RT6, eMyWay, WIP Nav+ FW 2.80

Začel/a sylver, Junij 18, 2014, 02:04:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mufi

Citat od: sylver;203146Za kalibracijo je edini servis pristojen.... če bi to želel sam naredit, bi moral imeti program na PC, katerega uporabljajo na servisu, potem pravi kabel (to dvoje skupaj stane nekaj tisočakov - podatek iz servisa) :) in potem še povezavo s PSA serverjem ter račun ustravjen, da ti pustijo "downloadat" zadnjo kalibracijo.

Meni so na 508 brezplačno namestili zadnjo različico SW in naredili kalibracijo...

To ni tako enostavno, kot si nekateri predstavljate :) bistvo je očem prikrito hehe

hehe in program in kabel lahko dobim samo povezave z serverjem ne morem :)
nic, se bom moral zapeljat do servisa ni druge. Tebi so brezplacno naredili meni bojo pa zaračunali.:argue1:.

Na kerem servisu si pa to delal, ker vidim da si iz Ljubljane.

sylver

Kako pa veš?

Pokliči jih najprej pa reči za kakega serviserja pa mu omeni, da bi rad nadgradil SW in naj ti še kalibracijo naredijo če so tok prijazni ;)

Pri meni si sploh upali niso zaračunat, ker sem imel vozilo še v garanciji in sem povedal, da mi RT6 občasno nagaja in da želim nadgradnjo na zadnji SW. Potem pa je že serviser vedel, ali je kalibracija potrebna ali ne.....

Je vozilo še v garanciji?

mufi

Citat od: sylver;203152Kako pa veš?

Pokliči jih najprej pa reči za kakega serviserja pa mu omeni, da bi rad nadgradil SW in naj ti še kalibracijo naredijo če so tok prijazni ;)

Pri meni si sploh upali niso zaračunat, ker sem imel vozilo še v garanciji in sem povedal, da mi RT6 občasno nagaja in da želim nadgradnjo na zadnji SW. Potem pa je že serviser vedel, ali je kalibracija potrebna ali ne.....

Je vozilo še v garanciji?

Ne, avto ni vec v garanciji. Nic, se bom kar zapeljal do servisa :) pa bom videl kaj bojo rekli. Hvala na pomoci :BigThumbs:

airman02

Mufi, si zadevo uredil? Na katerem servisu? Za koliko $$$? Hvala za odg.

Brate

Citat od: sylver;186948Si kaj uredil z dviganjem in spuščanjem stekla?

Živijo.

Od mojega izziva je minilo že kar nekaj časa.
Na uradnem servisu so mi rekli, da bi mi morali zamenjati elektro motorčke za stekla v vratih, če bi jih hotel tudi spuščati preko daljinca!!!
Nisem strokovnjak, ampak kako jih pa lahko spustim preko gumba na vratih????
:breaking_pc:

Obupal sem nad možnostjo spučanja šip, čeprav se mi je poleti močno kolcalo po tej funkcionalnosti.

Èe je med tem kdo odkril v čem je fora, naj javi. Hvala!

matimilko

Citat od: airman02;203936Mufi, si zadevo uredil? Na katerem servisu? Za koliko $$$? Hvala za odg.

Pozdravljeni!

Jaz bi tudi prosil za servis in ime serviserja.

Tu, v Mariboru sem bil že na več servisih in niso imeli pojma o kakršnikoli kalibraciji. Imam pa echo, kot da sem v Trenti :)

Pa še opomba za ostale, ki jih zanima nadgradnja iz USB. Meni CD že od novega očitno ne dela in sem vedno posodabljal iz USB. Brez problemov (če odštejem echo)

LP

brunata

Se opravičujem morda za neumno vprašanje vendar sem bolj nov v teh vodah. Kako lahko izvem kateri SW imam na navigaciji? (RT6 peugeot 508)

miki5c

Pridržiš (3s) tipko >SETUP< in v meniju izbereš radio telephon diagnosis
Lp

brunata

brunata

sylver

brunata

sylver

Nameščeno ne, drugo pa se da dobit :)

brunata

Mogoče link? namreč imam težavo, da če kličem preko prostoročnega telefoniranja, se sliši govorec sam. In sem zasledil nekje da v 2.86 se to odpravi.

sylver

Ni nujno, da boš samo z nadgradnjo na 2.86 odpravil zadevo. Lahko, da potrebuješ le "kalibracijo" trenutne različice.

Kalibracijo boš verjetno potreboval tudi na 2.86 :)