NOVO: SLovenski meni za RT6 eMyWay

Začel/a Dr. MadMan, Januar 30, 2014, 11:33:19 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

lalan: Sem ti ze napisal, da PSA ni zadnji. Pac ti zelis imeti to v avtomobilu, katerega prvotna zasnova sega v prejsnje desetletje. In v tem je problem, ker je podpora za takratne resitve s podrocja navigacije preprosto slaba ali pa je sploh ni.

Vse, kar je PSA izvirnega naredil po 2012, bo brez tezav govorilo slovensko ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

lalan

dvorjan: ne vem  kakšno vlogo imaš tule, pa me tudi prav malo briga.
Ne preveč spretno se trudiš pozornost preusmeriti ne vem kam.
Zadnja kaprica, da je RT6 iz prejšnjega desetletja ni ravno na mestu, saj je preveden v npr. v hrvatski jezik.
To, da Accord nima slovenije tudi ne vem, če je stvar tele teme.
Govorimo o ignorantskem odnosu PSA do nas in če te stvar ne zanima, pusti, da jo rešujejo ljudje, ki pa jih to zanima.
2 Picassoja imamo

dvorjan

Nic se ne trudim preusmerjati pozornost. Ce pa ti beres med vrsticami, ti gre slabo od rok. Samo dejstva izpostavljam. In se strinjam, da je PSA ignorant, ze od nekdaj. Tako da, ce bos imel kako peticijo v igri, jo z veseljem podpisem. =)

Najvecji car je Dr. Mad Man, ki z lastnim trudom in znanjem popravlja stvari, ki bi jih morali drugi. Ti si pa pac zagnan trmoglavcek, s cimer seveda ni nic narobe, le pravilno usmeri svoj zanos, v kaj produktivnega.

lalan

Peticije sem že poslal (btv, saj veš):emot112:.
Po tvoje brez veze. Kapitalisti imajo dobro pošlihtano, saj ima raja kar med sabo dušilce. Meni je pa v dobre pol stoletja kaj uspelo, kaj pa tudi ne, tako da kakšnega usmerjevalca ravno ne potrebujem...:take_picture:
2 Picassoja imamo

lalan

2 Picassoja imamo

rsm23

Hja tele zadeve na osnovi Androida bodo znale bit še zabavne ko bodo kaki nevešči uporabniki preveč po spletu klikali in se okužili.
Drugače pa probaj malo zagnjavit na ta način, da pošlješ seznam konkurentov, ki imajo zadeve prevedene v SLO jezik...morda jih bodo potem prsti kaj zasrbeli.
(Je pa definitivno lažje slovenit tele android zadevščine kot te RT variante...)

lalan

2 Picassoja imamo

dvorjan

Citat od: lalan;202340A na RT ne morejo androida fliknt?

Fizicno bi verjetno slo, a jim ziher licencne in druge pogodbe to prepovedujejo. =(

lalan

Tole me vseeno še zanima:
1. Ali so ti zemljevidi isti kot na Garmin Nuvi, ki ga imam tudi in koliko njihova izdaja zaostaja za Garminovim Lifetime updaterjem?
2. Map data collected by HERE at the Q4/13.
Ali je kje kak predogled tega zemlljevida?
2 Picassoja imamo

Dr. MadMan

Dobavitelj podatkov za zemljevide je isti kot za garmina (Navtec). Vsak proizvajalec pa se samostojno odloča v kateri posodobitveni skupini bo. Tako so se pri PSA odločili, da ne bodo vedno plačevali zadnje in najnovejše podatke, ampak plačujejoo za podatke z zamikom. potem pa je še tle čas, ki ga porabijo za prilagoditev kartogrfskih podatkov posameznim modelom navigacije.  Tako so karte  izdane konec 2014 vsebovale kartografske podatke iz Q4 2013. "Predoglede" kaj ti zemljevidi pokrivajo najdeš na //www.navigation.com, ker lahko zemljevide tudi kupiš.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

hahehihoh

Jutri potujem v Srbijo in me zanima kako lahko naložim karto za Srbijo? Imam C4 2013 letnik z navigacijo. Nisem še nikoli tega delal...

lalan

Hvala.
Najdem verjetno aktualno karto, mi pa ne uspe najti Q4 2013.
2 Picassoja imamo

hahehihoh

Lahko mi tudi kdo pvoe, koliko stane nalaganje kart na pooblaščenem Citroen servisu...

Dr. MadMan

Karte dobiš po registraciji na mega.co.nz in ko0 pošlješ meni mail naslov s katerim si se registriral. Nalaganje je enostavno. Daš vse skupaj na USB ključek in posodobiš lahko med vožnjo.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

lalan

Mene pa zanima, če je tam v storu download varijanta ali ti pošljejo ključek. Nekaj je treba tudi aktivirat in moraš imet številko šasije.
Ps: na koliko časa pa menjajo/prodajajo novejše karte za citroena?
2 Picassoja imamo