Puščanje klime

Začel/a sypahh, Junij 10, 2013, 08:55:32 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

CEPETKO

S pritožbo ne boš nič dosegel.
Pač so pri izvajalcu pa naj bo to izvajalec Valeo ali kateri drugi ki ima na Poljskem podizvajalca zahebali celo serijo hladilnikov, in po moje oboji molčijo kot miši. Obojestranska korist kot Citroen tovarne, ki molči in to vgrajuje lepo dalje v avte zato pa jim bodo v naslednji seriji dali nekaj komadov gratis zraven pri naročilu tovarni.
Zdržali bodo tako ali tako 12 mesecev torej garancija poteče, servisna mreža služi pri popravilih, avte tovarna naprej prodaja, podizvajalci izvajalcev delajo naprej.
Volk sit in koza cela nahebejo pa uporabniki avtomobilov in nihče drug.
Citroen - kreative tehnoloži.

garac

na*ebe tudi zaupanje v firmo in ugled, najbrž ne greš spet kupit citroen...če nisi tako usekan, kot smo nekateri

dokler so prodajalci takole samozavestni ni panike : http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=10798&highlight=prodajalec
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Picdriver

Citat od: CEPETKO;167617S pritožbo ne boš nič dosegel.
Pač so pri izvajalcu pa naj bo to izvajalec Valeo ali kateri drugi ki ima na Poljskem podizvajalca zahebali celo serijo hladilnikov, in po moje oboji molčijo kot miši. Obojestranska korist kot Citroen tovarne, ki molči in to vgrajuje lepo dalje v avte zato pa jim bodo v naslednji seriji dali nekaj komadov gratis zraven pri naročilu tovarni.
Zdržali bodo tako ali tako 12 mesecev torej garancija poteče, servisna mreža služi pri popravilih, avte tovarna naprej prodaja, podizvajalci izvajalcev delajo naprej.
Volk sit in koza cela nahebejo pa uporabniki avtomobilov in nihče drug.

Cepetko, zaenkrat imaš žal prav. Serviser se je sprenevedal 14 dni, zdaj že en teden molči tudi Citroen Slovenija. V kratkem bom preveril, kako se bodo odzvali Francozi. Upam, da se ne bo pokazalo, da ima tudi Carot prav.

carot

Citat od: Picdriver;168816Cepetko, zaenkrat imaš žal prav. Serviser se je sprenevedal 14 dni, zdaj že en teden molči tudi Citroen Slovenija. V kratkem bom preveril, kako se bodo odzvali Francozi. Upam, da se ne bo pokazalo, da ima tudi Carot prav.

A si kaj dosegel pri Francozih?

Picdriver

Citat od: carot;179873A si kaj dosegel pri Francozih?

Na koncu sem s servisom dosegel dogovor, tako da Francozom nisem tečnaril.

Fajdooo

Evo, zamenjan "kiler" klime, je pa dve let zdrzu:) pa da vidmo kolk bo ta zdrzu:) noro ne

ggors

Èe kdo rabi nov kondenzator klime (6455 GY) proizvajalca Nissens, naj se javi na PM.

ggors

Za koliko so te pa olupili?

alesz

"Nissens" kondenzarorji,nova serija so po novem kompletno zaščiteni z protikorozijsko barvo za aluminij................................................

dvorjan

Koncno, da bo dlje casa mir ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

xpuser

Super novica, kdo je uvoznik, koliko je garancija in koliko so dražji do "navadnih"

alesz

Pojma nimam,dobil sem dva,prvega normalno zmontiral,pri drugem mi pa je padel ven listek,neka"new all weather protect"tehnologija,pa skoraj z rok mi je zdrsnil,tako gladek je bil.....vprašanje je koliko je stare zaloge,sploh za starejše modele se to sigurno ne bo uvajalo,tisti modeli so že narejeni in ležijo v skladiščih...

BT-C5

kako to misliš"za stare modele"?
za kateri model pa je ta?prvi c5 MK3 so imeli hladilnik klime pred hladilnikom motorja,kasneje 2010-2011 pa obratno.

lp.