Xsara se prodaja

Začel/a ModelJT, September 12, 2013, 07:53:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

Tale je pravkar prišla na avto.net. Tale avto je nočna mora vsakega serviserja. Saj dokler vrat ne odpreš se še nekako da preživet, notri pa nočete sedet oz. sploh zraven bit. Priporočam prazen želodec. Verjetno je za tole slikanje prvič malo spucana. Samo za v prešo oz. nekateri mehanski deli bi bili še uporabni.

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7648530&show=1
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Sej ni tako slaba ..če je mehansko ok ...

Jo kupiš za 900€, jo daš globinsko oprat, recimo 200€, ker je res umazana ... menjaš zadnjo luč, ker ima luknjo, narediš še servis, registriraš ... črne praske na odbijaču pofarbaš z "Obi" korekturnim flomastrom ...

Za 2 jurja bi mogu bit na cesti z izpravno Xsaro.

S tem, da te ne sme motit, zunanjost, oz. pike od toče ... (sem vidu že hujše potolčene, ki so vozili :))

ModelJT

Citat od: Gox;166636Sej ni tako slaba ..če je mehansko ok ...

Jo kupiš za 900€, jo daš globinsko oprat, recimo 200€, ker je res umazana ... menjaš zadnjo luč, ker ima luknjo, narediš še servis, registriraš ... črne praske na odbijaču pofarbaš z "Obi" korekturnim flomastrom ...

Za 2 jurja bi mogu bit na cesti z izpravno Xsaro.

S tem, da te ne sme motit, zunanjost, oz. pike od toče ... (sem vidu že hujše potolčene, ki so vozili :))

Gox ti nisi nikoli tele xsare v živo videl oz. delal na njej. Èe bi bila samo umazana bi bilo super. Takega smrada kot je v temu avtu ne spraviš ven z nobenim super duper globinskim čiščenjem. Ga ne znam opisat, sem ga pa čutil v ustih in vohal še 1 teden po tem. Pa elekrtika tudi ni njena jača strana. Amortizer na zadnjih vratih itak nič ne drži, me je že usekal po glavi. Tisto premo se dol pobere, pa motor in menjalnik, mogoče še kaj, potem pa vse skupaj v kocko.
[SIGPIC][/SIGPIC]

xpuser

Kako to sploh tehničnega naredi.

Tiki

Pa sem jaz mislil da imam učasih umazan avto... hehehe
Samo resno, na globinsko čiščenje potem bi pa bila odličen delavski avto... =))
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

MSrougeZX

Lastnik oz. voznik = svinja pofukana
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

zlikovski

Tak avto niti zastonj nebi vzel.

ModelJT

Je zdaj odstranil sliko notranjosti. Verjetno, da bo vsaj kdo poklical ali z veliko sreče celo pogledat prišel avto.
[SIGPIC][/SIGPIC]

pluty

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=13032541&display=Citroen%20Xsara%202.0i%2016V%20VTS

Zdravo sem nov na forumu, kupujem nekaj za malo se fijakat okoli. Zanima me kakšen bi bil strošek da se uposobi ta ključ ki se je razkodiral? Ima kdo iskušnje?

antasi

Si pomislil, da ne boš mogel probat motorja pri nakupu. Kako pa boš vedel če je sploh ok?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

garac

1760ccm je najbrž 1,8l mišljeno, ne 2.0
Èe je se da zrihtat ključ, potem bi najbrž že zrihtal?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

ModelJT

Tale se je prodajala kake pol leta nazaj nekje na Gorenjskem in je taprava 2.0 16v. Pa takrat je še delala za lih en tak denar.
[SIGPIC][/SIGPIC]

tomaz555

Èe te skrbi strošek ključa, rajši išči naprej. Odvisno od želja, samo taki avti so dandanes luknje brez dna (verjemi govorim iz izkušenj). Èe se hočeš kolikor toliko normalno vozit bo vložek jurja plus. Bo pa veliko veselja.

pluty

Avto je od bratranca ni je delal normalno do tega s ključem. Je pa to tista iz gorenske. Njemu se ne da s tem ukvarjat se posebaj ker je že imel drugi avto.

zlomjo

Citat od: tomaz555;244010Èe te skrbi strošek ključa, rajši išči naprej. Odvisno od želja, samo taki avti so dandanes luknje brez dna (verjemi govorim iz izkušenj). Èe se hočeš kolikor toliko normalno vozit bo vložek jurja plus. Bo pa veliko veselja.

Račka že ve...