nič ne preberete med to sodrgo, vam povem!
Na forumu prevladujejo predvsem slabe novice, ker pač dobrih ni! Èe je vse v redu pač ne pišemo na forum, ker bi delali reklamo že sami znamki.
Èrv dvoma vas ne bi najedal, če bi kupili drugo znamko. Kar mate, pač mate in si sami sebi pripišite. Lahko pokličete (vam odsvetujem, ker je bolje da sami brkljate, ali pa pocukjte za rokav kakšnega forumaša iz drugega znamke foruma) uraden servis (nobene reklame za znamko iz naslova foruma)Tel: pa kaj si ti nepismen/a da si ne znaš pogledati v telefonski imenik in ne omenite, da sem vas jaz usmeril k njim, ker potem ne boste imeli nobene bonitete, še hujše, zaračunali vam bodo še moje neplačane račune, saj smo forumaši znani po tem, da ne plačujemo oz. plačujemo nič, ker počakamo, da je račun trajno zapadel.
Lepo nabirajte okvarein čimprej prodajte te gare od (spet ne sme biti reklame), čimveč dvomov Vam želim!
Vinotoč
PS ti k.... servisi so mi hoteli popravljati in obnavljati mojega starodobnika. Pa koji k..... so oni če jaz znam bolje in boljše. Alukor in body spodaj, po karoseriji pa čimveč nalepk in pristnih udarnin (original pač, ane) in si ðek. Pa še z računi nimaš težav, kot ti jih izstavijo uradni servisi. Saj vemo, da jih potem brišejo in tvoja gotovina je v njihovem žepu... ane, ane!
Še enkrat: fuknite te gare stran in sprašujte na drugem forumu!!!!!
Moderator: ti pa fukni to med jagode in sardelice z octevim kisom!
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

antasi

Casper glede servisov

jaz lahko pa pohvalim(reklamiram)
žgajner rogaška slatina
res je dve uri od tebe ampak dajo ti pa nadomestni avto...
pa redni servis košta mal več kot 100 eur z materijalom vred!
aja, pa zdaj ko sem to napisal mi bodo računali 150 eur:Hammer3:

pa garač kaki banovci, kak izlet za člane??
nisem bil obveščen:argue1:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Pred leti, ko še ni bilo krize pa je bilo denarja še za piknik, sankanje, nagrade in to za vseeeeee forumaše. Hehehe.

gepl83

Ne vem kake privilegije imajo drugi, ampak jaz jih nimam. Èe mi bo kdo kaj dal za to ket delam reklamo nekomu, pa ne bom nič jezen. V glavnem. Jaz sem bil pri Jerovšku v grosupljem, menda drugič v življenju s svojim avtom. Foter je imel 4 osebne avte citroene in 3 kombije, pa so se vsi tam servisiral. Vedno zadovoljen kar se tiče kvaliteze servisiranja. Je pa res, da so servisne ure dražje kot pri privat mehanikih z neprijavljenimi dejavnostmi. Tudi sam sem 14 dni nazaj peljal avto na servis in sem bil presenečen, da so mi dolili vitreks. Niso mi ga posebej zaračunali, ampak v redu, se zavedam, da je servisna ura toliko dražja. Se pa tudi oni zavedajo, da so take malenkosti pomembne.

ModelJT

Alo jaz bi tudi spet sel kam. Pariz recimo bi bil fajn, nisem bil ze od avgusta nikjer na racun foruma!! Pa ja Jerovsek je super servis.
[SIGPIC][/SIGPIC]

rsm23

Pa kaj vam je, Avtomerkur je pa ja res kvaliteten in odliæan servis pa vse, pa kako lahko daste pri Jerovšku, Merlaku, Jenku in vseh teh šušmarjih samo 130 evrof za mali servis. Pejt na Avtomerkur za 250€, vam bodo vsaj o od olja not vlili, pa še kak liter preveč (od viška glava ne boli), ne pa da vam toto staro brajdo notri vlivajo pa ka te vem fse. Pa še če prideš več kot šestkrat na leto ti izlet na luno častijo...

Romzi