Pred nakupom

Začel/a MAMAMA, November 11, 2010, 08:12:13 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dalibor79

Citat od: ModelJT;145757Prvo je tole dynamique oprema, ki ni imela hidravilke. Èe se mi prav zdi imajo vse c5 serije 3 s hidravliko elektronsko ročno zavoro. Èe pogledaš na sredinsko konzolo vidiš zraven ročne zavore tak predalček, če ima avto hidravliko so tam namesto njega kontrole za hidravliko. Èe odpreš haubo boš pri c5 s hidravliko videl v obeh kotih dve sivi bunki. Hidravlik oso imeli pri nas kupljeni avtomobili v opremi comfort in exclusive. V prenovljenih verzijah jo imata exclusive standardno in tendance od 155 konjskega THP motorja navzgor. Pa če imaš c5 s hidravliko imaš na desni strani motornega prostora(v smeri vožnje) posodo s hidravlično tekočino LDS.

Hvala za odgovor.je boljse s hidravliko ali brez?eni jamrajo da dobijo 'morsko bolezen' od te hidravlike.

DejanO

Ni tako hudo, sam ga vozim od letošnjega maja dalje. Pravijo, ko enkrat hidropnevmatika, vedno hidropnevmatika. Ko prideš v "navadni avto" je kot noč in dan. Prav smo se doma odločili. Zdaj prav iščemo slabe ceste, ki jih v SLO ni malo. Tamala dva pa še zdaj prej zaspita na poti.

Ko bomo kupovali C5 III ali IV, obvezno hidropnevmatika, ostalo je brezveze.

LP
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

bikec1

če boš kupil citroena boš končno imel AVTO....

včeraj sem se pogovarjal z nekom iz porsche slovenija... je rekel:  Na desni strani je Audi... na levi strani pa je parkirišče za bosno ( VW, Seat in Škodo )...

Povabil me je na parking za audi. -  malo za hec

:emot112:
------------------------------
2.0HDI, 103kwTourer exclusive

Xandrej

Audi je zadnji na listi ki bi ga jaz osebno kupil! Ampak to res ZADNJI! Zaradi lastnikov teh uberales mašin... OOOO pa vsi skup popadajo... Butli! A šraufajo v eno!

3001

Bodi pozoren če ti delajo dnevne luči ,jaz osebno nisem imel žarnic gor.Pač Italijanu se ni zdelo pomenbno da mu delajo dnevne namesto xenona.

3001

Sporočilo daliborju, še en nasvet preveri če je vse vredu z zadnjimi bremzami.Po sliki sodeč nekaj ni vredu ,ali so zadnji diski fuč ali pa ploščice.Saj je obraba na diskih neenakomerna.

dalibor79

Citat od: 3001;145782Sporočilo daliborju, še en nasvet preveri če je vse vredu z zadnjimi bremzami.Po sliki sodeč nekaj ni vredu ,ali so zadnji diski fuč ali pa ploščice.Saj je obraba na diskih neenakomerna.

Hvla.bom preveril.sem tudi jaz gledal da zgleda nekaj zarjavelo zadaj.

Xandrej

To so avto prali pa je disk zrjavel pa se niso nikamor peljali...

MSrougeZX

Sem jaz tudi to hotel napisat....to ni nič....
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

3001

Ja samo potem bi cel zarjavel.In če parkrat zabremzaš se disk enakomerno spuca ne pa na polovico.Sam se kar dosti čeljusti pucal in montiral verjetno je disk čeljust zlizala v konus,in če na tak disk daš nove ploščice ti samo polovica ploščice pritiska dokler se malo ne obrabijo.

ModelJT

Citat od: dalibor79;145763Hvala za odgovor.je boljse s hidravliko ali brez?eni jamrajo da dobijo 'morsko bolezen' od te hidravlike.

Eh nekatri tudi malo pretiravajo. Se vozim na hidravliki že 7 let pa nisem nikoli čutil kake slabosti, pa me kar matra ko sem na ladiji. Se pelješ ko lord. Pa če pelješ kake težje stvari v avtu, se tist na fedrih rad kar fino posede. Pa če izbereš karvana lahko še reguliraš višino zadaj iz prtljažnika za lažje nalaganje razkladanje tovora.
[SIGPIC][/SIGPIC]

bikec1

Ja se strinjam. Ko enkrat voziš avto s hidravljiko se res razvadiš. Edini ki mu ni všeč udobje je moj 2 mesečni sin, ki obožuje ženin opel, kjer vsako luknjo čutiš in ga tresenje pomirja. Ker v mojem C5 med vožnjo ni dovolj tresljajev se veliko vozimo z oplom   :BigThumbs:
2.0HDI, 103kwTourer exclusive

zlikovski

Enostavno povedano hidravlika je zakon.
Za naše ceste se rabi tak avto, morda kak ðip.
Z fendrami te nabija po teh naših luknjah.
Glih prejšnjič sem se po dolgem času malo peljaj z XM-om. To je tak če bi bil na tračnicah, da o razliki udobja ne govorim.

Tiki

Ko sem imel XM-a je moja mama tudi jamrala da bo dobila morsko bolezen... hehehe
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

Zeko124

C5... udobje zagotovljeno, sploh na relaciji je opazna razlika. ni pa to, da bi se kar nekaj majalo in gugalo in nevem kaj še vse si danes folk predstavlja pod pojem hidravlika.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si