Vetrobransko steklo

Začel/a baktiv, April 01, 2014, 08:21:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

baktiv

Živjo,

danes ob menjavi brisalcev, mi je nosilec (ko še brisalca ni bilo namontiranega) padel na steklo in počilo.
Pri zavarovanju nisem dodatno zavaroval stekla, če grem na lasten žep menjat pride cca 500eur :Hammer3:

ima kdo kakšen predlog?

hvala,
lpM

Gox

Mogoče probaš dat popravit na carglass, če ni prehude poškodbe?

Jogador

Èe je počeno (da ni samo praska), potem se ne da zalit s smolo (Carglass).

Mogoče edino steklo vzameš s kakšnega razbitega na odpadu, vsaj tam nekaj prišparaš, montažo boš vseeno mastno plačal pomoje...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

garac

neoriginal steklo pač, če bi rad prihranil, samo kolkor se spominjam zgodbe o temnenju stekel ni nihče dovolj dober, hiter in poceni, tako, da Jelovčan sigurno odpade
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

superca13

Pri avtih, kjer stane šipa 500+ je skoraj nesmiselno, da ni zavarovanih stekel.
Moja žena je bila tudi pametna in letos ni zavarovala šip. Ni bilo 24 ur od poteka stare police in je bila šipa v prafaktorjih.
Nimaš kaj, novo šipo rabiš. Neoriginal bo mogoče malo bolj poceni.

lp
S

zo

Kakšen avto, letnik, a je a termična kateri senzorji so na njej, več podatkov, ajd.

baktiv

ok,
steklo je počeno kjer je bil udarec, potem je pa še črta v dolžini 40cm...
senzorji so za dež in pomojem še za xenon da se prižgejo avtomatsko..
letnik avta je 2008(oblika 2009).
Jelovčan zaenkrat dokaj ugodno cca 300eur..

frodo1

Kakšen teden nazaj mi je priletel zelo majhen kamenček na rob stekla, tam kjer je že črna obroba, steklo je počilo kakšnih 15 cm. Šel na carglass, je rekel če je steklo počeno se ne da nič napravit, razen menjave, razpoka gre vedno dalje, dokler ni fuč. In vedno poči, če prileti blizu roba stekla.
Zamenjali, cena 467.03€, jaz sem imel seveda zavarovano.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

gule

Vzemi od nekoga C5 iste barve, daj gor svoje registracije in zavaruj steklo...dalje je menda vse jasno...

zo

Nisi napisal a je limo  ali break, obstajajo 4 vrste šip še najbolj bo pomagala št. šasije ajd.

baktiv

Citat od: gule;181053Vzemi od nekoga C5 iste barve, daj gor svoje registracije in zavaruj steklo...dalje je menda vse jasno...

to mi je tudi nekdo svetoval naj naredim....upejmo samo da ne bodo gledali št. šasije :)

lp

sl1

Pol pa še številke šasije premontiraj :)

frodo1

Citat od: baktiv;181093to mi je tudi nekdo svetoval naj naredim....upejmo samo da ne bodo gledali št. šasije :)

lp

In potem se čudimo kje je Slovenija, to so vrednote,
eno leto boš plačal in potem zopet ne, lepo,....

:emot84:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

baktiv

Citat od: frodo1;181105In potem se čudimo kje je Slovenija, to so vrednote,
eno leto boš plačal in potem zopet ne, lepo,....

:emot84:

smo že brihtni...

alesz

Citat od: baktiv;181111smo že brihtni...

Seveda smo brihtni,kaj je tebi mogoče jasno,da v takem primeru "MI" plačamo kar si sam zaj.....................