Kako Vam je všeč Forum Citroenar?

Začel/a garac, Februar 05, 2007, 09:35:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema
e mi dopade
111 (86%)
i ni všeè
0 (0%)
uj
1 (0.8%)
10 (7.8%)
pajmo na najboljše
6 (4.7%)
e ne zanima
1 (0.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 88

Markolin

Èudno, ma da ni kaj s tojim računalnikom, oz. z nastavitvami kaj narobe, ker naj bi samo tebi ne delovalo., poglej nastavitve interneta, morda imaš kaj blokirano na naši strani oz za našo stran.

altair123

Verjetno maš blokirano prikazovanje slik na straneh citroenar.eu. Tiste slike v podpisih pa dejansko niso na teh straneh ampak so preko hiperpovezave naložene v brskalnik z drugih strani. Èe ti to dogaja v vseh browserjih je verjetno blokada posledica "anti" programa ki ga imaš nameščenega (antivirus, antispam, antiads -  v system trayu se vidi zagnan NOD)... probaj tega izklopit (za test, ne za vedno) in relovdat stran. Nič ne rečem, morda je celo povezano kaj s tistim rdečim klicajem, ki ga imaš v system tray-u.

ModelJT

Všeč mi je zelo, vsaj en forum ko se gor znajdem. Drgač mi pa včeraj zvečer naprej ven meče "INTERNAL SERVER ERROR", pa È-jev mi včasih ne pokaže.

Evo tole:

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@citroenar.eu and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

JA tole se tudi men prikazuje... Pa izklopim forum in na novo vklopim in deluje...

ModelJT

Sem že velikrat nerdil, pa je isto. Izgleda, da je nekis serverjem foruma narobe.
[SIGPIC][/SIGPIC]

gigo

http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

@modeljt, markolin je težavo že odpravil, če boš še kakšno napako odkril le napiši.
torej Markolin:emot112:
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

Ja meni je prej popoldne pa učeraj isto to metalo... na 3h različnih compih. Zdaj nič več.

Hvala Markolin! ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Mike666

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

lukas

Pozdravljeni =)

Opazil sem, da C4 MK2 nima svoje teme. Mislim, da bi bilo bolj pregledno, če bi se dodala tema kot jo ima C3 in C3 MK2 in C5 MK1, C5 MK2 ter C5 MK3.

Lp, Domen
Citroen C4 Exclusive 1.6 VTi 120 - 11\'

garac

@lukas, res je. Tudi aircross bo potreboval svojo temo, pa zerro...
Hvala za opozorilo!
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

frodo1

Citat od: Interceptor;19733Po posvetu z tehniki lahko dvignem mejo na maximalno 1800sekund (30 minut).
Tako je zdaj nastavljeno na to vrednost.

Mislim da ni 30 minut, me je že parkrat ven vrglo, ko sem hotel kaj napisat, potem pa; no sedaj sem se že navadil, če je potreba po ponovni registraciji, najprej skopiram, da ne rabim še enkrat razmišljat in pisat,:emot89:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

vinotoc

Opazil sem, da se zgornja pasica vrti kot reklama za podjetje. Bravo Garač in hvala Klemzy!
Sedaj bo forum lažje živel. Še se bomo zabavali... jagode in zelenjava ....
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

janez

Nekaj me pa moti...

Fino, če smo dobili sponzorje. Bo laufal forum dalje. Ma, me pa malo moti da ni več samega znaka Citroenar forum... Zdaj takle na prvi uč... ne vem ali sem na Citroenarju al na prodaji sončne energije :)

Dajte znak nazaj... pliz