Kako Vam je všeč Forum Citroenar?

Začel/a garac, Februar 05, 2007, 09:35:31 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema
e mi dopade
111 (86%)
i ni všeè
0 (0%)
uj
1 (0.8%)
10 (7.8%)
pajmo na najboljše
6 (4.7%)
e ne zanima
1 (0.8%)

Skupno število članov, ki so glasovali: 88

garac

janez, vse še bo! Sončna energija je prihodnost. Klemzy je tole reklamo "častil" že ko je forum začel z delovanjem. Za izkazano zaupanje se mu še enkrat iz srca zahvaljujem.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Kul :)

Še nekaj, mogoče ne ravno za to temo ... ali pa. Včeraj sem imel eno stranko , spačka rihtat. In se tak menimo pa pravi, se je odločal med hroščom in spačkom. Kupu spačka... In ko je pred nakupom iskal informacije na našem SLO območju je za hrošča našel ogromo, za spačka pa nič . No ja, mene... In me je vprašal tak spotoma ,če obstaja kak forum za citroene .

Kaj bi se dalo narediti , da bi ljudje vedeli za nas ? Za tale forum ...

No in to ,d aforum nima glave, ki bi ti dal vedeti kje si ... Èimprej nazaj naredit, sej je plac zgoraj. Tiste slike ob strani so zdaj kot en tujek...

garac

ja v google vpišeš citroen forum, tako se ponavadi pride do foruma //www.citroenar.eu sicer pa ustno izročilo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Znak je že gor... Fino, hitro, pregledno...

Pyr0Beast

Dejte porihtat, da če nisi prijavljen ti prikaže celo temo, ne samo enega posta ko klikneš gor
Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

ModelJT

Citat od: Pyr0Beast;127719Dejte porihtat, da če nisi prijavljen ti prikaže celo temo, ne samo enega posta ko klikneš gor

Saj to je že od nekdaj.... Lahko izbereš a hočeš celo temo al pa samo post po post. Meni trenutno nič ne kaže gor samo tisto reklamo.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Markolin

Očitno je problem z explorerjem, Ker z drugi I browserji deluje .ni pametno v flashu glavo  imeti
a, bom spremenil, ko mi bo spet deloval net, Danes nekaj strajka.

frodo1

Mene še pa vedno moti, da skoraj ne moreš napisat sporočila, pa je že potrebna ponovna registracija. Kaj je s temi 30 minutami, ko bi naj prišlo do avtomatske odjave. :emot138:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Pyr0Beast

Vse kar rabi activa je 4x4 in dodatno roèno na zadnji par koles :)

Išèe se 5-kotni kljuè št. 16. Najditelja naprošam da ga vrže citroënovim inžinerjem v glavo...

perom

Hmm noče mi naložit slik gor. So dovolj majhne, prostora imam tudi dovolj.

Postopek nalaganje je isti: 1. izberi datoteko, 2. naloži. No in ni nič.
C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

ModelJT

kaj ti kakšen error ven vrže mgoče? Al pa je malo server zaštrajkal pa moraš malo dlje počakat.
[SIGPIC][/SIGPIC]

perom

Nobenega errorja. Piše, da nalaga, ko konča pa ni nič naloženo.
C4 Coupe 2.0 HDi VTR - 05\' - 151000 km
AX Caban 1.1i - 94\' - 201000 km

ModelJT

Ha pa res. Sem probal in noče naložit.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Markolin

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]