Moj XM 2.5TD Exclusive

Začel/a pubi2cv, Januar 14, 2014, 09:09:31 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pubi2cv

Po malo pavze...evo mene

Ni bilo drugih kandidatov, pa sem poslal nosilce amortizerjev na obnovo v Elastomere v Litvo.

Èe koga zanima...strošek poštnine (Pošta Slovenije) je cca. 20.5 €

Sicer so zelo odzivni: Odgovore na vprašanja in vsa zahtevana pojasnila so poslali takoj:BigThumbs:

No, zdaj pa malo čakanja :emot105:

garac

Mater ste modeli... no ja, pa v litvo��. Koliko pa pride obnovljen kos?  Me prav zanima kpl. strošek
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

pubi2cv

Èe bi to delal kdo bliže, pač ne bi pošiljal v Litvo, ane.

Obnovljen komad pride cca 109 € z DDV. Rabiš dva, torej 218 € z DDV.
Za poštnino sem dal cca 20€ za eno stran, za nazaj bo cca 30 €.

Torej skupni strošek cca. 270€ za dva oz. 135€ po komadu. Pred leti, ko so se še dobili novi, je bila redna cena na Citroenu blizu 450€ po komadu.

Vsekakor bolje to kot amoretizer čez havbo, ko bo avto u nulo zrihtan, ane.....

Dihtunga

Po svoje še kar ugodno, da se kdo s tem sploh gre zaje*avat in zrihta kakor mora bit.

a to pošlješ samo kape ali skupaj s teleskopi ?

Tiki

Samo kape se sname... Je pa to kar nujno narediti pri teh starudijah, nikoli neveš kdaj bo usekalo. A Saša iz Zaprešiæa pa ne dela več?
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

pubi2cv

Ja, samo kape, kot pravi Tiki. Zamenjat preventivno obvezno, sploh če so videt sunljive......se prevečkrat zgodi...saj veš kaj:Hammer3:

Pri Saši iz Zaprešiæa nisem preverjal. Itak je isti klinc kam pošlješ, poštnine je enaka za celo EU (vsaj pri Pošti SLO). Pa Elastomeri mi delujejo kot resna firma z dobrimi referencami. Tak da upam da zrihtajo kot je treba....

Dihtunga

pubi2cv

Komadi so prispeli v Kaunas. Dobil predračun, plačal preko spletne banke. Obnovijo in pošljejo v 14 dneh....

pubi2cv

Skoraj pozabil sporočit....Dedek Mraz je letos bil malo zgoden. Pa letos je prišel iz Litve, ne iz Severnega Tečaja. No,pa sej to je tudi bolj severno, ane.

Sicer pa....XM je trenutno na zimskem spanju, akcijo nadaljujem spomladi. Bom ob priliki nalimal kako fotko o tem, kaj sem zrihtal, preeden sem ga dal spat

Zeko124

Kako si zadovoljen z izdelkom? :BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

pubi2cv

pubi2cv

Pozdravljeni,

Zaradi kroničnega pomanjkanja časa (in prostora) se bom s težkim srcem očitno moral odpovedati projektu obnove XM.

Èe je kak kandidat, sem ga pripravljen odstopiti za ceno novih delov in popravil obstoječih delov (servisni material, glava motorja, nosilci amortizerjev itd). Da ne bo pomote, zraven pride cel avto in vsi deli izpod havbe v škatlah. Večinoma presortirano in očiščeno. :BigThumbs:

Torej....avto je komplet z vsemi deli. Nekaj je že postorjenega, bo pa z njim seveda še veliko dela, jasno.

Aja, pa še nekaj "podvojenih" delov je (sem dobil še nekaj "random" delov ob enih kolinah - maska, odpijači, sprednji amortizerji...škatla drobnarij....skratka vse sorte)

Zgodovina vozila in ostali podatki so v temle topicu.

Cena simbolična: 1000€ za člane foruma. Pogoj je, da odpelješ cel avto z vso navedeno robo. Zelo vesel bi bil, če ga potem dejansko tudi obnoviš.

Info na 041 523 osem pet nič

LP, Pubi

ZX16V

A ves mogoce kateri mikrojermen in rolice pridejo na 2.5TD?
Moj ima vzmet in dve rolici.
Hvala

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

ZX16V