Prodam: XM turboCT exclusive

Začel/a GSclub, Maj 20, 2014, 01:01:06 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

GSclub

ni tako vredu, ko je preveč snega (nekje v višini odbijača), gre ta skozi motor v kabino in imaš takoj vlažne šipe.

mirchi

Lep je. Ampak zakaj so ti spodnji rob na vratih pobarvali crno?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

GSclub

tak je bil v originalu. pri prejšnjem barvanju so na to pozabili, zdaj sem jih posebej opozoril...
tudi na okvirjih vrat se mešata črna in krom, podobno na zaščitnih letvah (ki sem jih zaradi dotrajanosti zaenkrat odstranil), na odbijačih črna in siva. Mat črna je tudi pločevina pod vrati prtljažnika.

https://www.flickr.com/photos/45676495@N05/6958873727/

mirchi

Lovro

Fajn mašina. Ravno za sneg - vsaj GS-i so v snegu ko tanki, pa glede na to, da so si v sorodu... ali pa bo bolj za božat?
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

GSclub

ta je že vseskozi deklica za vse: vsakdanja uporaba, sneg, sol, potovanja, tovorjenje drv... tudi zdaj, ko je prebarvan, ne bo nič drugače.

GSclub

Drugače pa XM še vedno naprodaj. Zadnje mesece, ko je v redni uporabi, dela res odlično (nikoli ni bil pretirano muhast, razen v času, ko sem ga dobrega pol leta res malo uporabljal...)

hladilnik

Kako se ti mascuje, ko blatis uporabnika. A ves, da sem imel ze telefon v rokah in rezerviran cajt, da pridem na obisk, pa kuverto tudi, ker zastonj se pac ne vozim 300km. Ampak s taksnim odnosom se pac ne posluje. Cetudi je forum. Jaz nisem nikogar osebno zalil.

Sem kupil vmes ze nekaj zanimivega.

GSclub

Ni mi jasno, kje naj bi bil žaljiv. Èe želiš, napiši, kateri post se ti zdi žaljiv, da to razčistiva...
Drugače pa je vsekakor popolnoma tvoja odločitev kaj si ali boš kupil, želim ti, da uživaš v tem. To, da mojega avta nisi kupil, je tvoja odločitev in s tem res nimam težav.
Seveda avto želim prodati, a se svet ne podira, če ga ne. Ne verjamem v takšno magično mišljenje, da se to dogaja zaradi ne vem česa.
 Ponavadi je komunikacija drugih do nas ogledalo naše lastne komunikacije.
..Èe si iz Kranja, je do mene in nazaj približno 100km.

tomaz555

131 ta bo problematična. Odlično si odgovoril potencialnemu nekupcu.

GSclub

..ali pa 121, ko je za moje pojme začel smetit. Zadnji post pa je po mojem občutku spet igra (oz. blefiranje)...

mirchi

Hladilnik,to ja ni bavariseminstvagn...

GSclub

Prejšnji teden opazil, da je proti koncu tanka kazalec za gorivo nekam prehitro padal. vzrok je bila preperela cev za bencin spredaj v motornem prostoru. Že zamenjana...

GSclub

Spuščam ceno na 1100eur - naj se stvari premaknejo ... reg do konca meseca. ko obnovim registracijo, bo cena zopet višja...

GSclub

Še vedno naprodaj...od novembra prevoženih okr. 5000km, brez omembe vrednih težav, poraba ves čas rahlo čez 8 litrov (se čudim, kako sem se umiril v dobrem letu, ko sem ga bolj malo vozil)...
Razmišljam tudi, da ga še vozim, ker V6 še nekaj časa ne bo zrihtan...
Vsekakor konec meseca podaljšam registracijo...