Narocilo ventilckov za polnenje kugel

Začel/a skrt3, Julij 28, 2014, 09:28:39 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

skrt3

Dober dan!

V tem tednu planiram furo do Trevisa, kjer bom nabavil ventilcke za polnenje kugel.

Zaenkrat naj bi bila cena okoli 30 EUR na komplet, t.j. 5 ventilckov.
Gorazd pravi, da je vsekakor najcenejsa varianta, ce se zapeljemo direktno v Treviso k proizvajalcu.

Jaz bom nabavil 2 kompleta, Gorazd kaksnih 5 kompletov, Jernej tudi okoli 5 kompletov,...
Predvidevam, da bomo ceno se kaj znizali, smo v fazi dogovorov.

Ce je kdo zainteresiran, naj se oglasi.

xantos

Sem interesent za 2 kompleta (10 ventilčkov). Informativno koliko je cena za "pištolo" za polnjenje?
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

skrt3

bu, se bom pozanimal :)
update: eto... cena naj bi bila kaksnih 150-200 EUR. Bom pa dobil tocno ceno v kratkem.

skrt3

zaenkrat imam v planu 12 kompletov po 5 ventilckov in mogoce pistola za xantosa.

Garnitura ventilckov pride 32 EUR
Pistola pride 135 EUR

Planiram, da bom v ponedeljek ali torek letel z motorjem na izlet najprej do Trevisa in kasneje verjetno se dostava materiala po Sloveniji :)

ce najde kdo kaj zase:
http://www.tecnosirstore.com/?___store=en&___from_store=it

gigo

Skrt zame še vzami en komplet za mojo C5-ko. Pošlji na ZS trr da nakažem takoj. Aja kdo pa je tu pri nas ki fila kugle? Viojko mi je nekrat govoru sam si nisem zapomnu.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Čojko

Ventilčke, montažo, filanje itd. kar je povezano s tem naredi zelo ugodno zgoraj omenjen Gorazd v Novi Gorici.

skrt3

Ravno Gorazd ima tudi zdaj narocene 4 komplete, ki cakajo na mojo pot v Treviso in dostavo.

Gigo, jaz imam mojstra, ki mi bo Xantiine kugle rihtal. Se bova slisala v zvezi z ventilcki in ko bo cajt za filanje lahko z mano skocis do teh dveh majstrov. Bos mal pretegnil krake po hrvaskem krasu :)

skrt3

@gigo, kolikor vidim na spletni strani, so zate ventilcki tudi 32 EUR? Mislim pa, da bos rabil vec kot en komplet (za Xantio potrebujem 2)

Ko bom dol se bom pozanimal, kako in kaj za tvojo C5ko. Ce bo na zalogi, bom nabavil in ti dostavim, pa bova poracunala v zivo

gigo

Citat od: skrt3;187672@gigo, kolikor vidim na spletni strani, so zate ventilcki tudi 32 EUR? Mislim pa, da bos rabil vec kot en komplet (za Xantio potrebujem 2)

Ko bom dol se bom pozanimal, kako in kaj za tvojo C5ko. Ce bo na zalogi, bom nabavil in ti dostavim, pa bova poracunala v zivo

Zmenjeno skrt. :BigThumbs:
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

xantos

Ima kdo telefonsko številko od skrt3? Lahko na zs.

skrt3

Vceraj sem te klical, ker sva z mehanikom rabila podatek o visini xantie :)

040265petdvadevet

xantos

Sem videl šele popoldan, potem pa nisem klical nazaj... Sta zrihtala višino? Drugače jo najdeš v Haynesu, ki je naložen na forumu...

skrt3

Ko cepec sem par ljudi aktiviral, da bi mi zbrskalo na forumu, tebe klical...na koncu pa se spomnil, da imam haynes v prtljazniku :) in sva resila ja...

skrt3

eto, material je prispel... sicer sem mislil, da bo pot sla hitreje, ampak je en kup jajcanja po ITA avtocestah zaradi kamionov in pilotov, ki jih prehitevajo s 109 km/h. Potem smo se neki jajcali po Trevisu, ker sem napacen naslov vpisal v navigacijo, po vsem tem leteli se za Postojno, da smo Dano (6 let) koncno peljali v Postojnsko jamo. Prevozil kaksnih 600 kilometrov brez konkretnih postankov in C5ka se je odlicno odrezala.

@xantos
imas 3 komplete, pistolo za filanje in original racun. Lahko ti dam na posto, ali pocakas na drugo polovico avgusta, ko se bo moja zlahta premikala na relaciji Poljcane-Koper-Poljcane

@gigo
nabavil sem ti 2 kompleta za C5, kar pride 64 EUR. Po vsej verjetnosti bom danes naredil mini izlet do Gorazda v Novo Gorico in do tebe v Sezano, da vama dostavim ventilcke. Te poklicem, ce in kdaj startam.

lp

xantos

Super!

Lahko mi daš kar na pošto prosim, ker imam za vikend čas, da bom lahka delal. Naslov tako maš, pa v odkupnino si vračunaj potne stroške.

Še enkrat hvala za trud! :BigThumbs: