C5 1.6 HDI FAP

Začel/a BP C5, Oktober 19, 2014, 11:53:04 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

BP C5

Prodam C5 II 1.6 HDI, letnik 2005 brez napak, na hitro sem se odločil za nov avto zato se poslavljam od svoje C-e petke, ki je prav super avto z malo porabo.
:BigThumbs:

Info:040 745 548
http://www.avto.net/ad.asp?ID=8955670

Double Chevron

Tegale pa že nekaj časa gledam na netu. Izgleda lep!

BP C5

Ta avto je od cetrtka zvecer na avto netu, je bolj nova objava!

cikocx

Cx za zmeraj:BigThumbs:

BP C5

Vem ja znotraj še lepši, čeprav nisem naredil slike!

gepl83

Kaj kupuješ, če ni skrivnost?

BP C5

Ni skrivnost kaj kupujem, sem se odlocil za suv-eja. Clovek v zivljenju potrebuje spremembe. Nov C5 pa je ze en lep cas na trziscu, pa ga ima ze vsak drugi (tudi soosedi so med njimi).
Jaz pa sem clovek sprememb in bom zamenjal tudi znamko vozila.
Ce bi se Citroen odlocil za spremembe hidravlicnega C5, bi tudi jaz ostal zvest znamki!

:bombs:

Xandrej

Čojko

Daj ne bodi tako skop z informacijami o C5.
Malo več napiši o lastništvu, servisiranjih, kakšne vožnje si delal, koga si vse vozil v avtu, pod katerim kozolcem ali pooblaščencem si servisiral, kaj si vse zamenjal, kako je z velikim servisom, sklopka, bunke, hidravlika nasplošno, rjavenje avta,....
Pa več fotk na forum, vključno z notranjostjo, slabostmi,...

Xandrej

Èojko o rjavenjem? c5 ne rjavi vsaj I in II nista

CEPETKO

SUV - to je križanec terenca, in športne limuzine z pridihom enoprostorca.:emot77:
Citroen - kreative tehnoloži.

Citroenovc

Citat od: Xandrej;192146Èojko o rjavenjem? c5 ne rjavi vsaj I in II nista

Ja pa jade ... od kje imam potem v obeh zadnjih vratih po notranjem robu na spoju rjo pri 6 let starem avtu. Nikoli zaleten ipd bla bla ...

Polizdelek, kar se kvalitete izdelave tiče, pač.

Ga rešuje samo to, da ga še vedno rad vozim, ker to mu pa gre :-)
OK

LP
Primož

Xandrej

Pa stari fukni ti ta avto na odpad... Pa ene pozitivne besede nimaš za njega. Jaz sem imel 2xC5 pa niti en ni imel pikice rje še na podvozju ne pa je imel eden preko 200 000 kilometrov...

Citroenovc

Jaz nimam pohvalne besede glede določenih segmentov, kjer bi ta avto glede na poreklo in predhodnike moral biti boljši - vsi so vezani na kvaliteto ali izdelave ali pa zasnovo vgrajenega sklopa. Sem kupil nov avto tudi za to, da me ne bi rablo skrbet okol rje in podobnih jajc ... pa ima oboja zadnja vrata bolj rjava kot 23 let star BX (ki je še vedno pri hiši). Noro, ane ....

O nerjavem podvozju pa ne nakladaj - zadnja leta so še novi citroeni s polno površinske rje na podvozju, ne pa nekaj let stari ....

Je pa še vedno prostoren in udoben in motor dobro vleče :-)
OK

LP
Primož

Xandrej

Glej vse kaj je bilo spodaj rjavo je kaki vijak ostalo pa ne oz ja še oni reglator višine...

Glede vrat pa poglej kolko se jih vozi sploh I serije po cesti pa so stare že po 13 let pa še nobena ni razpadla oz da bi videl da bi bila rjava. Zanjič sem gledal enega od prijatleja srebrn kot nov. Ni sledi nikjer o kakršnikoli rji.