Citroeni v filmih

Začel/a garac, Februar 05, 2007, 08:36:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

@ ne da bi se delal pametnega, imam pa en dober predlog. Èe slučajno kdo gleda filme na računalniku, pa vidi kakega citrona naj kar med gledanjem pritisne printscreen in kasneje sliko zalima gor na forum. Ker nekdo ki ga to zanima, bo moral cel film dol povlečt da bo našel enega Citroena, na sliki pa takoj vidiš kader.

Zgolj dobronameren nasvet

Lp, Zeko
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Zeko124

Evo, zelen spak v Slovenskem filmu Vampir z Gorjancev...:BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

2sv

Citat od: Zeko124;60529@ ne da bi se delal pametnega, imam pa en dober predlog. Èe slučajno kdo gleda filme na računalniku, pa vidi kakega citrona naj kar med gledanjem pritisne printscreen in kasneje sliko zalima gor na forum. Ker nekdo ki ga to zanima, bo moral cel film dol povlečt da bo našel enega Citroena, na sliki pa takoj vidiš kader.

Zgolj dobronameren nasvet

Lp, Zeko

katera tipka je to:take_picture:

grozny

če uporabljaš BsPlayer se ti shrani v instalacijski mapi
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

2sv

danes sem gledal film mi nismo angeli  pa sem zasledil pinki ds

Xandrej

Jaz pa sem samo C6 ter pluriela na prvi sliki opazil!... Pol pa pinki žabo!

2sv

ha ha na prvi je pokrita  žaba mislim pa to :Hammer3:

gigo

Èaki malo kaj to je tretji del, ker v drugem tega nisem videl?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

2sv

Citat od: gigo;61356Èaki malo kaj to je tretji del, ker v drugem tega nisem videl?
ja to je 3 del:emot112:

Lovro

A še tretji del obstaja? Kaj potem dobi tip novo žabo? Ona prva je namreč šla v franže v drugem delu.

Pa glede na zadnjo sliko ga je tudi ta nasankala.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

2sv

točno tak   tudi ta je šla v franže drgač pa nevem ker "1" in "2" dela nisem gledu

Xandrej

Èrna žaba tudi v najnovejšem filmu 2012 pa jo pol razturajo v istem predoru ko je princesa diana tragično preminula...

grozny

dobr film ja
matr sm skoču pri tem prizoru. pupa je samo gledala kaj mi je.
pa sm ji reku "lej ki so žabo razturali" on ap me gledala ko da sm čudak
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

hadei

[SIGPIC][/SIGPIC]

grozny

če je kdo gledal Wasabi je tole not vidu....
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence