Produktu XFT

Začel/a nejancig, Junij 26, 2013, 08:16:04 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

nejancig

Na spletu sem zasledu novo ponudbo za znižanje porabe pri avtomobilih.
sprašujem vas ali je že kdo probal ali ma izkušne .
Ali je to spet kak DAVEK ZA DEBILE kot to radi rečejo za razne dodatke za avtomobile.
:breaking_pc:

https://www.facebook.com/prihranek.na.gorivu

Hvaležen bom za vaša mnenja

Nejc

gregor

Link na novice o zvišanju cene goriva, ter link o tem, da predelava na plin lahko povzroči tudi težave, pove vse.
Mi smo najboljši.
NASA
grafi
tipično "topšop" besedilo

Mene so prepričali.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

dexterboy

Še bolj znižaš porabo goriva, če se zjutraj pelje proti zahodu, zvečer pa proti vzhodu.
Dosedanje izkušnje kažejo na to, da lahko privarčuješ tudi do 5% goriva.
Zakaj tako? Fizikalne meritve so pokazale, da se gorivo po ceveh vrtinči drugače, če se voziš skupaj z vrtenjem zemlje ali pa v nasprotni smeri. Gravitacijska (in malo tudi centrifugalna) sila imajo za posledico lepšo širitev goriva v zgorevalnih komorah ter v končni fazi boljše zgorevanje, večjo moč in prej napisano porabo goriva :)
Je pa bilo v The Scientist reviji že napisana tema člankov na obnašanje ogljikovodikov (kar gorivo tudi je) v celotnem gorivnem sistemu od tanka do batov, če so bili bolj ali manj nabiti z negativnim nabojem in večjim deležem prostih elektronov. Nisem pa več sledil, ko so se spustili na raven atoma; baje da imajo tudi Leptoni svoj vpliv...
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

frodo1

Citat od: nejancig;161903Na spletu sem zasledu novo ponudbo za znižanje porabe pri avtomobilih.
sprašujem vas ali je že kdo probal ali ma izkušne .
Ali je to spet kak DAVEK ZA DEBILE kot to radi rečejo za razne dodatke za avtomobile.
:breaking_pc:

https://www.facebook.com/prihranek.na.gorivu

Hvaležen bom za vaša mnenja

Nejc

Po moje si prav ugotovil: Davek za debile :Hammer3:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Jogador

Citat od: dexterboy;161926Še bolj znižaš porabo goriva, če se zjutraj pelje proti zahodu, zvečer pa proti vzhodu.
Dosedanje izkušnje kažejo na to, da lahko privarčuješ tudi do 5% goriva.
Zakaj tako? Fizikalne meritve so pokazale, da se gorivo po ceveh vrtinči drugače, če se voziš skupaj z vrtenjem zemlje ali pa v nasprotni smeri. Gravitacijska (in malo tudi centrifugalna) sila imajo za posledico lepšo širitev goriva v zgorevalnih komorah ter v končni fazi boljše zgorevanje, večjo moč in prej napisano porabo goriva :)
Je pa bilo v The Scientist reviji že napisana tema člankov na obnašanje ogljikovodikov (kar gorivo tudi je) v celotnem gorivnem sistemu od tanka do batov, če so bili bolj ali manj nabiti z negativnim nabojem in večjim deležem prostih elektronov. Nisem pa več sledil, ko so se spustili na raven atoma; baje da imajo tudi Leptoni svoj vpliv...

Hvala za tole, rabil sem razvedrilo zjutraj :emot15:

BTW, tega tipa sem jaz kontaktiral, ko je to prišlo v SLO (kakšno leto nazaj), z zelo preprostim vprašanjem, kje se da videt na stotine študij, ki dokazujejo učinkovitost in varnost aditiva (tako je pisalo takrat, ne ve če je zdaj isto, vse od ADAC-a dalje).

Sem dobil nazaj, da se lahko dobiva in v živo zmeniva...ja hvala ker ne znaš odgovorit na preprosto vprašanje, tipični marketing:argue1:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Varèni gorenjc

Produkt XFT glede na izkušnje in glede na mnenja zadovoljnih uporabnikov, ki so ga bili pripravljeni ustrezno v skladu z navodili tudi preizkusiti, prinaša željene rezultate.
Kot dokazilo o  dejanskem učinku je mogoče videti in preveriti potrjene in požigosane reference s  strani zadovoljnih slovenskih uporabnikov.
Že star pregovor pravi, da preizkusiti ni greh. Preizkušanje novosti je tudi eden in edini vir napredkaa.
Davek za debile, oziroma previsok davek državi in naftni industriji pa plačujemo vsi tisti, ki nismo pripravljeni slediti napredku in se šele po zamujenih priložnostih tepemo po glavi in žalujemo za izgubljeno priložnostjo.

Torej, če kakega dvomljivca zanimajo podpisane in požigosane reference od pametnih slovenskih uporabnikov, naj mi sporoči, da jih mu  posredujem v vednost.

frodo1

Saj jih lahko kar tukaj objaviš, da vidimo,:ahh1:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

tomaz555

Ne najdem slovenske strani prodajalca.

dexterboy

OMFG,
sem mislil, da bomo človeški idiotizem in debilitet izkoreninili skupaj s odpravo bolezni, pa zgleda, da bodo prej izumrle črne koze, kot pa kreteni, ki gazijo to zemljo...

In potlej se najdejo biseri, kot je @Varčni gorenjc, in imajo samo en prispevek, ki so bolj kot hodili v šolo poskakovali okoli šole in sedaj prepričujejo ostale, kako je njihov najdaljši... skrajni čas, da admini zaklenejo to temo...

Ah, da ne pozabim, vabim vas, da se dobimo v živo, ker skupaj z mojimi znanci odpiramo vlagateljsko hišo, donosnost je zagotovljena vsaj 4 procente na leto, zakaj bi varčevali na banki, če lahko pri meni, kjer je denar najbolje naložen. Nobeni rizični skladi, zgolj najboljše delnice, ki trdno držijo svojo vrednost in jim cene samo rastejo...
Èetudi se vam je vaš citroen pokvaril, saj vemo, kako je z vzdržljivostjo francozov, to ni ovira, Vas pridem iskat v mojem C6, da se osebno prepričate, da ne gre za piramidni sistem ali pa podjetje, ki ga ju3 ne bo na tržišču... konec koncev Vam to zagotavljajo že naše več letne izkušnje na tem področju in na stotine zadovoljnih strank.
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

andraž

Saj sem vedel, da so še dobre stvari v Sloveniji!

gregor

Èakamo na verodostojne teste.
Zapiski uporabnikov, ki so stvar kupili, že zaradi psihičnega vpliva niso verodostojni, kajti težko si je priznati, da si bil nat*gnjen in podzavestno voziš varčneje.
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Jogador

Tole je pa "slovenska" stran prodajalca, če koga zanima, to sem dobil kot odgovor na strukturirana vprašanja, predvsem o tem, kje lahko teste dobim...

http://www.tomazboh.mysyntek.com/
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

alesz

In s tem ko tukaj debatirate omogočate nekomu brezplačno komercialno reklamo.Potem pa nekdo prilepi še link in firmi se lahko samo smeje,ker vsaka reklama,tudi negativna je še vedno reklama...........

Varèni gorenjc

Vezano na sproženo debato in vaš odziv, tudi javno objavljam določene reference, katere sem omenjal. (Seveda pa obstajajo tudi še druge)

Ni problem javno predstaviti dobrih stvari, tudi moj mail naslov ni nikakršna skrivnost, tako da ga tukaj javno objavljam: igor.krzisnik@gmail.com
Èe koga karkoli zanima, me lahko na naveden mail kontaktira.

Lahko pa še naprej iz razloga svojega nezaupanja plačujete delno previsoko ceno goriva. Verjemite, mnogi so na ta račun zadovoljni.

Slovenskih strani prodajalca pa  še ne boste našli, ker še ne obstajajo. Bo pa seveda tudi to kmalu urejeno in vsem na voljo.

L.p. vsem

Varèni gorenjc

Povezano s postavljenim izzivom, dejansko tukaj objavljam primera verodostojnih referenc povezanih z XFT aditivom. (obstajajo pa tudi še druge)

Se popolnoma strinjam z navedbo zgoraj, da vsaka  referenca pač ni verodostojna. Upam, da bosta ti dve vsaj kakemu "nejevernemu Tomažu" zadostovali, da se bo pustil prepričati vsaj toliko, da bo poskušal stestirati produkt, ki mi dejansko lahko prinese samo koristi na več nivojih. Ne samo pri porabi goriva.

Referenc mi  ni noben problem objaviti javno, enako  mi tudi ni noben problem objaviti javno mojega mail naslova, ki je  igor.krzisnik@gmail.com.

V kolikor ste vsaj malo zmanjšali svoj dvom v delovanje in neškodljivost dodatka, me lahko kontaktirate na mail, za več uporabnih informacij.

P.S. Slovenske strani proizvajalca oziroma prodajalca pa še ne boste našli, se pa ureja tudi  to področje in bo urejeno v bljižnji prihodnosti.

Vse dobro in

Lep pozdrav