c5 je cudna

Začel/a hladilnik, Maj 12, 2014, 09:21:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

altair123

Nimaš kaj. Avto je pomembnejši od marsičeša. Marsikdo bi se prej odpovedal marsičemu kot avtu. Kar se pa kvalitete tiče je pa od avta pričakujem samo to da oddela tiste svoje kilometre za katere je bil proizveden brez pretiranih težav. Primerjava s kravo je kar na mestu. En drek je važno kakšne dlake ima in ali smrdi, itak jo bomo kmalu zaklali.
Razumem pa tudi prestiž.  Ko si bom enkrat kupil prestižni avto bo pomembna samo marka in model. In takrat mi bo najbolj godlo kadar bom v drugih vzbujal zavist in se bodo za povrh s svojim neprestižnim avtom postavljali ob bok mojemu prestižnežu. Zaenkrat pa je edini prestiž v katerega vlagam čistilo za vece. Grem v štacuno in vprašam kateri je najboljši za mojo školjko. Kot analfabet vem samo to, da mora imeti v imenu nekaj v povezavi z raco... ampak luksuz pa le je.

jakobssen

samo tole povem: visok sem 2 metra, imam 2 otroka. ker sem jo hotel kupit, sem sedel v trojko karavan (E91) torej model do 2011. ni šans, absolutno premala. zdaj vozim C5 III tourer. nista isti razred. pika.

ggors

Citat od: jakobssen;184791samo tole povem: visok sem 2 metra, imam 2 otroka. ker sem jo hotel kupit, sem sedel v trojko karavan (E91) torej model do 2011. ni šans, absolutno premala. zdaj vozim C5 III tourer. nista isti razred. pika.

Pa še za udobje (opremo) moraš pri trojki doplačat toliko da te skupaj pride 45k€ če jo želiš primerjati s C5. Tista 3 ki jo prodajajo za 30 k€ ima sedeže oblečene v taščin "kširtuh", pa s standardnim podvozjem, krmilnim mehanizmom in serijskimi baloni na kolesih tudi ni vzor dinamike in vodljivosti. V prtljažnik karavana    pospraviš ravno eno hišno muco in škatlo z briketi zanjo.