Zadnja klop Twingo

Začel/a amipick, Junij 02, 2013, 10:17:20 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

pubi2cv

Tako je. Sicer pa...A serija ni nek pojem širine...kak bi ti posedel tri ljudi na zadnji zic...? Tri otroške sedeže ziher ne stlačiš noter....

zlomjo

Vse je res, še v xp imam težave s 3 jahači. Sem pa imel idejo it v 5ih na svetovca s spačkom.

gule

Moj Ami je registriran za 5 oseb...

janez

In tudi prostora je za pet ... trije na zadnji klopi. Ma... ko smo še na žure hodili nabasani v mojega prvega rumenega amija. Pa nihče se zadaj ni bunil, ker sem imel svoj sedež zaradi dolgih nog fejst nazaj. Je pa res, da nismo bili razvajeni... Jaz sem imel Amija, ki je bil še največji avto od celega voznega parka mojih kolegov... Seveda, so me zato uporabljali - TAXI služba hehehe

zlomjo

Moj spaček je tudi registriran za 5. Ko sem bil mali, smo šli v Benetke 4 odrasli in 2 otroka s fičotom. Zadnja klop od spačka pa s štango ni najbolj udobna za srednjega potnika, zato bi od twingota bolj pasala.

amipick

Èe komu ni všeč,ni udobna,bla bla...:Hammer3:
original prednja klop v naših avtih,evo rešitev!

Zadnja klop Twingo paše tudi spredaj...

Z malo dobre volje se da predelat vodila sedeža tako,da sama vodila ne štrlijo preveč naprej in da ima klop dovolj pomika za vse velikosti šoferjev.
In seveda da se jo da spravit pod volan in tako pridobit prostor za spanje.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

gule

Vraže stari, kaj vse si ne boš izmislil...

andraž

Dobra ideja. A ni naslonjalo malo nizko?

amipick

Nič nižje kot original sedež.Lahko pa daš klop z vzglavniki...
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

dyane

[SIGPIC][/SIGPIC]

antasi

kolikor vem so še vedno na voljo zici od twingota
info 041 935697
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

andraž

Citat od: amipick;168879Nič nižje kot original sedež.Lahko pa daš klop z vzglavniki...

Sem mislil, da je nižja, vsaj na sliki zgleda tako.