Vetrobransko steklo

Začel/a baktiv, April 01, 2014, 08:21:21 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

baktiv

Citat od: alesz;181119Seveda smo brihtni,kaj je tebi mogoče jasno,da v takem primeru "MI" plačamo kar si sam zaj.....................

ja..

gule

Ja zavarovalnice so pa tako boge, da ih moramo obžalovati...

Jogador

Saj ni to bistvo, prišparaš 30€ al kolk je zavarovanje stekel, zato da imaš pol takšne zafarkancije pa natege...

Èe imaš za takšen avto, daš pač še šipe zavarovat, moje mnenje.

Naredil boš kakor boš sam hotel, ti je pa menda jasno, zakaj nekateri nismo ravno navdušeni nad tako rešitvijo.
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

MSrougeZX

Citat od: Jogador;181135Saj ni to bistvo, prišparaš 30€ al kolk je zavarovanje stekel, zato da imaš pol takšne zafarkancije pa natege...

Èe imaš za takšen avto, daš pač še šipe zavarovat, moje mnenje.

Naredil boš kakor boš sam hotel, ti je pa menda jasno, zakaj nekateri nismo ravno navdušeni nad tako rešitvijo.

Podpis!
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gregor

Moj agent pri triglavu dostikrat slika št šasije, zaradi sebe ker jih on dobi po glavi če je danes dozavaroval, jutri se pa že škoda uveljavlja.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

tomaz555

Bojda kar dosti gledajo te številke, zaradi goljufij.

zo

Tip sprašuje ali ima kdo kakšen predlog.Èlovek mu hoče pomagat, naredil par klicov seveda na svoj račun, da bi mu pomagal, pač poznam človeka ki bi mu za razumno ceno zamenjal šipo, on pa začne  nekaj o menjavi avta pa cifre pa nevem kaj še. Pač ni imel 40 eurotov za zavarovanje šip in luči EJGA.

baktiv

nism meu ne...gadna scena AN

drugač pa....zrihtal za 0eur, tko da VSEM hvala za pomoč :)

lpM

sl1

Si dobil po nabavni ceni? ��
Ne res, kako si resil zadevo? Me zanima ker jaz tudi nimam zavarovanih sip.

Xandrej

Nebi rad bil pameten ampak zavarovanje šip je najcenejša varijanta zavarovanja na svetu... To pomeni stekla. Vsa stekla, špegli, luči itd itd... Za tiste par deset evrov? :BigThumbs:

sl1

Mislim da je 50-60€. To je tank bencina ali pa stacuna za 1 teden. Rabljeno sipo dobis pa za 120€ po oglasu. Pa kolikokrat ti je ze kamen sipo razbil? Meni 1x, ko je padel s strehe bloka na parkiran avto v mestu. Ne mislim pa brez veze nekaj vnaprej placevat nekaj cesar verjetno ne bom rabil. Ok ce bi imel full denarja potem bi placal teh par 10€, tako pa pac ne, ker se nabere par 10 tu, par 10 tam... Pa je treba mal gledat ker za vse ni denarja.

garac

če ni denarja, si kupiš avto, ki ga lahko vzdržuješ
Verjamem, da danes ljudje vsak avto težko vzdržujemo, ampak preden kupiš avto velja preveriti tudi, pa kakšen nadomesti del, recimo prenja luč, odbijač, steklo....
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Luč C6 stane 2 jurja, Šajba sprednja 1200€ špegl 300 € pa še in še če se mi splača dat 60€ za to? Normalno!

MSrougeZX

Lahko da dobiš rabljeno za 120, kaj pa delo? Meni je to tudi top opcija pri zavarovanju...do sedaj mi je kamen razbil vetrobransko že 5-krat...tako, da če bom do konca življenja plačeval tistih 50€ bom na plusu.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

garac

Ja ne no xa, zavaruješ potem, ko je razbito, zakaj boš prej?
Jaz vozim avto, ki ima luč za 60€, če usujem šipo grem na ospad po drugo...tako, da se mi v glavnem ne izplača, ali pač. To si s svojo plačo lahko privoščim, najbrž bi si lahko privoščil tudi nov A4 recimo, pa potem od lakote guznil, še dobro, da imam zalogo
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/