Citroeni v filmih

Začel/a garac, Februar 05, 2007, 08:36:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

grozny

za dat print screane gor je premalo placa. jih je ceu kup
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

2sv

kja se da dobit ta film

Mike666

Na moj blink maš gori. Se da dol potegnit. Smejal se boš do solz.

2sv

sem probu  na partisu pa sem najdu že vlečem dol prvič sem pa narobe naslov napisu pa ni našl   lp.:BigThumbs:

Lenko

Obstaja več delov tega filma. Splača se pogledati celo serijo, ker ima vse skupaj smisel.

LP

sebi

Lenko, se mormo dobit, da vama rokavice vrnem!

2sv

Citat od: Lenko;67094Obstaja več delov tega filma. Splača se pogledati celo serijo, ker ima vse skupaj smisel.

LP
ja sem dol potegnu 10 delov in jih bom čez vikend pogledu  lp:BigThumbs:

janez

Zeko124

2SV, kar pusti laufat Qtorrent, še jaz downloadam =)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

2sv

ha .ha.ha te "Priče iz radionice"  so pa super tako so jih nategvali majstori že v začetku 80 let in se je tradicija obdržala vsa do današnih dni in nabo verjetno nikoli izumrla  lp.

grozny

od Žikine dinastije se doma smejemo že cel teden sa gospodinom Žiko i kolektorjem

vsak večer po 2 filma.

za se popišat od smeha
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

saxovts

Prvi film ki je v črnobeli sliki   je slovenski film naš avto mislim da iz leta 1962

drugi film je pa  Stari kje je moj avto

GENESIS

gigo

Citat od: GENESIS;68013Še moj ZX za Petrol Reklamo=)

http://www.youtube.com/watch?v=i5Ed_iEoQd0

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA.......... ta je tanartabloša. Bravo.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Gox

Leta 1994, so Italijani posneli nov film "le nuove comiche" v katerem se glavna komika, peljeta na dopust v Dyani ...

Zelo zanimive rešitve vidimo v filmu :-)  Ker seveda nista tankala Dyance, sta ostala brez goriva .. tako da jih je rešila njihova jadrnica, ki sta jo pametno uporabila za pogon ...

Potem vidimo kako se iz Dyane naredi malo hiško ... gril je v nosu, krožniki so v ratkapah, zadnji odbijač skriva dva stolčka, ki se polkrožno izvlečeta.

V blatniku je še shramba ... skratka ni da ni :BigThumbs:

Še lepa soseda prespi v Dyani, medtem ko komika v spalki zunaj :-)

Nekaj slikic >>>