Produktu XFT

Začel/a nejancig, Junij 26, 2013, 08:16:04 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

frodo1

Citat od: Varčni gorenjc;162704Povezano s postavljenim izzivom, dejansko tukaj objavljam primera verodostojnih referenc povezanih z XFT aditivom. (obstajajo pa tudi še druge)

Se popolnoma strinjam z navedbo zgoraj, da vsaka  referenca pač ni verodostojna. Upam, da bosta ti dve vsaj kakemu "nejevernemu Tomažu" zadostovali, da se bo pustil prepričati vsaj toliko, da bo poskušal stestirati produkt, ki mi dejansko lahko prinese samo koristi na več nivojih. Ne samo pri porabi goriva.

Referenc mi  ni noben problem objaviti javno, enako  mi tudi ni noben problem objaviti javno mojega mail naslova, ki je  igor.krzisnik@gmail.com.

V kolikor ste vsaj malo zmanjšali svoj dvom v delovanje in neškodljivost dodatka, me lahko kontaktirate na mail, za več uporabnih informacij.

P.S. Slovenske strani proizvajalca oziroma prodajalca pa še ne boste našli, se pa ureja tudi  to področje in bo urejeno v bljižnji prihodnosti.

Vse dobro in

Lep pozdrav

Ko bo prodaja urejena pri nas, se pa zopet kaj javi, se bomo takrat odločali, ali kupiti-testirati ali ne.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Varèni gorenjc

Prodaja pri nas je že popolnoma urejena, le na Petrolu ali OMV tega ne moreš kupiti, kar je popolnoma razumljivo, a ne? Pa tudi nikoli ga na tak način ne bo mogoče kupiti. Možno ga je pa povsem uradno in legalno kupiti z računom direktno od proizvajalca ali od njegovih zastopnikov, ki so pri nas že registrirani.

L.P.

mirchi

In kaka je cena, mesalno razmerje?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

frodo1

tule vmes pa je bilo nekaj pobrisano, ali sem še pa spal zjutraj, ko sem čital to stran,...:emot22:

lugr78

tudi jaz pogrešam neke izjave podjetij ki naj bi to uporabile, mislim da je bila neka komunala Koper in še neka firma. Zjutraj je to še blo...
R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Varèni gorenjc

Citat od: garac;162760pa sem odstranil

Ne vem zakaj koga motijo dobre stvari. Pišite mi na moj mail, pa prejmete vse podrobne informacije, brez problema.

Sem pa mnenja, da se teh stvari enostavno ne počne, vsak ima pravico do obveščenosti.

Vse dobro in
lep pozdrav!

Zeko124

Majster, delaš si reklamo na tujem forumu, če nisi opazil :).

Lp
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

frodo1

Ne tem forumu je bila že tudi kakšna druga reklama, pa ni nihče paničaril in nikogar ne zagovarjam,...
:breaking_pc:

_tomy_

Zadeva resnično deluje.
Na začetku sem tudi sam bil skeptičen, ampak me je firbec premagal. In zgleda da ne zaman ;)

gregor

Prodam bukove "kajle" za podložit pedalko gasa. Na voljo dva modela, 50% prihranka in 25% prihranka.
Možna uporaba obeh hkrati, prihranek se sešteva.
*Ne deluje pri uporabi tempomata.

Ko bom videl rezultate testov v nekem priznanem laboratoriju, bom morda verjel.
Za primerjavo rezultati "konkurence":
http://www.oeamtc.at/?id=2500%2C1374112%2C%2C
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Mike666

še celo zadnji odstavek lepo piše.

Fazit
Das Fazit: Der Fuel Saver führt weder am Rollenprüfstand noch auf der Straße zu messbaren Verbrauchsreduktionen. Das größte Reduktionspotenzial hat der Fahrer selbst: Ein guter Fahrzeugzustand und spritsparendes Fahren sind der beste Weg, um Kraftstoff zu sparen und die Umwelt zu schonen.

firbec

Tole brozgo sem jaz dobil na test.

Zaenkrat se testira na kadett-u letnik 76, danes sem tole natankal drugič.
Kmalu gre pa tudi v xsaro.

Naj bi bili neki blazni prihranki, baje :)

PS: Nisem prodajalec tote brozge! Sem samo skeptik, ki bo zadevo preizkusil.

Varèni gorenjc

Pozdrav!

Ja, konkurenca je prava zadeva. Vendar, testirano je leta 2011, sedaj smo konec leta 2013.
Konkurenca je eden od razlogov razvoja človeštva in industrije.
Vsak si želi boljši produkt od konkurence.

V kolikor si želite podobne rezultate, kot sem jih dosegel sam, mi pošljite ZS.
Tabela je rezultat štirimesečnega testiranja na lastnem avtu.

Lep pozdrav in vse dobro!

frodo1

Èloveka včasih takole malo zamika, da bi res preskusil iz radovednosti kaj je res in kaj ne,...
Iz tvoje tabele je zelo težko ugotovit ali si kaj privarčeval. imaš zelo velika nihanja v porabi goriva, tako da,...
Tudi če testiraš, oz. uporabljaš, kolikšen pa je prihranek, saj aditiv tudi ni zastonj? Kolikšna pa je sploh cena?
Nihče ne pove, ali je to za avto dobro, ali morda celo slabo, težko se je odločit za nekaj, če v resnici ne veš kaj ti to prinaša.
Verjamem, da se je že našlo nekaj testnih zajčkov, pa o tem ne pišejo, če bi se pa dalo resnično prihranit, pa verjamem, da bi ljudje to masovno uporabljali.

Pač moje razmišljanje, :emot22: