RT6, eMyWay, WIP Nav+ FW 2.80

Začel/a sylver, Junij 18, 2014, 02:04:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

@brate:
Funkcije za odpiranje/spuscanje oken seveda ne bos nasel v krmilni enoti radia/navigacije, temvec v avtomobilskem racunalniku - zanj pa potrebujes Lexio ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Brate

Lexio???
Mi lahko poveš kaj več o tem?
Kje jo lahko dobim? Kaj vse se da z Lexio naredit?...

Brate

sylver

Marsikaj, ampak potrebuješ tudi original kabel :)

Mislim, da bi ti lahko Dr. MadMan pomagal pri temu.

Dr. MadMan

Tako kot je rekel dvorjan. Šipe so sprogramirane v BSI-ju. Dejansko bi ti moral avto priključit na Lexio oziroma diagbox in tam pogledat če se da to nastavljat.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

sylver

Si kaj uredil z dviganjem in spuščanjem stekla?

AirDevil

Dobr dan.
Da mal podrezam.... že kej novga glede TMC za citroenarje v slo. Me je ornk rešil ta sistem na potovanju po severu evrope. Kilometrski zastoji jaz kot turist pa po podeželskih cestah s skoraj nič izgube na planeranem času prihodov do destinacij. Resda smo majhna državica ampak je sramota da ni to na voljo v tranzitni državi.
DS4 THP200

sylver

Od aprila do septembra sem čakal na odgovor in ker ga nisem prejel sem ponovno pisal na Peugeot/Citroen Slovenija.

Odgovor, ki sem ga prejel pa se glasi:

Spoštovani gospod XY, 29.9.2014

vaše sporočilo, z vsemi informacijami je bilo posredovano naprej, vendar zaenkrat še nismo prejeli nobene informacije.

Vas bom pa obvestili takoj, ko prejmemo karkoli.

Lep pozdrav,

XY
Služba za stike s strankami
Peugeot Slovenija d.o.o.

mufi

živjo

tukaj sem dobil sw 2.80 in sem naredil update iz 2.37 na 2.80 . zapekel na CD in vstavil v navigacijo in pocakal. Se tako dela update ??
Jaz nisem zasledil cisto nebene spremembe med tema dvema SW-a.
Sedaj sem tudi opazil, da ko hočem zamenjati jezik navigacije mi vedno ponuja, da mora narediti update in mi vedno potem gre v ponovni zagon. Sploh nimam opcije izbiro jezika.

Se je update naredil v celoti ?? Ali so razlike med update-i, in ali je normalno da ne morem izbirati jezika ??

prosim za pomoc

hvala

mufi

Mi lahko kdo pove zakaj je kalibracija potrebna in čemu služi ???

Hvala

sylver

Da ti uredi zvočno piskanje (da ni preglasno), da ti pravilno deluje BT, da ti pravilno delujejo senzorji, zvočniki za glasbo itd....

V nekaterih primerih ni potrebe po kalibraciji.... če nimaš težav z ničemer - potem ni potrebe.

mufi

Aha, hvala za info.
Moram še preverit kako mi deluje BT, edino še to nisem probal.
Sem pa ppazil, da ko se pogovarjam preko BT , da tisti ki me kliče sliši sam sebe ( odmeva ) in je kar moteče. Samo to mi je bilo že verziji 2.37.

hvala :BigThumbs::emot112:

sylver

Potem pa ali rabiš kalibracijo ali pa novejši SW + kalibracijo :)

Svetujem ti, da obiščeš servis in se poskusiš zmenit, da ti to uredijo.

mufi

Citat od: sylver;203128Potem pa ali rabiš kalibracijo ali pa novejši SW + kalibracijo :)

Svetujem ti, da obiščeš servis in se poskusiš zmenit, da ti to uredijo.

A se da to narediti brez servisa? Da naredi kdo drug??? Ali je servis edina opcija.

sylver

Za kalibracijo je edini servis pristojen.... če bi to želel sam naredit, bi moral imeti program na PC, katerega uporabljajo na servisu, potem pravi kabel (to dvoje skupaj stane nekaj tisočakov - podatek iz servisa) :) in potem še povezavo s PSA serverjem ter račun ustravjen, da ti pustijo "downloadat" zadnjo kalibracijo.

Meni so na 508 brezplačno namestili zadnjo različico SW in naredili kalibracijo...

To ni tako enostavno, kot si nekateri predstavljate :) bistvo je očem prikrito hehe