Nakup C5 letnik 2011

Začel/a sulicar, September 07, 2014, 11:08:23 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sulicar

Sem šel gledat tistega v Celje,avto na oko odličen....a mi lahko kdo preverii zgodovino preko št.  šasije?

pixxel

a si gledal kaj pri mipoma slov.konjice
tam sm jaz kupil lani dec. letnik  11.2010
pa nobenih problemov
pokazal mi je vso zgodovino
tudi koliko je dal zanj

sulicar

V Slov.Bistrici misliš a ne?Zdaj preko Povere iz Slov.Bistrice iščemo...iščem pa izrecno 120kw exluzivko...

StefZ

Zdravo!

V razmislek: Novejši 2.0 hdi (103 kw) - mislim, da od 2011 naprej imajo že drugo sklopko (tisto od 160 KM) in nimajo več problemov z njo.
Èe najdeš dobrega 140 KM ga daš lahko čipirat in si potem na istih konjih....

LP

sulicar

Imam ponudbo za letnik 8/2012 exluzivko z vso opremo in znano zgodovino samo ima prevoženih 150000km....

jumper1

Èe je redno servisirana ni problem.

Xandrej

Citat od: sulicar;190352Imam ponudbo za letnik 8/2012 exluzivko z vso opremo in znano zgodovino samo ima prevoženih 150000km....

Ta ima vsaj ena redkih realne kipometre. Ker nekateri še zdaj živijo v nekem svojem svetu kjer mislijo, da firme kupijo dizle za na malco vozit... To je realnost najmanj 70k kilometrov na leto!

sulicar

Ja saj zato raje takega,kot pa 2011 ali pa celo 2010 z magičnimi 100000km......po slikah je zelo lepo ohranjen,sedeži so v celoti usnjeni in lepo ohranjeni....jaz bi ga vzel samo moram videti kakšna bo cena....koliko bi naj bila o vašem realna cena za tak avto(vsa možna oprema)?In kaj naj pričakujem od njega,je pa avtomatik.

Čojko

Malo še preveri za kakšne namene se je uporabljal, če ima še vedno neresetiran potovalni računalnik tudi zna marsikaj povedat, pa zgodovina navigacije,...
Od kje pa je? V vseh evropskih državah, razen Nemčije imaš omejitev na 130 kmh, ki se jo ljudje kar držijo,... Kaj hočeš lepšega- 130 tkm AC PRI idealnih vrtljajih in nekdo v lepi obleki.
Evo, to bi bil nakup zame, ki delam zelo malo kilometrov.

sulicar

Po sliki od navigacije je v Parizu....

sulicar

Na koliko km je veliki servis in kdaj je potrebno olje v avtomatskem menjalniku  zamenjati?Kako in s čim se vzdržuje usnje?

Zeko124

Olje v menjalniku je priporočljivo na 60k km. vzdrževanje usnja imaš pa kar nekaj različnih setov, običajno se sedeže najprej "zdrgne" z leather celanerjem in kasneje nanese leathercare (neka žavba ki usnje ohranja mehko in voljno + zavira obrabo le-tega). Jaz se tudi nebi bal toliko prevoženih km, če so le realni. Tega velikega servisa pa vidim da se vsi bojijo kot hudič križa, se pa ne spomnim na kolko je, pobrskaj po forumu.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Čojko

Zgleda super.
Morda so tudi km ok. Pojdi pogledat,...