Citroen srečanje Kozarska Dubica 2013(28-30.06.)

Začel/a gule, Maj 06, 2013, 09:56:25 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Kaj se sekiraš za pivo... bova pa šnops od švogara (al strica) degustirala :BigThumbs:

gule

Ja sem pozabil...ta vikend je tudi Oldtimer srečanje v Banja Luki...pride kdo???

Mike666

Ej v "evropi" smo. Niti ni več časa zase ne da bi še na kako srečanje šli. Fuck the system.

gule

Citat od: janez;159003Kaj se sekiraš za pivo... bova pa šnops od švogara (al strica) degustirala :BigThumbs:

Se ne sekiram, ker alkohola ne konzumiram več...od 1 maja...:funny34d:

gule

Citat od: Mike666;159020Ej v "evropi" smo. Niti ni več časa zase ne da bi še na kako srečanje šli. Fuck the system.

Ma daj samo 2 dni, pa ni BL na koncu sveta...:BigThumbs:

Mike666

znam da ni.  ali tak ti je v evropi. Radiš i radiš i radiš za nekog a ne za
 sebe

janez

Citat od: gule;159023Se ne sekiram, ker alkohola ne konzumiram več...od 1 maja...:funny34d:

Prijetno presenečenje. :BigThumbs:

gule

æiro

Evo, jedva sam uspio da se prijavim?? Pozdrav za sve forumaše!

gule

To legendo vidiš da može(kad se hoæe)!

æiro

gule

Doðite svi kod Æire na susret, jer on pravi najbolje susrete...

æiro

Citat od: janez;158983Jaz bi tudi prišel pa...

Lani sem bil v Bosni z DAKom... so se obnašali ko da sem z Mercedezom prišu - niso šlivili pet posto , samo spačekspačekspačekspaček. Glih ka me niso začeli spraševat, če sn to čudo sam naredu (tak kot me "tujci" sprašujejo nonstop). Sem jim kr mal zameru (tak, zahec).

Zdaj z Meæko, da pridem... pa vprašanje, če me bojo zraven spustili :bombs:

Ali pač ?

Veš da se nebom trajbal z Amijem okol, če lahko kampiram ko car v Mečki. :BigThumbs:

Letos morram obvezno kamin sezidat v dnevni sobi, pol DAKa restavrirat, pol DAK certificirat, pol DAKa pred kamin parkirat... pol bom pa "pravi" Spačkar heheheheh

Aja... pol pa še na svetovca it z DAKom naloženim na šleperju... pa bom pravi svetovni popotnik.

Mal se hecam, ne me resno jemat, Gule... ti pa vseen povej, če lahko pridem z MB... ali so kake omejitve s strani organizatorjev. Da vem planirat, drugače grem letos kam drugam na dopust.

Ovo nisam dobro razumio?? slabo pričam Slovenski???:take_picture:
Dak u B.Luci kotira kao da je kamion da se doveze neko drvo iz šume???
U B.Luci nikad niko nije vozao daka, a ni ljubitelja Citroena nema, sem mene?? :take_picture: čekam te u Dubici da ispravimo nepravdu!
Javi Simonu! ne znam da li imam broj???

gule

æiro

Citat od: gule;158301Pa še nove informacije...

Malo ugrubo da objasnim, dok se ne razrade detalji???
Petak, 28.06. 2013. okupljanje u Etno selu prenoæište Stare Èivije,  udaljeno 500m od graničnog prelaza Gradina, kod Jasenovca, uz magistralni put Gradina-Koz. Dubica.
Večera obezbjeðena za sve učesnike! Smještaj kamp, a ima i 10-ak kreveta u bungalovima, te 2-e kamp prikolice.

Subota, 29.06. doručak u etno selu, odlazak u obilazak manastira Moštanica, te mini raid Kozarom do Mrakovice. Druženje i razgledanje, odlazak kolone kroz Prijedor do  Koz. Dubice.
Izložba vozila u centru Dubice, i čeka nas obilan ručak u restoranu Stara Èivija. Vl. je mlad dečko i neæe se osramotiti.
Poslije ručka odlazak za Etno selo, kupanje na Uni, koja je udaljena samo 32m od Etno sela, a ko želi uživa u Jelenu i prirodi???
Večera je oko 20h, i može biti poslužena u Etno selu, ili svečanije u restoranu u Dubici sa muzikom Dubički tamburaši??? dogovor slijedi kako veæina učesnika odluči???

Nedelja30.06. obilni doručak i po želji učesnika, iæi kuæi ili ostati još koji sat???
Kotizacija se dogovara, biæe prihvatljiva!
//www.staracivija.com

Nema tu mnogo priče, ima da bude ko u Evropskoj Uniji.

Da potvrdim ovaj program sa malom izmjenom,  subota, ručak je u Dubici, a večera je u Etno selu, da izbjegnemo vožnju pod uticajem Jelen i Nektar piva???
Kotizacija je dogovorena, 25eura komplet meni, petak večera, subota doručak, ručak, večera, nedelja doručak, restoran je provjerene kvalitete!
Una je udaljena 30 m od Etno sela i kampa, triježnjenje se vrši kupanjem u Uni!
Moj drug Gule æe prevesti ovo na Slovenski jezik??
         :BigThumbs::take_picture: