Prodam: XM turboCT exclusive

Začel/a GSclub, Maj 20, 2014, 01:01:06 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gepl83

Bom jaz poizkusil prit na ogled, ker me tole res mika. Samo, da se mi situacija doma malo uredi.

GSclub

kar počasi, da ne bo doma prevroče zaradi tega ;)

Čojko

Ja, še malo počakaj, da se tudi nočne temperature dvignejo,.....:Hammer3:

gepl83

Ne, saj ni tle ta problem. Ni gladko, ni pa problem. Zdravstvene težave imava z dvojčki. Ravno prideva s hčerko iz bolnice zaradi rota virusa, potem pa oba fašeta precej močan prehlad. Tako, da je ves čas namenjen nnjima.

GSclub

@gepl: pol pa itak ni nikamor za hitec

sicer je prodaja avta začasno odložena: na isti dan je XM break začel puščati hladilno, na novo poštiman GSA pa je sveže karamboliran po boku. upam, da podvozje ni fasalo ali vsaj ne preveč ... mostu se mi ne da menjavat :(

GSclub

pišem o odlogu prodaje kot da je neko ful povpraševanje :D

Čojko

Uh, smola. Pa ravno sedaj, ko si ga zrihtal. Upam, da si ti ok.

GSclub

nisem bil v avtu, voznica je nepoškodovana. zgodilo se je na LJ obvoznici, premajhna varnostna razdalja, zaviranje in umikanje na prehitevalni pas, bočni poljub z audijem. poškodovana prednji in zadnji blatnik, vrata, prednje kolo, guma, malo zvit prednji stebriček, prednji most zgleda nedotaknjen, mogoče je zvita le spodnja roka...

GSclub

Danes opravljen tehnični pregled, vse BP, registracija podaljšana do 28.3.2016.
Ko bo spet na voljo, napišem.
Je pa zanimiva vožnja z XM po le enem tednu uporabe nadomestnega C3 (ki mi je sicer zelo všeč). Kako hidravlika popegla cesto in kaka raketa se zdi turboCT...

Citroenovc

GSAja si že zrihtal oz kakšni so izgledi?
OK

LP
Primož

GSclub

samo kolo sem zamenjal zaenkrat in poslal fotko kleparju. najprej se želim prepričati glede podvozja. če ni nič ali samo roka, ostane samo še pleh. menjat prednji blatnik, mogoče še prednja vrata, ostalo ni tako fasalo...

GSclub

XM dobil novi zadnji kolesni in centralno kroglo (IFHS)... sicer je v uporabi, če pa koga zanima, lahko pride na ogled in da ponudbo ...

GSclub

297000km, v enem letu prevoženih približno 17000. pred dvema tednoma udarjen v leva zadnja vrata in bok, podvozje nepoškodovano, vrata se odznotraj normalno odpirajo, z zunanje strani ne, ker je poškodovana kljuka (idealno bi bilo dobiti druga vrata iste barve).
pravkar menjano olje in filter.
poraba vseskozi 8,0 - 8,7. Z zadnjima tankoma prevozil 1050 in 1060km.
reg. do konca marca.

Nova cena 550eur oz. po dogovoru.

psihopat100posto

dobiš pri meni vrata gratis, pokliči.
lp

GSclub

menjana zadnja leva vrata (hvala Vlado), poravnan bok.

redno v uporabi, kmalu bo okroglih 300tkm.

še naprodaj.