Xsara se prodaja

Začel/a ModelJT, September 12, 2013, 07:53:49 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

V bistvu je to zdaj reklama za avto do bratranca.
[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

pa bratranec garantira. da avto dela?
ker če ga bom jaz kupil in ne bo delal, bom nažgal oba, tebe in bratranca:bombs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

pluty

Nič ni reklama. Pač mi je škoda RS-a z 200 konji za vsakodnevne stvari, pa če ga ugodno dobim, zakaj pa ne.
Antasi, kr nažgal bi me? Oprosti ampak me zanimajo samo punce, žal :-) Drugače pa a vidiš kje v oglasu, da piše da garantira da dela?

tomaz555

Glej s starimi avti je tako. Za novo leto sem kupil solidno ohranjenega Saxo-ja VTS 1.6. Za porihtati prema in še nekaj malenkosti. Sem ga podarjal sodelovcu (samo vložek vanj bi mi povrnil) pa ga ne zanima, ker je predrag. V 3 mesecih je požrl cca 1800 evrov(seveda brez registracije in goriva).

xpuser

Star avto... greš pogledat če vse dela in ima tehničnega še 6- 10 mesecev.
 Potem pa ali voziš do naslednjega tehničnega ali pa ko crkne kaj večjega na deponijo in po drugega.
Ne pa neke kluče naročat pa potem kodirat pa preme popravljat pa velike servise delat.

alesz

......ma, navaden ključ,brez daljinca je 17€,če bi bil samo to problem,bi bil ta avto vozen,ponavadi postojijo tudi rezervni ključi.......

pluty

Citat od: xpuser;244124Star avto... greš pogledat če vse dela in ima tehničnega še 6- 10 mesecev.
 Potem pa ali voziš do naslednjega tehničnega ali pa ko crkne kaj večjega na deponijo in po drugega.
Ne pa neke kluče naročat pa potem kodirat pa preme popravljat pa velike servise delat.

To je odgovor. Hvala lepa.:emot112:

ZX16V

Ravno opazil temo. VTS je pri meni, trenutno leti proti 450tkm. Za denar, ki se je prodajala je bilo samo za vzet ne pa debatirat. Glede na to, da je računalnik bil dekodiran je bila težava v konektorju pod sredinsko konzolo, bil je odklopljen.
Vsi nakladate o teh premah, če jo pravočasno uredite nimate nobenih težav, razen če se nobenemu ne da delat (2uri pa 200€).

Ravnokar sem privlekel Xsaro 2 break z 2.0 16v, šibedahom, usnjem itn. Kot avto za vsak dan je bomba.

antasi

Ti pa imaš same hitre avte
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Uros01

Citat od: ZX16V;252403Ravno opazil temo. VTS je pri meni, trenutno leti proti 450tkm. Za denar, ki se je prodajala je bilo samo za vzet ne pa debatirat. Glede na to, da je računalnik bil dekodiran je bila težava v konektorju pod sredinsko konzolo, bil je odklopljen.
Vsi nakladate o teh premah, če jo pravočasno uredite nimate nobenih težav, razen če se nobenemu ne da delat (2uri pa 200€).

Ravnokar sem privlekel Xsaro 2 break z 2.0 16v, šibedahom, usnjem itn. Kot avto za vsak dan je bomba.

A ta VTS? http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=16192

ZX16V

Ta VTS je bordo rdeč, pisal sem o VTS, ki se je takrat prodajal, zlate barve ki ni vžgal za 300€. Karavana pa imam živo zelene barve.

Same hitre, a bi naj dizla kupil?

Dihtunga

Kaj je bilo narobe da ni vžgal ?

ZX16V

Odklopli so konetkor pod sredinskim naslonom in pozabili priklopiti. Ta konektor je za rezervoar (bencinska pumpa in nivo). Se zgodi