Anti Polution System Faulty

Začel/a gordan, Februar 10, 2014, 11:18:38 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Ja ampak če stojiš pri miru in je avto v prostem teku se regeneracija bojda ne izvede. Èetudi je že bila v teku.

In a se ti ne zdi, da je to malo sfaljen sistem - da si dobesedno suženj sprdevanja enega sfaljenga sistema.
OK

LP
Primož

gordan

A ne utripa rumena lučka za motor, ko se zažene program regeneracije?

pixxel

pa je šla regeneracija v ku r .. če mi je ventilator laufal ko sem že vgasnil motor
a je res da se takrat kadi iz auspuha

gordan

Zadeva se je spet pojavila, po kurjenju 7 minut na 4000 obratov, parkrat probal.
Bil na servisu, diagnostika pravi, prekinjen tokokrog lopute EGR ventila in napaæen tlak goriva(1824 - 1810 bar, serviser pravi, da je to minimalna razlika).

Upam, da je kaj s konektorji narobe...

Lp

G

mendotri

Citat od: gordan;179952Zadeva se je spet pojavila, po kurjenju 7 minut na 4000 obratov, parkrat probal.
Bil na servisu, diagnostika pravi, prekinjen tokokrog lopute EGR ventila in napaæen tlak goriva(1824 - 1810 bar, serviser pravi, da je to minimalna razlika).

Upam, da je kaj s konektorji narobe...

Lp

G

Pozdravljen,

imam podoben problem in me zanima kako ste ga rešili ? LP M

gordan

Citat od: mendotri;181810Pozdravljen,

imam podoben problem in me zanima kako ste ga rešili ? LP M

Še nisem...

mendotri

campy12

A je že kdo rešil zdaj ta problem z "anti-pollution system faulty"???
in pri tistih, ki imate ta problem, ko javi to napako...komu tudi avto ugasne med vožnjo..??

jumper1

Ga je potrebno na tester priklopit potem pa lahko vidiš kaj je narobe.

CEPETKO

V enem in edinem primeru ko ni treba testerja priklopit je ta ko zmanjka goriva. Ker veš da je zmanjkalo goriva, in ni krivo ničesar drugega. Izpiše pa isto Depolution Sistem Faulty.
V tem primeru samo natankaš, in napake ni več ko naslednjič avto spet vžgeš.
Citroen - kreative tehnoloži.

Asik

Pred letom se mi je isto zgodilo med pospeševanjem. Avto ni nikoli crknu samo napako je javlo (imam večinoma lokalne vožnje do max 70 km/h).
Avto sem potem priganjal vsaj 20km na okoli 150km/h v peti prestavi, da je vse skupaj predihalo. Naslednji dan napake ni bilo več.

Potem sem še aditiv dodal za čiščenje injektorjev in celotnega sistema in sem imel mir eno leto.
Pred dvema mesecema sem vajo ponovil, ko se je napaka ponovila.

Pa odločil sem se da ne tankam več na Petrolu, ker se mi je v obeh primerih to zgodilo ko sem spraznil tank dizla s Petrola.

avto je tudi letnik 2009 in 140 konjev.

Asik

z aditivom za injektorje sem rešil tudi problem cukanja

xpuser

Zdaj pa po pravici koliko prišparate ker vozite dizla? 10 %?

breznikar.peter

Èe gledaš, kolko daš pol za razne aditive, servise...Bi blo isti *urac, če bi vozil bencinarja. RAZEN, če delaš kilometre več k 50.000 letno, v tem primeru pa tudi do teh opozoril " pollution faulty " ne bi bilo, saj bi se avto vozil na daljših relacijah. Zase vem,da v prihodnje bencinarja, pa še zvok je lepši, če imaš pravo mašino pod pokrovom :)

Xandrej

Midva sva zdaj dizlaka vzela ker sva ga rabila. Vsakidan MB-LJ in ja bomo vidli če se bo splačalo če bo avto delal če pa bojo pizdarije pa itak brezveze vseskup. Atmosferc na bencin to je to!