FG Marder 1:5 (buggy)

Začel/a Gox, Avgust 26, 2014, 04:06:03 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Po dolgem času gledanja oglasnikov in iskanja rabljenega RC avtomobila, sem enega našel in si kupil Audi TT :)

Sedaj je sicer v verziji za off road s karoserijo Baje ... imam pa vse zraven za predelavo ... za cestno verzijo zamenjam vzmetenje s tršim, zamenjam prenose, na prednja kolesa gredo disk zavore in manjše cestne gume, pa pokrov Audija ...

Avto ima nov motor, nov uplinjač, vse "roke" in bližnje elemente iz aluminija ... na uplinjaču ima še neke bombole za "turbo" :)

Še komando nabavim in potem grem malo vrt orat ...

Velikost 90cm x 40cm ... (1:5), 26ccm, 2.6  HP

dvorjan

The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

zlikovski

Opa :)  ko bo v pogonu naloži kak video.

gule

Koliko si plačal zadevo? Je made in PRC, ali kaj drugega?

Gox

Citat od: gule;188922Koliko si plačal zadevo? Je made in PRC, ali kaj drugega?

Ma mejd je vamo tamo :)  Tu je toliko predelav, da je težko rečt iz kje je :)

300€ in gas ... bencin je že noter :)

Gox

Citat od: zlikovski;188918Opa :)  ko bo v pogonu naloži kak video.

Veš da bo .. še nosilec za kamero montiram gor :)

Èakam daljinc iz anglije, pol pa sem na vrtu :)

ModelJT

Citat od: Gox;188932Ma mejd je vamo tamo :)  Tu je toliko predelav, da je težko rečt iz kje je :)

300€ in gas ... bencin je že noter :)

Drag šport tole.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Za takšno zadevo dobra cena 300 eur...se boš naužival!

Gox

eee, ko mi je bivši lastnik pokazal njegov nov stroj, Bajo za 1300€ ... pol vidiš da je moj še poceni :)

gule

Èuvaj se karambolov in poškodb, ker deli znajo biti kot pri pravih avtih(amortizerji npr)...

Čojko

Spomladi si vabljen k meni, da mi zelenico okoli bajte z ježevkami prezračiš. Se boš lahko cel dan vozil,...

Gox

Tudi Audi se kvari ... :)

Èakam novo sklopko ... pol ure sem vrt kosil, pa je naenkrat avto ostal v brzini ...

Na še originalni sklopki so se obloge odlepile ... čakam novo po pošti ... racing, prijema pri 8000rpm :)  Cena pa 7€ iz DE.

Pa še en dodaten odbijač sem mu naredu, da bo spredaj malo bolj zaščiten dokler se ne naučim vozit :funny34d:

Pa še nekaj sem ugotovil ... ni dobro stat odzadaj ko štartaš na zemlji ... (polne zobe blata :))

gule

Impozantna mašinerija...sem ti rekel počasi, ti pa že sklopko skuril...

sušo

Uh če prime (šele) na 8krpm na kok se pa po zavrti mašinca? 12k? 16k? Kr divje.  
Te majo domači in sosedi še radi po pol ure gasa?

Gox

Sem samo pol ure do sedaj vozil .. še niso opazili :) :)

Mašina je mislim da 29ccm, (kit cilinder) original je bila 26 ... pa skoraj 3 konje ... bom dal video gor, ko posnamem ... takoj ko dobim sklopko :)