Citroen srečanje Kozarska Dubica 2013(28-30.06.)

Začel/a gule, Maj 06, 2013, 09:56:25 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Srečanje organizira naš prijatelj Miroslav(Æiro iz Banja Luke)...program in objava sta prevzeta z Citroenforumasrbije, ker se Miro na našem forumu ne znajde najboljše...

Od 28-30.06 2013, Citroen klub B.luka održati æe Citroen susret u Koz.Dubici, sa mini raidom na planinu Kozara.  
Program slijedi,  Smještaj kamperski, a u sklopu mini etno sela ima 10 kreveta u bungalovima.
Uz Bungalove ima 2 kamp prikolice, jedna je sa 3 ležaja, a druga sa 4.
hrana je komplet obezbjeðena, petak večera, subota, doručak, ručak večera, i nedelja doručak, po običaju, obilna hrana.
Subota veče je večera u Koz. Dubici u extra restoranu sa muzikom.
Točena piva je 2km, kotizacija za hranu neæe biti visoka.

gule

Pa še nove informacije...

Malo ugrubo da objasnim, dok se ne razrade detalji???
Petak, 28.06. 2013. okupljanje u Etno selu prenoæište Stare Èivije,  udaljeno 500m od graničnog prelaza Gradina, kod Jasenovca, uz magistralni put Gradina-Koz. Dubica.
Večera obezbjeðena za sve učesnike! Smještaj kamp, a ima i 10-ak kreveta u bungalovima, te 2-e kamp prikolice.

Subota, 29.06. doručak u etno selu, odlazak u obilazak manastira Moštanica, te mini raid Kozarom do Mrakovice. Druženje i razgledanje, odlazak kolone kroz Prijedor do  Koz. Dubice.
Izložba vozila u centru Dubice, i čeka nas obilan ručak u restoranu Stara Èivija. Vl. je mlad dečko i neæe se osramotiti.
Poslije ručka odlazak za Etno selo, kupanje na Uni, koja je udaljena samo 32m od Etno sela, a ko želi uživa u Jelenu i prirodi???
Večera je oko 20h, i može biti poslužena u Etno selu, ili svečanije u restoranu u Dubici sa muzikom Dubički tamburaši??? dogovor slijedi kako veæina učesnika odluči???

Nedelja30.06. obilni doručak i po želji učesnika, iæi kuæi ili ostati još koji sat???
Kotizacija se dogovara, biæe prihvatljiva!
//www.staracivija.com

Nema tu mnogo priče, ima da bude ko u Evropskoj Uniji.

Mike666

Èe bo kak v evropski uniji pol bo zeloooooooo slabo. Bolje bo če bo kot v stari Jugoslaviji. ;)

gule

Ma to Miroslav tako pravi, ker še ne ve kako je v Eu...srečanje bo v najboljših Citro Jugoslovanskih manirah, torej jedi in pij, povračaj i prdi...

garac

ja v Španijo ne grem, to ni za mojo denarnico, v Bosno pa najbrž pridem
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

gule

Tole je srečanje z katero je vredno vzeti nekaj dni dopusta in odšteti kakšen euro, oziroma marko...:emot112:

gule

Citat od: garac;158347ja v Španijo ne grem, to ni za mojo denarnico, v Bosno pa najbrž pridem

Torej Alois Gashy počastvuje to srečanje...lepo...spet se vidimo...:BigThumbs:

pubi2cv

gule

Lovro

Jaz bi prišel, pa sem takrat že na morju (družinski dopust).
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

gule

Citat od: Lovro;158967Jaz bi prišel, pa sem takrat že na morju (družinski dopust).

Pa prideš malo z morja na obisk...:BigThumbs:

janez

Jaz bi tudi prišel pa...

Lani sem bil v Bosni z DAKom... so se obnašali ko da sem z Mercedezom prišu - niso šlivili pet posto , samo spačekspačekspačekspaček. Glih ka me niso začeli spraševat, če sn to čudo sam naredu (tak kot me "tujci" sprašujejo nonstop). Sem jim kr mal zameru (tak, zahec).

Zdaj z Meæko, da pridem... pa vprašanje, če me bojo zraven spustili :bombs:

Ali pač ?

Veš da se nebom trajbal z Amijem okol, če lahko kampiram ko car v Mečki. :BigThumbs:

Letos morram obvezno kamin sezidat v dnevni sobi, pol DAKa restavrirat, pol DAK certificirat, pol DAKa pred kamin parkirat... pol bom pa "pravi" Spačkar heheheheh

Aja... pol pa še na svetovca it z DAKom naloženim na šleperju... pa bom pravi svetovni popotnik.

Mal se hecam, ne me resno jemat, Gule... ti pa vseen povej, če lahko pridem z MB... ali so kake omejitve s strani organizatorjev. Da vem planirat, drugače grem letos kam drugam na dopust.

gule

Keža pridi, če hočeš tudi z letalom, ali vlakom, pa ti dam enega Citroena, da se na srečanju voziš(jaz ih štiri naenkrat pač ne morem pelati)...

Saj veš da ti Miro ne bo zameril, jaz še manj, če prideš z čem drugim...

Kaj pa Travnik? A boš tudi z MB prišel?

janez

Travnik ? MB seveda... mora opravičit svojo nakupno ceno .

Èevapi bojo ? Lani jih ni bilo, pa zarad njih sem šel v Bosno... Seka tvoja ima dober recept, nama še ni uspelo njenga recepta sprovest... Tak da, računam nanjo :) Sestavine jaz častim ... mislim, kupim... plačam... Ti pa roštiljaš :)

gule

Citat od: janez;158987Travnik ? MB seveda... mora opravičit svojo nakupno ceno .

Èevapi bojo ? Lani jih ni bilo, pa zarad njih sem šel v Bosno... Seka tvoja ima dober recept, nama še ni uspelo njenga recepta sprovest... Tak da, računam nanjo :) Sestavine jaz častim ... mislim, kupim... plačam... Ti pa roštiljaš :)

Èevape kupimo gotove ni problema, samo kaj bomo za pivo...namreč jaz ne pijem več...trenutno...do kdaj ne vem...:Hammer3: