Xm vs Xsara

Začel/a gule, Oktober 30, 2014, 01:58:35 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

Citat od: Èojko;192692Brezveze toliko enakih avtomobilov. Pa še žena ga najbrž ne vozi.

Ta je pa res dobra:BigThumbs:
Èojko saj bi se jaz oglasil pri tebi, pa se bojim tvoje žene,
odkar sem ti prodal GSa:bombs:

Gule, preštudiraj malo:
če nabaviš AMIja boš komot iz hribov od doma(po slikah kulk mate snega)
prišel v dolino na šiht,
tud če ti ami ne vžge,
sam da ročna dela:BigThumbs:
kako boš pa z XMom prišel dol če ti zjutraj ne vžge,
ne bo hidravlike, volana, nič:funny34d:

pa še amija če ti zjutraj ne vžge po poti na šiht,
lahko pol na šihtu v delavnici tulk popraviš da prideš domov..
da ne omenjam, da boš imel samo polovično porabo na poti na šiht, pa polne potne stroške..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

tomaz555

Gule, takih dilem se ne daje na forum. To samo narediš, pa je. Koliko je bilo govora ob nakupu in obnovi CX in gostilniškega pametovanja. Sicer se pa že takrat nisi oziral in to mi je všeč. Po drugi strani, pa zato so forumi, da člani pametujemo o vsem, tudi če nimamo pojma.

gule

tomaz555 v vsem imaš prav...se mi je zdela zanimiva tema za  debato in sem jo dal sem gor. Sem upal, da bo tudi kdo omenil, da je Xsara velikooo bolj ekonomična in modernejše vozilo...sem tudi upal, da bo kdo omenil logistične probleme...

Čojko

No, pa ti bom še jaz eno pametno napisal. Pred enim letom bi jo moral še v slo prodati. Kolikor bi že dobil takrat zanjo. Dva šoferja res ne potrebujeta 3 registrirane vsakdanje avte in enega na čakanju.
Vse drugo je neracionalno,... je pa velika ljubezen in neke vrste " nek se vidi raskoš" . če ti to toliko pomeni, imaš soglasje, sredstva,... bi bil ta xm pravi zate.

gule

Ma glej Èojko ni panike, namreč Cx, se v prometni vodi kot 86 letnik. Registriran je do marca, torej do takrat ga vozim, pol pa 12 mesecev mirovanja, do starodobniškega statusa...vmes, pa registracija Xsare...če se ne proda-zamenja...

xpuser

Èist tako, kero euro normo ima motor v xari, se da pri vas tole uvozit in registrirat.

gule

Xsara je že uvožena...uvoz pa je mogoč trenutno vsakega vozila, ki ima normo euro 3...