Narocilo ventilckov za polnenje kugel

Začel/a skrt3, Julij 28, 2014, 09:28:39 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gigo

Jst nism vec v Sežani tako da bla najboljša varianta da das Vojkotu v Storje meni pa prosim poslji na sms al zs trr da ti danes zvecer nakazem denar  saj danes delam popoldne. lp
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

gigo

Skrt vojko je do torka na dopustu. Tako, da če si jutri v Sežani se lahko vidiva. lp
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Čojko

Jaz pa pričakujem, da bo kmalu pošta odpuščala ljudi,....

gigo

Ta nartabulši poštar mi je robo dostavu.Hvala še enkrat Skrt ;) Sam tip je prešaltu na BMW, ti ti ti.... ;)

Lovro

Citroen se mu premalo kvari, pa rabi kaj slabšega ;)
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

xantos

Tudi jaz sem danes dobil pošto in komaj čakam da pridem domov in odprem...

Božiček je bil hiter letos :-D
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

xantos

Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

rsm23

:emot112:
Zdaj imajo pa še na Marsu nekoga ki polne kugle... ;)

skrt3

Citat od: Lovro;187910Citroen se mu premalo kvari, pa rabi kaj slabšega ;)

lejga, baraba :)

Dva cilindra je zakon
GS je zakon
Motor je zakon

Ko sem prespal zadevo, sem ugotovil, da lahko kupim BMW R1150 GS :)

Vec o tem pa ob pivi :BigThumbs:

Čojko

Gs je itak zakon. če ima 4 cilindre pa še bolj,...

Skrto, si napumpal kugle pri Gorazdu? Za potne stroške,...

jumper1

@gigo
nabavil sem ti 2 kompleta za C5, kar pride 64 EUR. Po vsej verjetnosti bom danes naredil mini izlet do Gorazda v Novo Gorico in do tebe v Sezano, da vama dostavim ventilcke. Te poklicem, ce in kdaj startam.

lp[/QUOTE]

Samo eno vprašanje na c5 se pa ja ne da polnit kugl,kam pa našravfaš ventilček če pa nima na vrhu vijaka?

rsm23

Koliko vem pri izdelovalcu teh ventilčkov ponujajo tudi posebno orodeje s katerim prevrtaš kuglo in vrežeš navoj za ventilčke. Je pa res da potem te kugle postanejo približno enako "vzdržljive" kot pri LHM hidravličarjih.

Čojko

Ali nimajo te sive kugle noter zobčke, ki ob izpraznjenosti pritiska prederejo še membrano? To je pred časom pisal Lugr za kugle C6.
Èe je temu tako ne moreš montirat ventilčkov, saj preden jih zmontiraš je potrebno spraznit kroglo (skozi zgornji vijak, če ga sploh ima.)

skrt3

v bistvu nimam pojma. gigo mi je narocil, jaz sem zrihtal.
iz prve roke bo znal povedat gigo, ko bo reseval svojo C5ko ali ko bom sam svojo C5ko rihtal.

mozakar se spozna na svoje delo, pa sej pise na spletni strani s cim vse se ukvarja.

kaksnega vrtanja mi ni omenjal, niti posebnega orodja, nimam pojma.

bom pa konc tedna sel do mojstra za nafilat mojo xantio pa bom vprasal kako je s C5kami.

lp

skrt3

Citat od: Èojko;188021Gs je itak zakon. če ima 4 cilindre pa še bolj,...

Skrto, si napumpal kugle pri Gorazdu? Za potne stroške,...

Nisem. Bom reseval na mojem koncu. Do Gorazda se bom pa zapeljal spet na pivce, ko bo Xantia porihtana.