Kako Vam je všeč Forum Citroenar?

Začel/a garac, Februar 05, 2007, 09:35:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema
e mi dopade
111 (86%)
i ni všeè
0 (0%)
uj
1 (0.8%)
10 (7.8%)
pajmo na najboljše
6 (4.7%)
e ne zanima
1 (0.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 88

Lovro

Moram pa reči, da se mi od sedaj slike (razen ene) hitreje odpirajo, kot pa prej.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

dyfan

Tudi meni je ljubši ta (stari) način odpiranja slik, ker sta tako omogočena oba načina odpiranja:
poleg odpiranja s klikom je še možen način z desnim klikom in opcijami "Odpri povezavo v novem oknu (ali zavihku itd...)".
S tem je zadoščeno vsem okusom in potrebam.

Sicer pa veljajo čestitke in zahvala "Glavnemu Kuharju" in vsem ostalim, ki kakorkoli pomagate pri ohranjanju tega foruma na tako visokem nivoju, tako oblikovno kot funkcionalno in vsebinsko.

LP
Lep pozdrav!

michoBX

Sedanji updajt je zakon - tudi slike super nalaga, ko s tipkama levo/desno šibam. Nisem pa še probal na telefonu, ko včasih tudi kdaj kaj pobrskam.
Hja, dougcajt mi je ja...

janez

Eno vprašanje... Se da posnetek - film postavit na forum tako da se odpre in ga gledaš na forumu ? Al je samo ta varijanta kot sedaj delam... link pa potem na jutubu gledamo. Mogoče sam jaz neznam ...

Markolin

Citat od: janez;78207Eno vprašanje... Se da posnetek - film postavit na forum tako da se odpre in ga gledaš na forumu ? Al je samo ta varijanta kot sedaj delam... link pa potem na jutubu gledamo. Mogoče sam jaz neznam ...

Zadeva je malo komplicirana ker za to rabiš streaming server,ki mora biti instaliran na forumu, lahko pa daš film gor enako kot sliko, bi moralo delati, vendar ti jo najprej prenese na dol, šele potem zažene. sicer se da zadevo urediti tudi v flashu, vendar morajo potem biti vsi filmčki s končnico flv, pa še cel kup nastavitev, da to potem deluje. Iščem sicer eno varjanto za eno drugo spletno stran, ki jo urejam, pa se če ne morem odločiti kako in kaj, ko bo zadeva zrela, bomo tudi tu to uporabili. drgač pa kot sem povedal.

Markolin

Probej zagnat spoodnjo priponko

P.S. je pa res, da če linkaš film, s tem ne obremenjuješ prostora na forumu, kot če ga na forum uploudaš.

janez

grozny

oj "kuhar" mam 1 vprašanje. kako je s smeškoti?
je to na serverju al zunanja povezava?

ma nekateri so že stari (:emot38::emot40:), nekateri brezvezni (:emot116::emot181:....)
pa bi se jih komot zamenjalo ali pa odstranilo-tako jih bo hitreje prikazalo.

kaj praviš? sicer je to moje mnenje če ostalih ne moti..... se prilagodim večini
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

alesz

Po nadgradnji foruma mi ne deluje tipka "označi kot prebrano"......
CitatYour submission could not be processed because a security token was invalid.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator and describe the action you performed before you received this error.
rešitev....?

dvorjan

No, zdaj ko sem teden dni spremljal forum bolj ali manj na prenosniku, imam vecjo pripombo na postavitev in velikost gradnika Notices.

Je odlocno prevelik, saj ob tej velikosti pisave in postavitvi skupaj s "fotografijo v glavi" zasede prakticno celoten zaslon in se uporabnik stalno spopada z drsno ploscico.

Kaj predlagam?
1. premik tega gradnika pod same (nove) teme (ce je mozno pa naj bo implementirano tako, da ga vedno postavi na dno prve strani, ne glede na spremljano vsebino - tako ga ne bo prav gotovo nihce spregledal, le bistveno manj motec bo)
2. zmanjsanje pisave, krajsi naslovi - saj je ze rdeca barva dovolj vpijoca in pritegne pozornost

Samo v razmislek ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

DeYaN

dober forum kjer najdeš vse kaj rabiš no skoraj vse =)

Gox

Nihče ni popoln, se pa trudimo za bit čimboljši  :BigThumbs:

LP
Goran

yyyeb

Se mi dopade forum. Èeprav sem na novo tukaj je moje mnenje, da je na takih forumih smiselno imeti rubriko popravila/okvare.
LP

Gox

Citat od: yyyeb;88747Se mi dopade forum. Èeprav sem na novo tukaj je moje mnenje, da je na takih forumih smiselno imeti rubriko popravila/okvare.
LP

A to misliš rubriko na splošno?

Drugače so v podforumih, ponavadi okvare in popravila pod določenimi modeli avtomobilov.

Za lažje iskanje problema in rešitve, je desno zgoraj na forumu tudi gumb "iskanje", ki večkrat pomaga poiskati sorodne teme, glede iskane težave.

LP
Goran

aXe-XM fan

No, jaz imam pa še en majhen predlog. V albumih s slikami me moti, da je povezava za naslednjo sliko preveč oddaljena, ko sliko centriraš na sredino zaslona. Zato imam predlog, da se ob sredini slike na desno/levo stran premesti opcija za naslednjo/prejšnjo sliko, saj premikanje z miško zavzame (pre)več časa.

LP
LP

Markolin

Citat od: aXe-XM fan;88916No, jaz imam pa še en majhen predlog. V albumih s slikami me moti, da je povezava za naslednjo sliko preveč oddaljena, ko sliko centriraš na sredino zaslona. Zato imam predlog, da se ob sredini slike na desno/levo stran premesti opcija za naslednjo/prejšnjo sliko, saj premikanje z miško zavzame (pre)več časa.

LP

Pripni sliko da vidim o čem govoriš, da bom imel boljšo predstavo,

LP