Nakup C5 letnik 2011

Začel/a sulicar, September 07, 2014, 11:08:23 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sulicar

Kaj pa ta...ta ima vse kar jaz iščem,moti me letnik in kilometri,če so realni niti ne tako,pa glede prodajalca sem slišal več slabih kot dobrih lastnosti..!!Kako pa veš da ima gretje in masažo sedežev?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8804400&show=1&avto=Citroen%20C5%20Tourer%202.0%20HDi%20Exclusive%20FAP%20...

Prosurfer

Za gretje in masažo imaš 2 stikali na vsakem o sprednjih sedežev (na zunanji strani sedalnega dela sedežev).

Masažo ima samo šoferski sedež.

StefZ

Različne armature imaš, ker so različni tipi navigacij/radia...

Gretje in masaža je tako kot je napisal Prosurfer - je pa tako, da večina teh uvoženih tega nima - vsaj niso imeli pred dvemi leti, ko sem jaz kupoval (verjetno kakšna fora glede deželne opreme)

Glede onega drugega oglasa - mislim da RBA na škofljici. Jaz sem pri njem kupil bivšo laguno (ki so jo kasneje ukradli - mogoče je imel dealer prste vmes :Hammer3: ).
Za moje pojme zelo korekten odnos do stranke. Pokaže vse papirje, ko ga uvozi ga pelje na servis preverit če so bili slučajno vpoklici in to popravijo. Nobenega problema mu ni avto pripeljat na tvoj servis, da ga pregledajo (v mojem primeru je bil Real Moste) - tudi pove vse po pravici kaj je blo delano - so na servisu isto odkrili.... Po nakupu sem dobil tudi vse papirje - vključno z računom za koliko ga je on kupil...
Ima pa večino avtov od ARVAL group (tudi velika večina ostalih, ki imajo italijanske) - svetovna lizing hiša za operativni lizing (tisto ko imaš vse vključeno - samo tankaš). Meni je bilo OK, ker sem potem dobil vse papirje in račune od tiste lizing - kdaj so menjali gume, servisne račune...

Evo moje mnenje - verjamem pa, da se najde še marsikdno s podobno zgodbo pri drugem dealerju :BigThumbs:

LP

sulicar

Prosim mnenje za avto od de-mobil!

Xandrej

Ti si že šel kaki avto pogledat? Peljat?

sulicar

Te katere bi jaz imel ne ,ker so vsi predaleč..jutri grem gledat tistega v celje(de-mobil),zato sprašujem če kdo pozna ta avto in prodajalca!

StefZ

Zdravo!

Stric google veliko ve: https://www.google.si/#q=de+mobil+mnenje

Slike so eno - realnost ko avto vidiš pa drugo. Tudi če ti je daleč - vzami telefon v roke in pokličem. Vprašaš od kje je avto, kilometri, kako je s servisi, je bil kej poškodovan, se ga da peljat na pregled, garancija, kaj je če ugotoviš da je bil razbit,.... pač miljon stvari... kar ti pade na pamet.

Boš takoj videl odnos in zainteresiranost / nezainteresiranost dealerja že iz samega pogovora.
Je pa pomoje z dealerji oziroma njihovimi avti tako, kot v košari jajc - med njimi so ena dobra, ena pa klopotci :) :) :)

Telefon v roke pa gas klicat.

Xandrej

No saj zato sem vprašal, ker vidim da avto oz naslonjača kupuješ... jebi ga slovenija je tolko mala da se da peljat pač avto gledat jaz sem se vozil 8x zaman po sloveniji pa kaj češ... Saj kupuješ avto ni druga. Idi poglej, sprobaj napišeš si št šasije malo ponjuškaš pa je to to. Nihče ni nebo zagotovil to kupi pa bo delalo še naslednjih 300 000 kilometrov brez problema.

Čojko

Jaz vem za enega dobrega, realnega,Tenedence, letnik 2008 od kolega o katerem sem pisal v eni drugi temi, vendar te najbrž ne zanima.

sulicar

Zeko124

Èe že jemlješ avto na kredo se mi zdi bolje da vzameš čisto novega, ker se zna zgodit da te v končni fazi pride ceneje. dobiš še 500€ popusta na Citroen financiranje, vzameš podaljšano garancijo, odplačuješ kako leto dlje in si (relativno) miren.

Smo pa doma imeli dva uvožena avta, oba kupljena pri RBA na Škofljici in nobenih večjih problemov - je bilo dogovorjeno z dilerjem da se avto pride pogledat takoj ko pride iz Italije (nezašminkanega) in smo potem točno vedeli kje je bil pobutan in kasneje popravljan. Èe pa so še OK pa ne vem.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

sulicar

Èe bi bilo možno verjami,da bi,ampak sva omejena s financami...max 150€ na mesec.:-(
Nekje sem prebral,da če vzameš avto pri avtohiši,da imaš avtomatsko enomesečno garancijo vračila,če je kakšna okvara...a to drži?

pixxel

tomaz555

Glede na finance, ne kupuj tega avta. Prva manjša okvara ti bo požrla nekaj mesečni budget.