Vinjete 2014 - 220 EUR za enoprostorce???

Začel/a stefic77, September 17, 2013, 02:07:04 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

andraž

Po moje bodo vsi enoprostorci lahko imeli vinjeta za 110, za kombije Jumper, master, Trafic, Jumpy, Vivaro... pa bo dražja zgodba. Drugače ni tukaj nobene logike. V bistvu logike sploh ni že dolgo...

pero77

Vsi se pogovarjate al ja al ne. :Hammer3:

Zanima me konkretno:

1. C4 pisasso
2. C4 grande picasso

Je potrebna vinjeta za 220 ali ostane 110 EUR ????

garac

saj spredaj sta oba enaka in mislim, da ne dosegata omenjene višine
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

bizi

Bom kar za 220 evrotov vzel,za vsak slučaj.

sušo

Kulsko. Dej pol še men eno k boš glih kupoval...

bizi

Citat od: sušo;167090Kulsko. Dej pol še men eno k boš glih kupoval...

Dej Sušo ne se zajebavat k vem da maš avtodom,to je čist druga vinjeta.

Lenko

Mogoče bojo pa zdaj ratal kombiji s slo poreklom poceni. Pa kak Q7 se bo poceni prodajal ker baje je čez 130 cm.

sušo

Hm ja.
Načeloma, ampak samo načeloma, bi lohk kr cel komplet naroču. K slikce za košarko.
A bi mi dal kej popusta, a? Kao uporabnik večkratnik povratnik.

dvorjan

Kako veš, koliko stane vinjeta?

Postaviš Kučana h sprednjemu kolesu in greš na drugo stran vozila. Èe ga vidiš, je 110, če ga ne, pa 220 evrov.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

stefic77

Haha...
evo, treba na DARS predlagat, da majo Kučana za mušter pa je stvar rešena :-)

krtija

Zakaj pa nebi kategorij razdelil glede na težo, če je že treba? Pomoje je vse skupaj vroča juha, ki pa se bo ohladila. Lahko pa bi tudi oldtimerji imeli tako kot motoristi polletno. Kakorkoli obrnem jaz plačujem že zdaj za vse, ki se pogosto vozijo po avtocestah in se jim vinjete splačajo tudi če bodo 110 ali pa 220eur pa se ne bunim. Ko bo leto okoli bom pa seveda kupil eno, ne pa več dveh.

ModelJT

Citat od: pero77;167083Vsi se pogovarjate al ja al ne. :Hammer3:

Zanima me konkretno:

1. C4 pisasso
2. C4 grande picasso

Je potrebna vinjeta za 220 ali ostane 110 EUR ????

Pa saj ti piše na prvi strani, da imaš lahko 110€ vinjeto...

http://www.citroenar.eu/showpost.php?p=167000&postcount=8
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Ma ja ... to je prišlo, ker se državi zamal zdi, da gre preko nas tolk tranzita iz vshoda na zahod pa nazaj , ki se opravlja z navadnimi kombiji, ki plačajo letno ali tedensko vinjeto za osebni avto. In kot vedno državanaredi na osnovi malega procenta ... kr neki.

Èe jih boli da se oni kombiji "švercajo" kot osebni pa naj naredijo vinjete za tovorna vozila ali osebna na osnovi prometne ... registracije. Ampak... to je za njih prveč komplicirano . Raje kar "pavšalno" vsekajo nekaj po centimetrih.

Èe je uradno objavljeno to ne bodo spreminjali. Raja se ne zbuni... javno. in "Romuni" bodo pač nabavli te "transporterje" takšne, da bo nos štrlel in kazal pod 1,3 metra višine. Bi rekli... "jaka muda". Take jajce so v EU poceni in kdor rabi avto za zgonit s ene sekira kolk je ohranjen... glavno da je pocen. Na koncu bodo te dražje vinjete dejansko udarle slovenske voznike avtov, ki merijo preko te mere.

Jaz imam kombija, ki je spredaj sekan ravno in meri od kolesa gor 2,2 metra. Potrebo za it na AC imam z njim ravno enkrat na mesec ko grem v tujino. Kupim tedensko vinjeto, ker se mi ne da cijazit od konjic do Šentilja... pa čez par dni nazaj. Zdaj bodo seveda povišali ceno tudi za tedenske vinjete in ... ma ni šans, da kupim. Me bodo pa gledli na cesti kak se cijazim 70 na uro. In kolk so zašopane regionalne stranske ceste, bodo sedaj še bolj.

Seveda pa bi lahko MB100 prodal in kupu povišanga in podaljšanga Vitota... V tem primeru bi se bolj poceni vozu kar se tiče vinjete po AC pa imel večji, hitrejši in bolj zmogljiv avto - kombi... pa magari z tovorno registracijo. Boli me k*** glavno,da  pridem skozi te njihove glupe dimenzije :BigThumbs:

xpuser

Citat od: janez;167120Ma ja ... to je prišlo, ker se državi zamal zdi, da gre preko nas tolk tranzita iz vshoda na zahod pa nazaj , ki se opravlja z navadnimi kombiji, ki plačajo letno ali tedensko vinjeto za osebni avto. In kot vedno državanaredi na osnovi malega procenta ... kr neki.

Èe jih boli da se oni kombiji "švercajo" kot osebni pa naj naredijo vinjete za tovorna vozila ali osebna na osnovi prometne ... registracije. Ampak... to je za njih prveč komplicirano . Raje kar "pavšalno" vsekajo nekaj po centimetrih.

Èe je uradno objavljeno to ne bodo spreminjali. Raja se ne zbuni... javno. in "Romuni" bodo pač nabavli te "transporterje" takšne, da bo nos štrlel in kazal pod 1,3 metra višine. Bi rekli... "jaka muda". Take jajce so v EU poceni in kdor rabi avto za zgonit s ene sekira kolk je ohranjen... glavno da je pocen. Na koncu bodo te dražje vinjete dejansko udarle slovenske voznike avtov, ki merijo preko te mere.

Jaz imam kombija, ki je spredaj sekan ravno in meri od kolesa gor 2,2 metra. Potrebo za it na AC imam z njim ravno enkrat na mesec ko grem v tujino. Kupim tedensko vinjeto, ker se mi ne da cijazit od konjic do Šentilja... pa čez par dni nazaj. Zdaj bodo seveda povišali ceno tudi za tedenske vinjete in ... ma ni šans, da kupim. Me bodo pa gledli na cesti kak se cijazim 70 na uro. In kolk so zašopane regionalne stranske ceste, bodo sedaj še bolj.

Seveda pa bi lahko MB100 prodal in kupu povišanga in podaljšanga Vitota... V tem primeru bi se bolj poceni vozu kar se tiče vinjete po AC pa imel večji, hitrejši in bolj zmogljiv avto - kombi... pa magari z tovorno registracijo. Boli me k*** glavno,da  pridem skozi te njihove glupe dimenzije :BigThumbs:

privatnik joka za 110€ :Hammer3: