Moj 23 avto - C6 2.7 hdi

Začel/a lugr78, April 17, 2013, 08:34:43 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Tako. C6 ima novega lastnika in že veselo prazni svoj prvi tank dizla.

Se je foter odločil in pograbil priliko, avto pa je pri hiši po skoraj 9 letih lastništva zamenjal Audija A6. Občutki? :BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Čojko

čestitke. Saj je čisto logična zamenjava.
Le dve črki naprej. Pa še to zgolj zato ker B6 ne obstaja.
Pacienti,....

andraž

Edina pametna poteza. Kdo pa še vozi audi... Èestitke fotru in tebi!

antasi

čESTITKE

uPAM, DA BOŠ DOBIL ZA KAK KROG:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

gule

Uhhh, zadnji pravi Citroen.

Èuvajte to, bo en dan rariteta. Èestitke ob nakupu!

rsm23

Èestitke. Me veseli, da je šel v dobre roke ;)

ModelJT

Eh...... bol da bi na audiju ostal....
[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

lugr78

R4;R4;Plymouth Sundance 2.3;C BX 1.5;Alfa 33;C BX 1.6;F punto 1.2;F punto 1.2 16v;O Omega 2.0;C BX 1.6,Toyota Camry 3.0;C ZX 1.8;Kia Clarus 1.8;C 2CV;P 307 break 1.6;P Partner 1.8;C XM 3.0;C Xantia break 2.0;C C5 I break; C Xantia 1.8 16v;P 607 2.0 ; C6 2.7 ;O Insignia; C 5 III T; DS5 2.0, P508 RXH

Zeko124

Citat od: lugr78;173231Zeko a USB box si naštudiral?

U, sorry, sem ti čist pozabil odgovorit na ZS :). Je tako, kot si rekel, že poka moja muska noter ;). Tale JBL-ček kar da nekaj od sebe, ampak bi se prileglo tudi kaj močnejšega v prihodnost :)).

Se ti kaj toži po njem ;)?

Edit: že malo razmišljam da bi začel šparat za kaj boljše ozvočenje, samo se po sagi z Xandrejevo C6-ko in računalnikom kar malo bojim kaj čarat na njem :argue1:, bomo vidli :)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Jogador

Citat od: Zeko124;173236U, sorry, sem ti čist pozabil odgovorit na ZS :). Je tako, kot si rekel, že poka moja muska noter ;). Tale JBL-ček kar da nekaj od sebe, ampak bi se prileglo tudi kaj močnejšega v prihodnost :)).

Se ti kaj toži po njem ;)?

Edit: že malo razmišljam da bi začel šparat za kaj boljše ozvočenje, samo se po sagi z Xandrejevo C6-ko in računalnikom kar malo bojim kaj čarat na njem :argue1:, bomo vidli :)

Saj niti ni tako drago, če malo prebrskaš razne ponudnike, tudi odvisno kaj rabiš/hočeš.
Hja, X je imel precej težav, samo je bil ojačevalec nekaj prekurjen, ki ga je montiral, vem ker sem ga jaz poskusil montirat, pa ni delal ok na glanc novi inštalaciji v moji bjondini.

Aboslutno pa daj to delat nekomu, ki ve kaj dela:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Matteo.

Ja sem pa opazil v četrtek zvečer ko se je tale c6 peljala iz ljubljane proti Grosupljem..:)

Srečno..
LPM
Matteo.
Berlingo SX 1.9D 51kw l.1999
C5 Exclusive 2.0HDi 100kw l.2006
Renault Clio Authentique 1.2 16V l.2002
C-Crosser Exclusive 2.2 HDi 115kw l.2007
Grand c4 Picasso 2.0 BlueHDi 110kw avt. l.2016
Mercedes V 250d 4matic Avantgarde AMG 140kw avt. l.2017

Zeko124

Hm, si prepričan da ni bil petek zvečer?

Sicer pa hvala :).

www.keramika-genorio.si

Matteo.

Citat od: Zeko124;173989Hm, si prepričan da ni bil petek zvečer?

Sicer pa hvala :).

Ja petek je bil...sem mislil dati vse štiri ko sem prehiteval pa nisem imel pojma kdo vozi..hehe.. Uživaj v uživanciji..:BigThumbs:

LPM
Matteo.
Berlingo SX 1.9D 51kw l.1999
C5 Exclusive 2.0HDi 100kw l.2006
Renault Clio Authentique 1.2 16V l.2002
C-Crosser Exclusive 2.2 HDi 115kw l.2007
Grand c4 Picasso 2.0 BlueHDi 110kw avt. l.2016
Mercedes V 250d 4matic Avantgarde AMG 140kw avt. l.2017

Zeko124

Citat od: Matteo.;174170Ja petek je bil...sem mislil dati vse štiri ko sem prehiteval pa nisem imel pojma kdo vozi..hehe.. Uživaj v uživanciji..:BigThumbs:

LPM

Ja, se mi je zdelo da sva se ene 2x srečala z eno C5-ko od LJ proti Grosuplju. Mi je pa tudi foter rekel da mu je zadnjič iz NM proti Ivančni Gorici nek C5 poblendal v pozdrav :).

Hvala enako :BigThumbs:

OFF edit: Včeraj sem si končno vzel enih 20 minut in malo prelistal knjižico z navodili, svašta, kaj vse ta avto ima. Včeraj sem preprobal še tempomat in omejevalec, majka. USB box špila kot mora, celo Jerovškov Toni me je spraševal kje se ta to kupit in se čudil kako je zmontiran :Hammer3:.

www.keramika-genorio.si