Ali kdo pozna avto?

Začel/a Gašper, Februar 12, 2014, 09:33:26 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Gašper

Pozdrav vsem,

zanima me ali slučajno kdo pozna avto - najverjetneje je iz uvoza. Kaj pa prodajalec?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7416481&show=1&avto=Citroen%20C5%20Tourer%202.0%20HDi%20Exclusive%20Avt....

hvala za vaše odogovore,

dvorjan

Iz uvoza je ... tako da podatek 1. lastnik ne drzi. =)

Itak pa imajo ti uvozniki vsi iste finte "ja, sem prvi lastnik v Sloveniji ..." a, daj daj ...

Poskusi dobiti st. sasije in pojdi na uradni servis vprasat, ce ti pogledajo, kaj pise v racunalniku o servisih, vpoklicih ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

zlomjo

Kolikor vem, imajo v glavnem avte iz uvoza. Več se pa nisem nikoli poglabljal.

pixxel

skoraj sigurno iz italije
preveri šasijo
drugač zelo lep in verjetno bolj servisiran kot v slo

tomaz555

Ko sem pred leti gledal avte pri tem prodajalcu ni bil nobeden niti približno ohranjen. Avti so bili slabo popravljeni, brez rezevnih koles (pa bi morali biti)... V glavnem šrot. Lahko da se je kaj spremenilo na boljše.

baktiv

osebno nebi vzel opreme "Exclusive", drugače je avto zelo lep!

gordan

ta avto imajo že kar nekaj časa, vsaj od lanskega poletja, sem takrat kupoval, pa je že bil takrat na netu...

Gašper

Citat od: baktiv;177447osebno nebi vzel opreme "Exclusive", drugače je avto zelo lep!

zakaj ne bi vzel opreme exclusive?

baktiv

vrjetno nisem edini ki je proti HIDRAVLIÈNEM VZMETENJU :)
saj pravim, oprema je pa huda...

Lovro

Zanimivo... nekateri pa kupujemo te avte izključno in le zaradi hidropnevmatskega vzmetenja.
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

mickolino27

Baktiv,

ali si imel dosti avtomobilov z hidravlicnim vzmetenjem ali iz kakega drugega razloga odsvetujes nakup avta s tem vzmetenjem?

LP - Mitja

Čojko

Tudi jaz ne bi kupil C5 brez hidravlike. Ravno to je največja prednost C5 pred ostalimi sorodno velikimi dušami.
Glede prodajalca velja v "lokalnem glasu" kot dober, morda ga ne more prodat ravno zaradi hidravlike,... če koga resno zanima grem lahko mimo in avto od zunaj pogledam.

baktiv

Citat od: mickolino27;177476Baktiv,

ali si imel dosti avtomobilov z hidravlicnim vzmetenjem ali iz kakega drugega razloga odsvetujes nakup avta s tem vzmetenjem?

LP - Mitja

Ne nisem imel, vendar so mi ga odsvetovali taki ki so ga imeli in ne gredo več na to zadevo :)

lpM

Zeko124

Kaj pa ce bi najprej sam probal?  drugim se pac ne dvigne, pa ziher je crknilo na Xsari ali pa C4 Picasso.; )
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

baktiv

Citat od: Zeko124;177501Kaj pa ce bi najprej sam probal?  drugim se pac ne dvigne, pa ziher je crknilo na Xsari ali pa C4 Picasso.; )

Res je da so 4je k so mel C4 picasso, hidro vzmetenje...
drugače pa ne bom sprobaval, ker sm lih ubodu nou(rablen) c5, tko da sm za 5,6 let dobr :BigThumbs:

lpM