Nekaj se dogaja

Začel/a superca13, December 20, 2013, 07:06:14 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

superca13

Gume so Hankook ;)
Namenoma, dokler ne bo avto spravljen v normalno vozno stanje, špura v nulo itd...šele nato pride XWX.
XWX je res predrag, da bi testiral z njimi in jih po možnosti sjeb..
XWX je zadnja investicija, ki je obvezna in bo padla v ta avto in seveda je že v planu.

Lovro

Sicer se že ponavljam, ampak vseeno: čestitke, avto je kot iz fabrike oz. boljši.

Prav lepo je videti vse čisto in poštimano. :emot112:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

Citroenovc

Citat od: superca13;215439...

ta 8. fotka (ko sta 2x zadnji žaromet en ob drugem - pri enem bela rikverc lampa, pri drugem oranžna) - a to je lajk "fejs lift" luč proti original al ...

Drugače je pa SM itak samo enkraten izdelek izpod tvojih rok. Bravo Sašo!

Aja, pa Vse naj, ko si ravno v teh dneh praznoval.
OK

LP
Primož

superca13

Citat od: Citroenovc;215465ta 8. fotka (ko sta 2x zadnji žaromet en ob drugem - pri enem bela rikverc lampa, pri drugem oranžna) - a to je lajk "fejs lift" luč proti original al ...

Drugače je pa SM itak samo enkraten izdelek izpod tvojih rok. Bravo Sašo!

Aja, pa Vse naj, ko si ravno v teh dneh praznoval.

Luči so bile tak polomljene da sem druge, rabljene iskal. In tiste sem dal veršpeglat al kako se temu pravilno reče. Narejeno je bolj na ojladri al ipak je bolje kot prej. Delali so švabi.
Bele rikverc lampe so imeli italjanski in morda še kateri, so bile polomljene in sem tudi ta stekla iskal nova. Po sreči dobil francoske...oranžne. Bele se dobijo na vsakem vogalu. Glede na to, da sem zamenjal italijansko osvetlitev za tablico zadaj, sprednji nosilec za mini tablico ter stranske blinkerje, sem zamenjal potem še rikverc stekla, da je celota.

deuche

Na, pa tak naslov teme. Zdaj sem slučajno kliknil gor pa SMa vidim. Zdaj sem samo slike vse preletel, bo pa treba si vzet nekaj ur za tole prebrat. Res lepo opravljeno delo.

cikocx

Zelo lep avto in kvalitetno narejeno, vsaj videti je tako, kar tako naprej, SUPER.:emot112:
Cx za zmeraj:BigThumbs:

superca13

Zadnje cajte bolj malo v garaži ampak nekaj pa se dogaja.
LHM psooda je gor, kuploga zvezana v hidravlični sistem, nastavljena in že deluje. Zaug povezan, konzola noter, ročna noter, menjalnik povezan in nastavljen, varnostni ventil razdrt, bil zariban, urejeno...
Hladilni sistem nazaj povezan v celoto.
Pri radiu sem imel en del zlomljen, novega ni, rabljenega tudi ne zato smo ga prerisali in sprintali na 3D tiskalnik. Ko novo :-)
Varovalke dobil v Franciji, 7mm...tako kot mora bit.
Ročko za menjalnik dobil original, gre danes na svoje mesto.
Tank je že pokrit, pokrov gor...

Zdaj pa začnem počasi lepit obloge not.

vinotoc

U, jebenti. Brez besed! :)
Veter v laseh in pesek v zobeh
Sem Prlek in se mi ni treba delati Francoza.

xpuser

Lep, prva slika levo zgoraj je tisto bencinski filter ? Steklena čaša?

superca13

Filter in regler hkrati. Manometer moram odstranit, takoj ko ga nastavim na 0,2 bar.

xantos

Ja nimaš kej svaka čast... :BigThumbs:
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

andraž

Čojko

S tem bo škoda na cesto zapeljat. Nov!

Kako to da si se odločil za objemke?

superca13

Katere objemke misliš?
Kjer so bile v osnovi gor, so tudi sedaj. Èe le gre, naredim z ligarexom, če pa je mini fi in če že danes vem, da bom tu in tam moral dat kaj spet dol, pa dam klasično, na šraufnciger.
Ligarex ni glih za dol in gor.

Kuplongo sem že prej zmontiral, cilider na motorju sem obnovil, kabinskega pa ne (ker se ga ne da razstavit brez vrtanja). in valjda se je vscal v prvi minuti. Èakal na strokovno obnovljenega 3 tedne, starega poslal v zamenjavo.
Takle mamo, je treba vse obnovit po vrsti pri kripah, ki so ležale 20 let, vse kar ostane zadaj, je skoraj 100% zanič.

MSrougeZX

Ko bo gotov priporocam eno fino zascito za lak...da ga ne bo treba hitro polirat.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil