Zadnja klop Twingo

Začel/a amipick, Junij 02, 2013, 10:17:20 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

amipick

Kot je že splošno znano je Twingo zelo uporaben avto.Kupiš ga,seveda tistega z platneno streho,mu odmontiraš platneno streho in zadnjo klop z pasovi in ga prodaš za dele.Ali pa najdeš našteto na odpadu.
Streho montiraš na DS-ko ali AMI-ja in zadnjo klop z pasovi pa v
2CV,DY,Furgon.
In o zadnji klopi evo par slikic...

1-paše v naše avte,kot bi bila narejena za njih
2-treba podstavit zaradi naklona sedalnega dela
3-pas pritrjen na original nosilce,brez dodatnih lukenj
4-original nosilec DY
5-zložljiva kot DY
6-nobene spremembe v uporabnosti
7-tritočkovni varnostni pas
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

dvorjan

To je verjetno govora o Twingo mkI, ane, tam do 2000-2001 letnikov? Novi model ima tudi zadaj normalne vzglavnike, ki se dvignejo itd.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

amipick

Klop je po dimenzijah vedno enaka,ne glede na letnik,vzglavnike,...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

gigo

A ta dijana je od Pipota?
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

gule

Verjetno velja vse navedeno tudi za ami 8?

amipick

Za navedena vozila(2CV,DY,Furgon) smo že montirali,v amija pa še ne,ma verjetno da tudi paše.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

janez

Gre že... sam kar se mene tiče je grdo tole v Amiju. Ami ima le zadnjo klop tako narejeno, da objame zadnje notranje blatnike. Tole pa pomojem v Amiju "krneki" stoji zadaj.

Vidim, da Talijani te sedeže montirajo kot po tekočem traku... obstaja celo kit za kupit, v eni reviji pa sem našel pred časom kompleten postopek montaže za vse sedeže - prednje in zadnje od Tvingota.

Sam... sej veš, jaz sem prjatu originalnih sedežev v A seriji.

Je pa verjetno fajn zaradi zadnjih pasov, za družine s otroki.

gule

Jaz sem sovozniški zic v amiju že 2xšvasal, ker so mi ga uporabniki, ki so malo bolj masivni zlomili. Tako, da o teh Twingo, ali katerih drugih razmišljam za vsakodnevno uporabo, ko bi šel na srečanja, bi pa original noter vtaknu.

zlomjo

Originalni so čisto brez vzglavnikov

dyane

Odzadaj ste pas prisraufali tam kjer je nastavek za klopco. Zelo lepa in orginalna dijana...odzadaj pa Kolliine.
[SIGPIC][/SIGPIC]

pubi2cv

Ja, ta stari tip brez posebej vzglavnikov je bolj primeren. Vsaj za Spaka...vzglavniki bi previsoko prišli. Vsaj pri meni je tako.

Je pa tale klop res super zadeva predvsem zaradi prilagodljivosti (lahko ločeno podiraš levi in desni del naprej in nazaj, pa pomik klopce naprej in nazaj), pa seveda zaradi možnosti vgraditve 3 točkovnih pasov za mularijo....nobl:BigThumbs:

zlomjo

To je res super, a je možnost tudi za 3 pasove na zadnji klopi?

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

zlomjo

ja na sliki je pa videti samo za 2. a so twingiči samo za 4 registrirani?

Tiki

Tastari twingoti so samo za 4 reg. ja... Preverjeno.
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005