problemi z novim avtom

Začel/a brat00, April 17, 2014, 10:15:17 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

brat00

pozdravljeni
mi smo kupili novega berlingota pri avtohiši SELMAR bili so zelo prijazni ko smo kupovali nato se je začelo ropotanje levega stekla na zadnjih vratih peljemo avto pod reklamaciji popravit vse lepo in prav nekaj dni in spet ropotanje nato spet peljem nazaj takrat se je že kazala nevolja pri mehanikih in norčevanje iz citroena češ da to ni BMW
ko so mi končna popravili pridem do doma in pregledam kaj so delali in ugotovim poškodovani vijaki ,plastika in na šipi prilepljena neka guma nato spet na servis
in mi popravijo škodo ki so jo zatajili in povejo da mi nemorejo nič več narediti razen lepljenja gume ki je v prvem dežju stran visela aja pa še to so rekli če me moti ropotanje naj si dam radijo bolj naglas to je rekel vodja servisa Matjaž zraven je še pa bil direktor Uroš Seles
obrnali smo se tudi na citroen slovenija vendar brez uspeha zagotavljajo da so top mehaniki in da se naj z njimi pogovorimo vendar smo se še samo preko mailov pogovarjali in brez uspeha in vsakič so meli druge izgovore in da je to skladno z vozilom obrnali smo se še na tržni inšpektorat tudi tam brez uspeha avto smo peljali sodnemu izvedencu in je potrdil napako vozila in je pismeno izjavu da vozilo je treba zamenjati oziroma znižati kupnino ker je že poteklo rok 45 dni vse skupaj smo poslali na firmo SELMAR vendar smo dobili negativen odgovor da je avto tehnično brezhiben in skladen po pravilih
naprošam vas kaj še lahko storim oziroma kam se še lahko obrnem ??? mogoče citroen francija, odvetniki vendar nevem kateri bi bil tapravi ki se ukvarja z takimi primeri

biga

S celotno zgodbo na francosko veleposlaništvo.

garac

Dvomim, da boš ka dosegel. Si probal sam kaj uredit glede ropota? Je sigurno okno, ali ropota kaj drugega? Dodatno tesnilo sigurno ni rešitev, drugače bi najbrž že v stratu konstruktorji tako zasnovali.
Žal, škoda, da moramo poslušat zgodbe, češ to ni Bmw, to ni nemec, to je pač neprofesionalno.
Sam nisem pristaš groženj z odvetniki, pobaj ponovno v Celju in na Barjanski, po moje lepa beseda "še vedno" lepo mesto najde. Pa tudi nisem za pristop preko mailov, tako je veliko lažje nekoga ignorirat, kot pri osebnem pristopu., pa še napako lahko pokažeš.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

andraž

Kaj pa k drugemu pooblaščencu ne gre?

brat00

Citat od: garac;182135Dvomim, da boš ka dosegel. Si probal sam kaj uredit glede ropota? Je sigurno okno, ali ropota kaj drugega? Dodatno tesnilo sigurno ni rešitev, drugače bi najbrž že v stratu konstruktorji tako zasnovali.
Žal, škoda, da moramo poslušat zgodbe, češ to ni Bmw, to ni nemec, to je pač neprofesionalno.
Sam nisem pristaš groženj z odvetniki, pobaj ponovno v Celju in na Barjanski, po moje lepa beseda "še vedno" lepo mesto najde. Pa tudi nisem za pristop preko mailov, tako je veliko lažje nekoga ignorirat, kot pri osebnem pristopu., pa še napako lahko pokažeš.

8x smo bili tam in nič niso naredili samo ignorantsko so se obnašali vse smo hoteli da bi se mirno rešilo vendar do danes še niso popravili to traja že celih 9 mesecev zato pa sprašujem tuki če mi še lahko kdo kaj svetuje vendar počasi mi že preseda tako da verjetno bomo šli v tožbo in se obrnili na matično firmo v Franciji drugega mi očitno neostane 16 jurjev dat za avto in ti ropota ne hvala ni vreden tega denarja prej smo meli xsaro picaso staro 10 let prevoženih čez 300 000 in ni nič tako ropotalo kot pri tem

brat00

Citat od: andraž;182153Kaj pa k drugemu pooblaščencu ne gre?

tudi to smo že bili vendar se nočejo ukvarjat s tem in so povedali da naj rešujemo to zadevo tam kjer smo kupili avto

alesz

Kraj nakupa in kraj servisiranja sigurno nista pogojena,Je pa nekaj drugega,če nekdo pri meni najprej popljuva vse predhodnike  sem vsaj jaz krepko previden .Vin koda tega vozila pa v sistemu sigurno rdeče utripa.......

mmm36

Pozdravljen;
Kolikor je meni znano, omenjena avto hiša ni na najboljšem glasu. Verjetno pa ti res ne bo preostalo drugo kot, da se obrneš na Citroen v Franciji. Èe pa boš šel v tožbo pa vedi, da žal pri nas lahko to traja leta in leta, da boš kaj dosegel.

Lp
:take_picture:

xpuser

zdaj če nimaš dveh levih rok greš pa tisto tapeto sam stakneš pa pogledaš kaj ropota, res da je v garanciji ampak da se boš šel zaradi tega tožarit je škoda tvojega časa in denarja, dosegel ne boš nič, so imeli eni večje probleme in jih niso nikdar odpravili, oz. so jih sami.

brat00

Citat od: xpuser;182169zdaj če nimaš dveh levih rok greš pa tisto tapeto sam stakneš pa pogledaš kaj ropota, res da je v garanciji ampak da se boš šel zaradi tega tožarit je škoda tvojega časa in denarja, dosegel ne boš nič, so imeli eni večje probleme in jih niso nikdar odpravili, oz. so jih sami.

nimam levih rok vendar je vozilo pod garancijo in nočem popravljat sam vem pa da guma na steklu drsnih vrat udarja po zadnjem steklu in to ropoče tudi če rahlo udariš po steklu slišiš isti zvok to je tudi sodni izvedenec ugotovil
kaj bom storil glede tega še nevem verjetno se bom obrnil na kakšnega odvetnika ki je res dober glede takšnih zadev in obrnil se bom tudi na matično firmo in jim pojasnil vso zgodbo mogoče se še bom obrnil na medije
človek kupi nov avto in misli da bo nekaj časa mel mir pol se pa ti tole zgodi
nebi šel tako daleč če bi v avto hiši SELMAR rekli recimo to vam nemoremo popravit lahko vam pa damo nekaj v zameno recimo kakšen servis ali kaj drugega in bi bili mi zadovoljni in oni vendar ti opluvajo avto dobesedno kakšne jajce so citroen

ursus

Citat od: brat00;182182... če bi v avto hiši SELMAR rekli recimo to vam nemoremo popravit lahko vam pa damo nekaj v zameno recimo kakšen servis ali kaj drugega in bi bili mi zadovoljni in oni ...

Torej le ne ropota tako hudo moteče,če si pripravljen za en gratis servis pozabiti na zadevo??:take_picture:

MATEJ2

Citat od: ursus;182183Torej le ne ropota tako hudo moteče,če si pripravljen za en gratis servis pozabiti na zadevo??:take_picture:

Verjetno je mislil na glavni servis na 160TKM :BigThumbs:
A ni tako brat00?
Ne se preveč razburjat. Garancija se lahko uveljavlja na katerrem koli pooblaščenem servisu. Pusti odvetnike, tožbe, sodišča...(ne bodi preveč Slovenec!!!), boš zapravil še to kar imaš.:Hammer3:

xpuser

Citat od: brat00;182182nimam levih rok vendar je vozilo pod garancijo in nočem popravljat sam vem pa da guma na steklu drsnih vrat udarja po zadnjem steklu in to ropoče tudi če rahlo udariš po steklu slišiš isti zvok to je tudi sodni izvedenec ugotovil
kaj bom storil glede tega še nevem verjetno se bom obrnil na kakšnega odvetnika ki je res dober glede takšnih zadev in obrnil se bom tudi na matično firmo in jim pojasnil vso zgodbo mogoče se še bom obrnil na medije
človek kupi nov avto in misli da bo nekaj časa mel mir pol se pa ti tole zgodi
nebi šel tako daleč če bi v avto hiši SELMAR rekli recimo to vam nemoremo popravit lahko vam pa damo nekaj v zameno recimo kakšen servis ali kaj drugega in bi bili mi zadovoljni in oni vendar ti opluvajo avto dobesedno kakšne jajce so citroen

:Hammer3:

Itak, se spomnem leta96-97 novi passat dizel turbo prevzem in šklopotalo na pol sestavljeno, namazana šipa z lepilom + ropotalo + še par takih čudnih okvar.
So popravili da je lastnik na koncu sam za njimi popravljal.

Glede na izkušnje drugih s citroen slovenija si pa lahko sam prebereš tudi na tem forumu, kot kateri servis je vredu in katerega se izognit.

DejanO

Do Tonyja bo treba stopit. Ni druge.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

mirchi

Se pravi ima celje namesto slabega kosaka zdaj se slabsega selmarja. Ja super!
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!