Naša mala žaba

Začel/a Čojko, April 15, 2013, 11:25:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

antasi

a to bo šlo v gsa super?
sej armaturka je res lepa in zanimiva, samo..
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

TISO

HMMM Tako čisto mimogrede, pred časom sem nekaj kopal na Avtoodpadu Vrhovec (Vir pri Domžalah) za deli za DS-ja in se spomnim, da je imel ene dve armaturke, luči pa par kosov za GS-je na polici (mal je treba kopat ker je vse nametano na police - pa lojtro si sposodi). Tudi spačkisti bi našli kaj zase. Obvezno pa je treba iti v ibercugu (ali drugi obleki, ki je ni škoda), ker si drugače čist črn.

Citroenovc

Ma jaz tudi ne bi te, sicer state of the art oblikovanja, aramturke dajal v superco. Paše v echte original okolje in če že - jo daj v rdečega.

Ali pa še bolje - nabavi še eno GSko in jo imej za "custom GS projekt" :-)
OK

LP
Primož

Čojko

Saj je bila mišljena za rdečega 1015 Confort, vendar je le ta v original stanju in ima skladno z nižjo opremo tudi bolj oskubljeno armaturno, ki pa je še vedno nekaj posebnega. Namesto obratomera in ure je različno brušena ploščica s Citroenovim znakom. Na to me je najprej Rok opozoril in me tudi prepričal.
Zato pa jo bom probal vgraditi s predelavo kablovja v superco, ki je itak vsa predelana po mojem okusu. Poleg retro armaturne bo najbrž dobila še 5 stopenjski menjalnik, ki se bo odlično podal 1.3 motorju.
še fotki armaturne iz Confort in Superce

antasi

res izgleda avto čisto drugačen s to staro armaturko.
noro utgan:BigThumbs:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

rsm23

Meni je pa ena druga zadeva padla sedajle v uč... pedala.
A nebi ob priliki še tistih gumic zamenjal? Kolikor vem se dobijo nove na Citroenu - če se prav spomnem jih je Gule menjal na CXu ;)

gule

Nove se v Citroenu dobijo le tiste za Cx-a z kvadratki...

Jaz sem namontiral nove, pa so že znucane, skoraj kot te...tako, da ni potrebe za menjavo, ker bo kmalu isto, če se dosti vozi...

Čojko

Jih imam že nabavljene za rdečega. Slabe 4e kos pri danielu. Veliko avtov, malo časa, ...

rsm23

Se mi je zdelo, da nisi spregledal... ;)

garac

od 2cv so enake in poceni pri potokarju
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Toyo 155/15 letnik 2007 s skoraj vsem profilom sem vrgel stran. Niso več držale tako kot je treba, predvsem pa me je motila prevelika dimenzija. Tako vizuelno kot v vožnji, kjer je pobralo precej moči.

Po različnih izkušnjah prisegam na deklarirano dimenzijo 145/15.

Nabavil 4x nove nankang za 150e + 20e premontaža. Po prvih izkušnjah držijo dobro, predvsem pa mi je všeč njihova udobnost.

garac

super, škoda, da mcc ne dela michelin ponaredkov v tej dimenziji, xzx 135 pa je preozka, pa še nosilnost in hitrostni razred najbrž ne ustreza
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlomjo

Kaj naj dam zdaj Pjotru Michelin ponaredke ali Nankang?

Čojko

Podaljšal registracijo. Vse skupaj 82e.

Pripombe iz tehničnega: levi končnik ima luft, ročna za nastavit (desna), slabši amortizerji. V enem letu prevozil dobrih 1000 km.