Pozna kdo???

Začel/a Double Chevron, Februar 20, 2014, 09:17:55 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

@Xsandrej preverjeno vem glede tega usnja, vem katera firma je to, pa nedelajo samo za mercedesa, delajo za iber športne avte tudi, ampak tam so druge direktive. Poznam vodilne ki so tu zaposleni, je pa to direktiva iz mercedesa da dajejo takšno usnje not.
Ni to tisto ceneno usnje kao odpad da nebo pomote, je pa med slabšimi kvalitetami

Citroenovc

Kar se ledra tiče ... lani sem k enemu res mojstru nesel porihtat en usnjen sedež ... pa je imel na dvorišču par primekov aktualnih MB modelov iz uvoza in v vseh sedež(i) precej bogi ... Pomečkani, zmahani, ipd ... pa saj poznamo - tako kot C5 III stranice sedežev ...

No pa je rekel mojstr, da nimajo tisti MB nič kakih hudih km, samo dovolj visoko tržno vrednost (5 mestna cifra pa vsaj 2jka spredaj) še imajo, da se uvoznikom splača njemu jih pripeljat porihtat, medtem ko kak C5 III za 6-8kEur pač ne bodo pripeljali ....
Da pa je usnje tudi v MB postalo dokaj nekvalitetno, itak je pa večji del sedeža (vse stranske površine) iz skaja ... No ja ... govorimo o avtu, ki stane .. hmm .. ene 50k+ Eur nov ...

Svašta ...
OK

LP
Primož

gregor

Primerjajte primerljive motorje.
Pa naj se vsak sam odloči, v kaj verjame.
O zicih raje nebi. Kolegu se je drugi kolega parkrat napačno usedel v skoraj novega rangerja, pa je bil strgan.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Double Chevron

andraž

Ni znan. Je pa po slikah in opisu dober nakup.

DejanO

res malo km, za kupit, če ne iščeš glih exclusiva.
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

DejanO

glede registracij
bom glede statistike res malo pogledal, ko bodo podatki na voljo. res je okrog 1/3 dnevnih registracij predvsem vw, ki se s to statistiko tudi hvali.5
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Double Chevron

Bilo bi fino, če bil exclusive, ampak ni pa nujno. Avto se zdi korekten, čeprav ima par malenkosti za zrihtat (zadnji brisalec ne dela in števec hitrosti kaže malo premalo).

Je pa prodajalec dejansko prvi lastnik, v realnost kilometrov ne dvomim, poleg tega pa ima avto pred kratkim na pooblaščenem servisu zamenjano sklopko z vztrajnikom, opravljen veliki servis ter aditiv za fap. Po mojem so plusi krepko pretehtali nad minusi, zato sem ga vzel.

Sicer je nakup rabljenega avtomobila vedno loterija, ampak upam, da bo OK. Brisalec in merilnik hitrosti bom pa že zrihtal... :BigThumbs:

c5 exclusive

Srečno vožnja in veliko kilometrov:-)
Citroen C5 2.0 BlueHDi 180 Exclusive Avt. 2016 (privat)
Opel Insignia 2.0 CDTI edition start/stop 2014 (privat)
Audi A6 Avant 3.0 TDI clean diesel quattro S tronic 2015 (služben)

zlikovski

Double Chevron

TienShan

Živjo,
da si malo izposodim tole temo - pozna mogoče kdo tale avto?

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14831974&display=Citroen%20C5%20Break%20SX%201.6%20HDi%20FAP%201.lastni...

Je kaj posebnega pri teh avtih, kšne hude serijske napake ipd.?

Hvala lepo že vnaprej za vsak komentar.
Lp

andraž

C5II je zelo neproblematičen. Èe je redno vzdrževan gre brez težav do vsaj 250000 km. 1,6 motorji so malo podhranjeni, ko je avto naložen, cesta pa gre v hrib.
Od možnih napak se lahko zgodi odpoved volanske letve, pa pri tem motorju lahko malo masti pri injektorjih, pri 250000 km plus ponavadi odpovedo ležaji na zadnji premi, FAP lahko začne nagajat pri tej kilometrini, vzmeti pritljažnih vrat popustijo, kaj več pa skoraj ne.
Èe ima avto res toliko km bi znal biti dober nakup. Malo je predrag. Je le letnik 2006.

TienShan

Hvala za odgovor, sem ga šel pogledat in je za moj okus na preveč mestih že malce preveč načet (rja).

Lp

Xandrej