Citroeni v filmih

Začel/a garac, Februar 05, 2007, 08:36:11 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gox

Citat od: Xandrej;62623Èrna žaba tudi v najnovejšem filmu 2012 pa jo pol razturajo v istem predoru ko je princesa diana tragično preminula...

Evo nekaj posnetkov omenjenega prizora :take_picture:

Gox

V priponki pa je še video odlomek uničenja DS-ke iz filma 2012 :take_picture:

Mike666

Ne razumem teh idiotov
saj v vsakem film ko je žaba jo grejo razturajo.
Naj jo meni dajo p..a!

garac

mike, se podpišem, razturijo pa naj raje kak A6, sej bi blo primerno, da direktor vozi švabski storj, vsaj pri nas ga, pred leti pa se je vozil v XM V6
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Sploh če se film dogaja v franciji, mora tam obvezno žaba dežurat. To je pač ikona, kot eiflov stolp. Èe se film dogaja v parizu, bodo vedno pokazali stolp. Žaba pa pač tudi sodi zraven, da gledalci res dobijo občutek, da se vse dogaja v franciji.
Žal pa v ameriškh filmih morajo obvezno uničiti kak avto in zato ga žaba nasanka. Pa v franciji te robe niti ni malo.
Ko je bilo še pri nas veliko spačkov, jih večina članov citroen kluba slovenije tudi ni ravno šparala - kot mi je nekdo rekel, je CKS lepo poskrbl za promocijo spačkov, po drugi strani pa je po krivdi CKS marsikak spaček šel prezgodaj  rakom žvižgat.
Dokler je veliko robe na voljo, se pač ne špara z njo, kar velja tudi za žabe v franciji, pri nas pa je to že druga zgodba, vsaj kar se tiče žab, zato nam se jih tudi zdi škoda uničiti v filmu.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Zeko124

En film, ki ga verjetno vsi poznate, Sreča na vrvici,

v njem sem tako na hitro opazil Ami8, GS, ter 2CV(spaček)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

dvorjan

U, tudi jaz sem danes videl chevrona in to v svedskem filmu: Flickan som lekte med elden (ali po "domace" The girl who played with fire).

No, naj ga delim z vami ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

grozny

starejši se verjetno spomnete serije "Žikina dinastija" v šestih delih.

v glavnem se tam voze precej citrotov:
- GS
- žaba-rešilec
- diyana
- spak
Na svetu si, da greš za soncem
                  , da gledaš sonce
                  , da si sonce
                  , da odganjaš sence

Lenko

Jaz se spomnim. Najbolj mi je všeč prizor ko se peljejo na podeželje in ckne BMW potem pa se hčerka odpelje z Dyano. Nadaljni prizori so super reklama za Citroen vzmetenje.

andraž

Meni pa se ne sanja kaj bi to bilo. Ima kdo kakšne slike, da se spomnim?

Lenko

upam da bom našel film na CD-ju in prilepim print screen

dvorjan

Gledal francoski vojni film L'armée du crime (the army of crime), jasno da chevronckov ni manjkalo ... Nekaj za pokusino - vseh oblik. =)

dvorjan

Lenko

Našel sem prizor o katerem sem pisal. Najprej se moram popraviti. Ne odpelje se hčerka ampak sin. Pisal sem o prizoru na 5.15 minuti, ampak je cel filmček zanimiv.
Po moji oceni super serija.
pa še link (youtube je res prava zakladnica)
http://www.youtube.com/watch?v=mFb3YVwBrGQ&feature=related
LP