Nekaj se dogaja

Začel/a superca13, December 20, 2013, 07:06:14 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Novih delov bi znalo biti še precej po raznih skladiščih glede na to kako malo avtov si naredili...

superca13

Po moje je francoski SM Club vse pokupil. Ligier je naredil zadnjih ca.115 komadov, tam bi še znalo kaj bit.
Èeprav mislim, da imam zdaj res vse, razen če se še kaj obstoječega razleti.

superca13

Sem razmišljal, da bi bivšemu lastniku v Italiji malo pokazal, kaj sem naredil iz odpada. Ko sva bila z Robijem na prevzemu v okolici Genove, je bil lastnik kar skeptičen glede restavriranja. No, tak občutek sem imel. Je pa res, da sva na poti domov po Italiji dobila cel kup vprašanj...in to izključno od žensk: "Kaj vozita to za eno makino?":funny34d:

Lovro

Koliko so bile stare? 60 ali mlajše? :emot77:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

superca13

Malo po malo, nekaj se trudim sestavljat.

Čojko

Ti mu kar pošlji slike obnove. Ga boš razveselil bolj kot kdorkoli drug.:BigThumbs:

zlikovski

Zgleda kot da avto rihtaš v laboratoriju ne v delavnici:BigThumbs:

pubi2cv

Ja...še z deknco ga je pokril, da ga u mašino pa getribe ne zebe  :BigThumbs:

superca13

Ja nič, blo treba prej žaromete zmontirat, drugače ne gre. Sem malo prah pobrisal z njih, so bili skoraj "ne čisto hin".

superca13

še malo pucanja in vijačenja...

Xandrej

Kot iz trgovine. To ma 3x H1 žarnice? Al ma kake posebne spet not?

superca13

6X H1.
Sem mislil dat originalne rumene kapice gor, mi 2 manjkata, ne bo nič iz tega.
Èe jih kdaj najdem, potem naredim vse rumeno.
Je pa tudi res, da se mi ne da potem vedno znova kregat s plavimi in na tehničnem...bom še videl kako bo.

Sledi: pumpa, alternator, kompresor, števec, lajtunge....
Sedeži bi morali biti do konca tega mesca fertik.

Je še kaj za prkljat.

Xandrej

ja mislil sem za eno luč... Mah ko jih jebe daj gor kape rumene pa je. Èe bo v nulo naj bo v nulo... :BigThumbs:

Aja pazi kere gume boš dal gor ker SM baje rad trese... :gimme_money:

superca13

2 kapici mi manjkata. Nekak na pol rumeno ne more bit. Po prvem tehničnem mogoče, če jih najdem.
Ja, SM trese ko stoji, potem ne več.:BigThumbs:
Aja, original italijanski ni imel kapic sploh. Samo za francoski trg.

sušo

Rumene žarnice vozim že n let na A seriji. Tudi na tehničnega. Do zdaj se je en zataknil zaradi tega. Ko sem mu razložil, takrat še veljavno uredbo, o rumeni svetlobi spredaj je začuda popustil. Tudi plavcem niso zanimive te rumenke tko, da samo gasa. Kukr je reku X. Èe je v nulo naj bo v nulo.