Xsara II 1.6 16V vergla, pumpa ne dela

Začel/a dexterboy, Junij 22, 2013, 04:50:52 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

VERMA

Tudi jaz še vedno čakam mojega mehankarja, da pride iz počitnic. Upam, da boš povedal kaj so ti naredili na servisu. lp

dexterboy

Avto gre jutri na avtovleko in na servisu gre na operacijsko mizo v torek ali sredo. Ali bo operacija uspešna in ali bo pacient preživel... bomo videli. Glede na vse muke, ki jih je pretrpel... mogoče pade kakšen bypass notri ali pa zamenjajo ledvičko :)

Nisem pa vedel, da ima še ene skrite varovalke v potniškem prostoru, pri voznikovih nogah, POD običajnimi varovalkami, ki so pod pokrovom. Èe bi šel štet vse varovalke in vsakega električnega porabnika, bi na hitro presodil, da je več varovalk kot pa električnih porabnikov. Ni kaj, znade Švaba narest avto.

:emot15:
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

xpuser

VERMA

Te varovalke sem našel lani, ko sem na parkirišču spustil prednje šipe, da se avto ohladi. Jasno da so ptem ostale  v spodnjem položaju, ker je odneslo varovalko ko sem hotel dvigniti šipe. Po dveh dnevih poizvedovanja na internetu sem našel shemo za te varovalke. Res pa je da sem jih videl dve leti nazaj, ko sem menjal pečko, ker mi je puščala in sem odstranil celo armaturko- lp

VERMA

Xara že dva dni na "mizi" kakor je rekel dexterboy. Na testerju je pokazalo 5 napak. Od ključa, pumpe, visokotlačne pumpe, do EGR filtra. Jutri bod trije srviserji (res pa je da sem vlekel avto na reno servisa) zopet stakniki glave in iskali kao pretrgano žico. lp

VERMA

Evo končn ena vesela novica od mojega mehanika. Napaka je bila na konektorju. Mislim, da je rekel 24 pinski in je okrogli. Ni ga menjal, temveč je naredil baypass. Xara zopet v obtoku. lp

barni81

jaz imam isti problem.zanima me kateri konektor je to