Anti Polution System Faulty

Začel/a gordan, Februar 10, 2014, 11:18:38 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xpuser

Ja saj to sem imel v mislih, če delaš manj kot 35.000 km letno ni glih računice.
Zanimiva opcija bi bila 2.0 bencin + plin.

Navaroff

Pozdravljeni,
imel sem podobne tezave z javljanjem napake in nekajkrat mi je avto nenadoma crknil. Pocakati sem moral nekaj minut in je avto delal kot da ni nic.
Avto sem nato turiral pri visjih obratih itd in morda je bilo res bolje vendar so se napake pojavljale, pa ceprav redkeje.
Pri zadnjem mrku motorja sem se pogloil v problem in opazil, da mi je vecinoma crknil pod spodnjo tretjino nivoja tanka (diesel). Tankal sem vecinoma na petrolovih ter v tujini na Hofer in podobnih servisih, ki so bili cenejsi. Tako sem si rekel, da ne bom nekaj sparal pri dieslu, saj vozim otroke in je smrtno nevarno ko takole crkne avto, in zacel tankati pri Agip in BP (tujina), ter na vsak 3 tank tudi kak super Diesel (tujina). Avto mi od takrat se ni javil kak antipollution (1 leto sedaj), prej pa skoraj vsake 3 tedne. Prav tako gledam, da je nivo diesla na zgornji polovici, da ne potegne vase kake vode ali svinjarije.
Upam, da bo to komu koristilo.

Asik

@Navaroff

točno to se je meni dogajalo na Petrolovih črpalkah. Od kar tankam na OMV-ju se mi napaka ni več ponovila tudi če tank spraznem na nulo

Francl

Ni logike, da je tank vsaj do polovice poln. Kao, da potem ne potegne vode in smeti. Odvzem je vedno čisto spodaj iz razumljivih razlogov.
Sam tolk...
:Hammer3:

Navaroff

Citat od: Francl;200077Ni logike, da je tank vsaj do polovice poln. Kao, da potem ne potegne vode in smeti. Odvzem je vedno čisto spodaj iz razumljivih razlogov.
Sam tolk...

Saj logicno razmisljas, samo ko pa se pri nizkem nivoju vse skupaj mesa v tanku pa potegne s seboj kako vodo ali smeti pa po mojem javi napako in tako kot meni tudi pusti na cesti za nekaj minut. Tema in srot, da se to dogaja zaradi anti polution napake, varnost pa na zadnjem mestu zgleda!