Ali Jerovšek, Merlak in Jenko sponzorirajo forum?

Začel/a casper, November 08, 2014, 08:47:40 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Ali ga sponzorirajo? Koga klinček palček sploh to briga, če ga,  fino, če ga ne tudi fino, če ima kdo od tega korist, hvalabogu, če je nima, je pač nima.
Kateri pooblaščenec je najbolši  in najlepši in ga lahko vidiš iz naslonjača dnevne sobe? Butasto vprašanje do amena. Tisti ki ti avto popravi tako kot se spodobi! Pelješ kam ti paše, nihče nikomur ne zvija roke.
Forum je ful kul, končno se en SM- obnavlja in se tu in tam kaj napiše:BigThumbs:

Èe bo treba kak sponzorski šiling dat, da bo forum še dalje laufal, pa kar na dan z besedo.

GSclub

Tudi meni je forum kul, mnogo bolj, kot izražate moderatorji in administratorji. Verjamem pa, da počasi postanete frustrirani in se zgodi, da se še sami s kom osebno zapletete.
Sam se kar dosledno držim tega, da sledim konstruktivnim temam in prispevkom, kregarije in zapletanje pa ignoriram...
Kot povsod, kjer se dela z ljudmi, bi tudi forumskim moderatorjem prav prišla kakšna supervizija (=vaše vzdrževanje sebe)...

xpuser

Ja naj casper zrihta da bo drugo leto avtomerkur sponzor in bomo njih hvalili.

antasi

Citat od: GSclub;193245Tudi meni je forum kul, mnogo bolj, kot izražate moderatorji in administratorji. Verjamem pa, da počasi postanete frustrirani in se zgodi, da se še sami s kom osebno zapletete.
Sam se kar dosledno držim tega, da sledim konstruktivnim temam in prispevkom, kregarije in zapletanje pa ignoriram...
Kot povsod, kjer se dela z ljudmi, bi tudi forumskim moderatorjem prav prišla kakšna supervizija (=vaše vzdrževanje sebe)...

ja odlična ideja.
Naj gredo tudi šefi malo v Banovce,
da ne bomo samo člani hodili tja:BigThumbs:

ps:upam, da vo vsaj zdaj vsi razumeli šalo!!
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gepl83

Al nč čudnega, če imajo drugi citroenovce za najbolj čudne, če se še na lastnem forumu kregamo. Polovica objav je pa že v tejle temi čudnih.

dyane

Citat od: garac;193228rsm, saj zadnje časa laufa skoraj brez urejanja, nekateri so se hvala bogu, poslovili, bo pa potreben nov zagon, nove uporabne prispevke zagnat, pa kak sken naredit, slikico prilepit, v bistvu je odziv starih članov po prepirih nekoliko zamrl.
Ljudje si nekaterih stvari niti ne upajo objavit, da ne pride nenapovedan obisk, češ s čim se pa pri vas ukvarjate?
Hvala bogu, imamo še vedno ljudi, kot je Alesz, Vlado333, Jumper1, Amipick, JureA, Èojko itd, ki z veseljem objavijo kakšno koristno zadevo.
Mladci? Saj  vidiš našega zajčka, se je preselil na nek autoforum, študira na polno... od mladcev sta v bistvi le vi2 z Jankom

hhehe bogi Zečiču...normalno,da je spizdo iz foruma, če pa ga non stop podjebavate...ono gore ono dole.....še obnovo amija ni upal objavit, ker so non stop neke neumestne pripombe...ja pa ti Gaši si tudi dosti krat bil zraven vpleten..kaj se je skuhalo..bo pač treba pojest ane, ane, ane..

Ker pa po drugi strani kot običajni uporabnik sploh ne zaznam nekih težav, res ne vidim nobenega problema....da se forum ne bi nadaljeval....teh par evrotov, pa ja že bote skupaj napraskali...pa če gledam iz moje perspektive, raje dam 20 za forum, kot pa za par pirov in čevapčiče..ki jih tak ne jem...

Zaključek:

sem za ohranitev foruma, brez problema prispevam želeno vsoto, če pa ne pa bom te še ene 10ič šel malo v Banovce pogledat...zdaj že res dugo nisem bil tam.

Pa še nekaj z v pomislek...le glejte, da vsa ne bo preživel prvi slovenski citro forum..kak je že ime Citroenfilten...al kak...ki je bil ravno povod za nastanek le tega...

Drugač pa hvala lepa za prijetne trenutke!:emot112::emot112::BigThumbs:
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

@dyane šef foruma, ki ga omenjaš ima interes za nakup tega foruma, le kot vedno ima še malce manj €, kot mi.
Ej, saj za zajæka sem vesel in za njegovo dobavo taljanskih delov tudi, je ratala gužva z dobavitelji spet. Že teh butron dilerjev je en kup. Je res, tako je od nekdaj tudi Strauss, Wagner, Mozart, Salieri... se niso marali zaradi gužve na trgu, so pa zato malce tekmovali med seboj in pisali kvalitetno glasbo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

dyane

Citat od: garac;193296@dyane šef foruma, ki ga omenjaš ima interes za nakup tega foruma, le kot vedno ima še malce manj €, kot mi.
Ej, saj za zajæka sem vesel in za njegovo dobavo taljanskih delov tudi, je ratala gužva z dobavitelji spet. Že teh butron dilerjev je en kup. Je res, tako je od nekdaj tudi Strauss, Wagner, Mozart, Salieri... se niso marali zaradi gužve na trgu, so pa zato malce tekmovali med seboj in pisali kvalitetno glasbo

Ja..da bi saj imel namen kupit forum, te pa je hoto kupit domeno...za preusmerjanje...na oni forum...ja glej zadeva je enostavno..če si karakter, pa če imaš nek cilj ga pač dosežeš..in zdaj,ko se je po toliko letih spet normalizirala kultura na forumu, je brez smiselno le tega dol zapirat...pa neke vlke pare za njega tudi ne boste dobili..

Pa še nekaj z v opomin: glede na to,da cel klub premore le par mladcev, ki jih prešteješ na eno roko, bi jih jaz imel v celufano zavite, da si ne bi premislili, ker se populacija na citro sceni neizmerno stara in kræi...in bo en dan prišla do toke brez povratka....in smo sodeč po populaciji, naša populacija med 35-40, še vedno "mladci".
[SIGPIC][/SIGPIC]

wragec

Meni je čisto vseeno kdo koga sponzorira in kdo ima zastojn servise, važno je da ko imaš problem, da servis zna zadevo rešit in te ne nateguje kaj je vse potrebno zamenjat samo da zaslužijo. Zdaj glede omenjenih servisov pa če je narod zadovoljen z njimi, očitno je z enim razlogom.

Markolin

SPOŠTOVANI!

Mislim, da je zadeva šla malce iz svoje poti.
Kot sem lahko razbral iz teh postov v tej temi, je nekaterim trn v peti to, da se na njem prikrito oglašujejo nekateri serviserji ...., da imajo s tem povezano lastniki foruma ne vem kakšne ugodnosti, pa še kaj vem kaj.

Žal je stvar malce drugačna, bom tukaj še enkrat napisal - pribil na ogled vsem, kako je s tem.

Forum smo ustanovili Gaši, Gox, Gigo, Deyo, Interceptor in Markolin, ker nam je bilo pač zadosti prosjačenja za prispevke za delovanje foruma, vemo katerega in od koga.

Vse stroške povezane s tem smo nosili sami in s tem nismo želeli obremenjevati uporabnikov, ker smo želeli, da je forum brezplačen, da so informacije uporabne narave brezplačne.

Kot sem že v prejšnjem postu povedal, da smo pred dvema letoma prvič zaprosili za pomoč pri plačilu računa za prostor in domene pri domačem ponudniku spletnega prostora, saj je kriza udarila tudi po naših žepih.
S tem kar ste dobro voljno nekateri prispevali in seveda tudi z prispevki ustanoviteljev foruma, smo stroške poravnali za dve leti.

Èe kdo misli, da smo si zraven še kaj razdelili, se moti, z forumom smo imeli zmeraj smo stroške, ki smo jih pač sami pokrili, čeprav bi lahko "na veliko služili", z reklamami in morda tudi z oddajo spletnega prostora in tako naprej.

Glede oglaševanja, pa takole, če pač ima nekdo dobre izkušnje z kakim serviserjem ali trgovino, ali kaj vem kaj, lahko svobodno na tem forumu imenuje to osebo, podjetje ali trgovino.., TO NI plačljiva reklama. Revija VIP, prav tako imenuje ponudnike nekega izdelka, ko dela teste na teh izdelkih, pa jim s tem ne dela plačljive reklame, ampak samo pove kako je s tem. Revija se financira iz članstva v ZPS, ZPS je neodvisna in neprofitna organizacija, ki slovenskim potrošnikom omogoča boljše in varnejše nakupe. Prav tako poslanstvo naj bi imel tudi naš FORUM CITROENAR.

Pikniki, ki smo jih organizirali brezplačno, smo pokrili sami ustanovitelji ob pomoči družine, bližnjih prijateljev, z donacijami in nekaterimi, ki so sami hoteli karkoli prispevati.

Tako je to in pika.

V kratkem bomo prejeli račun za forum, za naslednje leto:

Imamo paket Hitrost Maxi+:

40 gostujočih domen
gostovanje, spletno gostovanje
40 GB spletnega prostora
domene, gostovanje
PHP Safe Mode Off
domene, gostovanje
PHP 5.6, 5.5, 5.4, 5.3, 5.2, 4.4
domene, gostovanje
E-poštni predali, MySQL
domene, gostovanje
pop3, imap, smtp
domene, gostovanje
FTP, ImageMagick
domene, gostovanje
Zend Optimizer, IonCube

Trenutno uporabljamo nekje 50% prostora, kar znese cca 20GB podatkov.

Foruma nimamo namena seliti kamorkoli v tujino, ker so s tem same težave, saj nam, odkar smo pri Hitrosti, vse teče kot namazano in imamo odličen support z njihove strani.

Cena za prostor in tri domene citroenar.com, citroenar.si in citroenar.eu pride nekje okrog 220€ za eno leto.

Èe kdo ŽELI prispevati za delovanje foruma, lahko na ZS kontaktira Markolin-a, Garac-a ali Gox-a, pa se dogovorimo o tem na kakšen način to izvedemo. Sicer pa bomo račun za to poravnali ustanovitelji foruma iz svojih žepov.

PROSIM VZEMITE VSE NAPISANO NA ZNANJE IN NE TEŽITE VEÈ OKOLI TEGA.

MARKOLIN

ps

Slika 1 - račun za dve leti, Slika 2 račun za eno leto.

Računi so od lani in predlani. in so bili plačani, letošnjega še čakamo.

Čojko

Jaz bi samo še vprašal ali ne bi bil dovolj dober tudi paket Hitrost Maxi z 25 GB in ali se ne bi ob zbranih dovolj sredstvih odločili za 3 leten zakup s 60% popustom?

rsm23

Zdaj ko sem glih pri dohtarjih in mam viška cajta, bom še 1x napisal. Ni problem v gostovanju. Zastonj gostovanje foruma sem jaz 2 leti nazaj ko se zbiralo prispevke ponudil, pa potem letos ko je gashi objavil oglas, se 1x.... Torej gostovanje oz. denar zanj (očitno) ni problem....

EDIT: Se posipam s pepelom. Sele sedaj videl Markolinov post. SUPER. Torej ponovimo akciji ozpred dveh let.

Lenko

Citat od: Markolin;193317SPOŠTOVANI!

Mislim, da je zadeva šla malce iz svoje poti.
Kot sem lahko razbral iz teh postov v tej temi, je nekaterim trn v peti to, da se na njem prikrito oglašujejo nekateri serviserji ...., da imajo s tem povezano lastniki foruma ne vem kakšne ugodnosti, pa še kaj vem kaj.

Žal je stvar malce drugačna, bom tukaj še enkrat napisal - pribil na ogled vsem, kako je s tem.

Forum smo ustanovili Gaši, Gox, Gigo, Deyo, Interceptor in Markolin, ker nam je bilo pač zadosti prosjačenja za prispevke za delovanje foruma, vemo katerega in od koga.

Vse stroške povezane s tem smo nosili sami in s tem nismo želeli obremenjevati uporabnikov, ker smo želeli, da je forum brezplačen, da so informacije uporabne narave brezplačne.

Kot sem že v prejšnjem postu povedal, da smo pred dvema letoma prvič zaprosili za pomoč pri plačilu računa za prostor in domene pri domačem ponudniku spletnega prostora, saj je kriza udarila tudi po naših žepih.
S tem kar ste dobro voljno nekateri prispevali in seveda tudi z prispevki ustanoviteljev foruma, smo stroške poravnali za dve leti.

Èe kdo misli, da smo si zraven še kaj razdelili, se moti, z forumom smo imeli zmeraj smo stroške, ki smo jih pač sami pokrili, čeprav bi lahko "na veliko služili", z reklamami in morda tudi z oddajo spletnega prostora in tako naprej.

Glede oglaševanja, pa takole, če pač ima nekdo dobre izkušnje z kakim serviserjem ali trgovino, ali kaj vem kaj, lahko svobodno na tem forumu imenuje to osebo, podjetje ali trgovino.., TO NI plačljiva reklama. Revija VIP, prav tako imenuje ponudnike nekega izdelka, ko dela teste na teh izdelkih, pa jim s tem ne dela plačljive reklame, ampak samo pove kako je s tem. Revija se financira iz članstva v ZPS, ZPS je neodvisna in neprofitna organizacija, ki slovenskim potrošnikom omogoča boljše in varnejše nakupe. Prav tako poslanstvo naj bi imel tudi naš FORUM CITROENAR.

Pikniki, ki smo jih organizirali brezplačno, smo pokrili sami ustanovitelji ob pomoči družine, bližnjih prijateljev, z donacijami in nekaterimi, ki so sami hoteli karkoli prispevati.

Tako je to in pika.

V kratkem bomo prejeli račun za forum, za naslednje leto:

Imamo paket Hitrost Maxi+:

40 gostujočih domen
gostovanje, spletno gostovanje
40 GB spletnega prostora
domene, gostovanje
PHP Safe Mode Off
domene, gostovanje
PHP 5.6, 5.5, 5.4, 5.3, 5.2, 4.4
domene, gostovanje
E-poštni predali, MySQL
domene, gostovanje
pop3, imap, smtp
domene, gostovanje
FTP, ImageMagick
domene, gostovanje
Zend Optimizer, IonCube

Trenutno uporabljamo nekje 50% prostora, kar znese cca 20GB podatkov.

Foruma nimamo namena seliti kamorkoli v tujino, ker so s tem same težave, saj nam, odkar smo pri Hitrosti, vse teče kot namazano in imamo odličen support z njihove strani.

Cena za prostor in tri domene citroenar.com, citroenar.si in citroenar.eu pride nekje okrog 220€ za eno leto.

Èe kdo ŽELI prispevati za delovanje foruma, lahko na ZS kontaktira Markolin-a, Garac-a ali Gox-a, pa se dogovorimo o tem na kakšen način to izvedemo. Sicer pa bomo račun za to poravnali ustanovitelji foruma iz svojih žepov.

PROSIM VZEMITE VSE NAPISANO NA ZNANJE IN NE TEŽITE VEÈ OKOLI TEGA.

MARKOLIN

ps

Slika 1 - račun za dve leti, Slika 2 račun za eno leto.

Računi so od lani in predlani. in so bili plačani, letošnjega še čakamo.

:BigThumbs:

Markolin

Citat od: Èojko;193318Jaz bi samo še vprašal ali ne bi bil dovolj dober tudi paket Hitrost Maxi z 25 GB in ali se ne bi ob zbranih dovolj sredstvih odločili za 3 leten zakup s 60% popustom?

S paketi je pa tako kot pri Telekomu, glih tisto kar rabiš je samo v največjem in najdražjem paketu. Velikost paketa smo spremenili takrat, ko se je na veliko nalagalo slike s strani uporabnikov, ki so poročali o svojem delu in seveda to z ostalimi delili na naše forumu in je prostora pač začelo zmanjkovati. Nekateri so potem ko so forum zapustili, svoje prispevke s prilogami tudi pobrisali. Trenutno delamo na 50% zakupljenega prostora.

Glede popusta, pa je 60% za nove naročnike - spet kot pri Telekomu, kjer najboljše ugodnosti veljajo le za nove naročnike ( to govorim iz lastnih izkušenj, sicer pa sem naročnik internetnih storitev pri Telekomu že od leta 1996).

Čojko

Tako pri Telekomu, kot pri Hitrosti popusti tudi za obstoječe naročnike.
Paket Hitrost Maksi je za 3 leta s 60% popusta 279,33 EUR z ddv in to velja tako za nove naročnike kot za stare, ki podlajšuejo.

Kakorkoli že, ne bit tako občutljivi in ne delat iz muhe slona. Èe boste javno napisali, da vam je do življenja foruma, da mislite še naprej zadeve rihtat in da si na tak in tak način želite donacij somišljenikov, da se potem pokrijejo stroški za gostovanje in domeno vejamem, da se bo marsikaj tudi nabralo.
In kar se mene tiče lahko potem morebitne viške sredstev, morebitne dohodke od banerjev, morebitne donacije serviserjev ipd. tudi zapijete. Jaz vam sigurno ne bom fovš.