Naša mala žaba

Začel/a Čojko, April 15, 2013, 11:25:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

in s starim bencinom si se vozil? ajej
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Meni je važno, da jem sveže ribe, vi pa da se s svežim oljem v avtu pripeljete v Portorož, pa pol ni več važna kafana. :Hammer3:

garac

[SIGPIC][/SIGPIC]  

Čojko

Citat od: Zeko124;278984Bom povedal za Amija, ker za GS boš užaljen =).

Strošek obnove nekje 9-10k€, realna cena na trgu cca 4500. Z ekonomskega vidika čisti minus.

No, in za Vojkovega se je tudi 5 let iskalo pravega kupca za 6. Jaz bi veliko rajši kupil njegovega kot se ukvarjal s tvojim - tako iz finančnega kot časovnega vidika.

Samo, dokler tega ne daš skozi si pameten in gledaš tržne vrednosti. Pa tudi tržne vem kako so. Super lep, ohranjen , zdrav,...zelo dober avto, ki ga tudi dobro plačaš, pol pa pripelješ domov pa še najmanj jurja za dodat, ker avto 5 let ni vozil. Èisto osnovne stvari, gume, akumulator, velik servis, hidravlika,...

Tu je vse. Samo prepis in vozi dalje. Še personalizirane tablice šenkam.

Al pa recimo te bunke - bi se zapeljal do Gorazda in dal 20€ za polnjenje vseh, eno sezono bi sigurno še zdržala tista zadnja kritična. Tako pa sem za material in delo dal 180€. To ti noben ne plača ko prodajaš,... oz. take stvari potem čakajo kupca.

Zeko124

Citat od: Èojko;279012No, in za Vojkovega se je tudi 5 let iskalo pravega kupca za 6. Jaz bi veliko rajši kupil njegovega kot se ukvarjal s tvojim - tako iz finančnega kot časovnega vidika.

Samo, dokler tega ne daš skozi si pameten in gledaš tržne vrednosti. Pa tudi tržne vem kako so. Super lep, ohranjen , zdrav,...zelo dober avto, ki ga tudi dobro plačaš, pol pa pripelješ domov pa še najmanj jurja za dodat, ker avto 5 let ni vozil. Èisto osnovne stvari, gume, akumulator, velik servis, hidravlika,...

Tu je vse. Samo prepis in vozi dalje. Še personalizirane tablice šenkam.

Al pa recimo te bunke - bi se zapeljal do Gorazda in dal 20€ za polnjenje vseh, eno sezono bi sigurno še zdržala tista zadnja kritična. Tako pa sem za material in delo dal 180€. To ti noben ne plača ko prodajaš,... oz. take stvari potem čakajo kupca.

Bla bla bla bla...

Povej koliko hočeš za avto pa da vidimo :BigThumbs: . Glede na to da si zadnje čase pooblaščen za ocenjevanje tržnih vrednosti vseh možnih stvari na forumu me res zanima kako bi ocenil svoj avto ki ga prodajaš brez da sedaj palamudiš in ovinkariš.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Čojko

Resen interesent se bo že prijavil na razgovor in če bo izpolnjeval pogoje bo izvedel tudi ceno preden se odloči za to službo.

Pa ti nisi ta. Maš že XM-a za izlete pa še za poštimat detalje, da ne govorimo o Ami projektu,..

frodo1

Citat od: Èojko;279001@ Frodo, če se ne motim voziš xsaro bencin 16 16v in točiš Total 9000. Napisano imaš 20.000 ali eno leto oz. 15000 ob poostrenih, če se še prav spomnim. No Pluriel l 2003 z istim motorjem pa ima napisano zamenjavo olja na 30.000 in dve leti oz. 20000 ob poostrenih, tako da se ne rabiš po forumskih mnenjih ravnat.

Ja vozim Xsaro, samo ne bencinarja, temveč 2.0 hdi 110KM. Predpisan interval menjave olja 20000km. Avto bo kmalu polnoleten(18), kmalu 170000km, vozim pa malo, ker sem pač upokojenec.
:BigThumbs:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

andraž

Problem imaš, ker GS ni nek super zbirateljski avto, kot DS ali 2cv. Pa dodaten problem, če iščeš nekoga, ki ga bo vozil v belih copatih in ti prinesel pršut.
Ne glede na to, da je urejen, v domovini ne boš dobil veliko.
3500?
Tuji oglasniki ti prinesejo verjetno več uspeha.

antasi

Ne vem zakaj se kregate koliko je vreden ta GS.
Mene vprašajte, kot bivši lastnik vam bom do eura točno povedal, koliko je vreden ta GS.
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

Čojko

Glej za 3000€ me je na enem izletu pred leti fehtal možakar iz Adriaclasic pa nisem hotel niti slišat o prodaji. Èe bi mu takrat rekel 4 bi po moje tudi dal kolikor je bil zagret. Pa tudi ni bil pravi. Je iz avtentičnega super ohranjenega hrošča z nekom zamenjal sedeže za neke iz drugega avta, ker se na njih boljše sedi. Jih spraviš doma, a ne?

GS ni zbirateljski, tudi ta ni izvorno stanje, je pa Jugoslovanski simbol prestiža, udobja, tudi množičnosti, veliko ljudi ima lepe spomine na ta avto, ipd. kar v tujini ni. Postavi se v kožo, da bi si rad kupil en avto za še občasno udobno vozit čez vikende v starem stilu. Pa te ne zanima nobeno klubsko sranje. Poglej še kaj je bilo na razpolago v tistem obdobju, kako se kaj vozi in koliko stanejo avti za tako stanje kot je ta. Tako nabava kot vzdrževanje.

Jaz ne vidim ugodnejše variante.

Brez veze. Ne mislim nobenega prepričevat. Tu itak ni nobenega resnega kupca zanj. Pa tudi če bi ga ponujal za 2500 in da ni važno je komu gre ne verjamem, da bi se kdo našel.

Čojko

Citat od: frodo1;279016Ja vozim Xsaro, samo ne bencinarja, temveč 2.0 hdi 110KM. Predpisan interval menjave olja 20000km. Avto bo kmalu polnoleten(18), kmalu 170000km, vozim pa malo, ker sem pač upokojenec.
:BigThumbs:

Èe se voziš vsak dan po 5 km, kar dvomim, potem menjuj letno, če pa se zapelješ z njo 2x tedensko pa komot na dve leti.

Zeko124

Èojko malo se vseeno umiri z izjavami no, zveniš kot en zagrenjen švercer z avtomobili =)) .
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

ma daj zeko no, saj bo spustila čez teden dni bo bolje

Ampak meni je smešno kje se špara. Zavorno tekočino menjam na 2 leti, tako so predpisali, tako je, drugače pa je najbrž 20 let doba
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

Meni je pa smešno ocenjevanje kupca, če je pravi ali ne ... postaviš ceno ki jo želiš dobit ... 123xxxxxx € ... (v nekih normalnih okvirih za tak avto)  če kupec prinese toliko, izvoli avto .. pa magari ga kupec potem pelje v saharo pa v luft vrže ko uni Teslo pred kratkim...

andraž

Ali pa postaviš toliko pogojev, da je avto nemogoče prodat in je cela zgodba zgolj zgodba.