Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Čojko

Udobnost nudi hidravlika, ko jo dobiš povezano z exclusive opremo in večinoma z 2.0 HDI motorjem.

Se pravi od letnika 2012 dalje, 2.0 HDI 140 KM, Exclusive oprema, česar je tudi največ na trgu.

Citroenovc

Mah Èojko, v bistvu je tudi klasično vzmeten C5 III pravzaprav čisto spodobno udoben oz nadpovprečno in nad pričakovanji udoben. Pa sem imel "srečo", da sem se moral z njim vozit tudi že sedeč na sredi zadaj, ko je v resnici sedež, ki to ni ... Pa se mi je zdel čist OK.
Hidravličar je seveda boljši.

oz je za sprobat.
OK

LP
Primož

pc5

Kaj pa omenjene težave hladilnik, panti, senzor...? A so jih sanirali tudi

pc5

Oz. Kot vsak novi citroenobec imam tudi pomisleke nad hidravliko. To tudi rado pušča en kos pride cca 500 evro če menjaš oba je to jurja...

Čojko

V C5 MKIII se kar se vzdrževanja tiče sploh ne ve, da imaš hidravliko. Tega se nimaš kaj bat. A kje kdo kaj piše, da kaj ne dela. če bi malenkost hecala bi se pisalo na dolgo in široko,... tako pa le o teh treh, štirih stvareh (sklopka, hladilnik, ...)
Pa tudi drugje ni hidravlika rizična, če je vzdrževana. Razen morda pri nekaterih eksotičnih modelih kjer so še inovirali določene zadeve.

Citroenovc

JA to je tudi znana "mantra", kako vsi vejo, da hidravlika samo ckruje.

C5II, 7 lez in 150k km - z vidika servisa še vem ne, da jo imam.
Xantia l2000, pri hiši od 2007, mislim da je v tem času naštepala interval cca 140k km (po moje jih ima zdaj okoli 230k) - če odštejem eno menjavo LHMa na moje teženje in pa lani en povratek (ampak je bilo poceni) - tudi sploh ne ve, da ima hidravliko z vidika stroškov (če se samo spomnim, koliko je bilo enih stroškov pri klasično vzmetenem avtu do 220k km, ker sem, čudak, hotel, da so amortizerji brezhibni ipd).

Da pa imata hidravliko - pa hudimana dobro veš, ko se po isti cesti pelješ s klasiko neCitroenove ergele ....

Kot rečeno že v eni temi danes - C5III klasika - pa sem bil prav pozitivno presenečen, da kar dobro opravlja svoj posel.
OK

LP
Primož

pc5

Se pravi od leta 2012 so tudi poštimali hladilnik, pante itd ?

Od katerega datuma točno naprej se smatra C5 III?

Citroenovc

OK

LP
Primož

pc5

Citat od: pc5;203411Se pravi od leta 2012 so tudi poštimali hladilnik, pante itd ?

kako je pa s tem

TomFool

Pozdravljeni.
Sem pred nakupom rabljenega C5 MKIII in me zanima, če ima kdo izkušnje z avtomobili iz spletnih avkcij s strani Autorola, Caroutlet in podobne.
Lp B

TomFool

Pozdravljeni,
Kot vidim nima noben izkušenj s spletnimi avkcijami :)
Zanima pa me kako je kaj z avtomobili Toyota Centra Ljubljana, ker sem se za tega ogrel :)
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9803884&show=1&avto=

Lp Boštjan

rsm23

Hja tale avto je iz uvoza (to, da je slovenski ne drži). Tako, da so tudi kilometri malo vprašljivi. Pa lastnikov je tudi že malo morje imel...

alan30

Citat od: rsm23;207182Hja tale avto je iz uvoza (to, da je slovenski ne drži). Tako, da so tudi kilometri malo vprašljivi. Pa lastnikov je tudi že malo morje imel...

Ali dotično vozilo fizično poznaš ali to bolj na pamet govoriš.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]