Naša mala žaba

Začel/a Čojko, April 15, 2013, 11:25:07 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

xantos

Ne vem še. Nalil čistilo tri dni nazaj (Xantia). Vsekakor pa poročam. Že po par 100 km se mi zdi veliko bolje...

Upam pa da bo veliko bolje... :)
Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

Čojko

še vedno čisto navdušen. Vse normalno suho, nikjer ne pušča, pada izredno počasi (še po dveh dneh ni do konca dol), dvigne se izredno hitro, vožnja super udobna, mehka, različnih dnevov odziva hidravlike nisem več občutil, klikne mi šele po 7 minutah in 20 sekundah, polnitev pred klikom traja manj kot 5 sekund (padejo obrati pod minimumom),... nimam ene negativne pripombe!

gule

Èojko, prideš mogoče v Travnik, da bacimo kakšno debato uz pivo i æevape? :BigThumbs:

Pa da vidim to "barako" v živo...:emot112:

Čojko

Težka bo. Kratki dnevi, tedni,...

Lahko pa bi ti prišel z limuzino na izlet v SLO.

gule

Citat od: Èojko;184483Težka bo. Kratki dnevi, tedni,...

Lahko pa bi ti prišel z limuzino na izlet v SLO.

Enkrat vsekakor...mogoče še to leto...

Jaz bom pa kar javno napisal, pri meni ne gre za kratke dni, ampak prazno denarnico...namreč en izlet do Kopra, pa nazaj bi mene z Cx-om stal več kot pol plače...:gimme_money:

Ali drugače...povprečna plača v mojem kraju(seveda kdor ima srečo, da sploh dela, je cca. 300-400 eur...:argue1:

Pa ni to tarnanje, enostavno se težko izide...

pubi2cv

Fantje...kdo pri nas prodaja tole reč...Hydracurincage...?

Hvala in LP

Čojko

Voza v KP recimo,... http://shop.voza.si/index.php?route=product/product&product_id=900013

@gule, čisto razumem,... pač enkrat ko boš prišel na obisk k sorodnikom. Obvezno s CX-om.

pubi2cv

Hvala Èojko....a ima mogoče kdo v LJ ali CE tole reč...? Pa kvanto košta...?

Thnx

xantos

Xantia 1.9 TD Break (\'99) (pr***** zaribana!)
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) + LPG (pr***** vscana!) RIP
Xantia 2.0 TCT Activa (\'98) (pr***** zgorena!)
Xantia 3.0 V6 Activa (\'98) (zaenkrat še ni pr*****!)

Jogador

Saj Voza ima na Poljanski v Lj trgovino, naročijo vse kar hočeš, traja pa en dan, če morajo iz Kp dobit.
Tam sem jaz kupoval LHM vedno.
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

pubi2cv

Lepo...hvala obema:emot112:

gule

Citat od: Èojko;184553Voza v KP recimo,... http://shop.voza.si/index.php?route=product/product&product_id=900013

@gule, čisto razumem,... pač enkrat ko boš prišel na obisk k sorodnikom. Obvezno s CX-om.

Biæe jednom, jedne godine...:BigThumbs:

Čojko

Postopoma se mi GS zopet hitreje poseda. Ali se komu sanja kaj je krivo za to?
Bom ob priliki zopet dobro odzračil, pa da vidim, če bo boljše.

S hydracurincage sem prevozil cca. 1000 km, vse ok, nikjer ne pušča, avto zelo mehak, udoben,... včeraj sem se malo peljal na izlet (200 km) Po rebrnicah navzdol je bilo prav adrenalinsko - levo - desno, gor - dol. Rebrnice so vedno hujše. To so bili pritiski v sistemu,...

Stare nove Michelinke se tudi zelo dobro obnesejo. V dežju tudi odlično držijo oz. kot kakšne druge nove gume za običajen avto.

gule

Citat od: Èojko;184988Postopoma se mi GS zopet hitreje poseda. Ali se komu sanja kaj je krivo za to?
Bom ob priliki zopet dobro odzračil, pa da vidim, če bo boljše.

S hydracurincage sem prevozil cca. 1000 km, vse ok, nikjer ne pušča, avto zelo mehak, udoben,... včeraj sem se malo peljal na izlet (200 km) Po rebrnicah navzdol je bilo prav adrenalinsko - levo - desno, gor - dol. Rebrnice so vedno hujše. To so bili pritiski v sistemu,...

Stare nove Michelinke se tudi zelo dobro obnesejo. V dežju tudi odlično držijo oz. kot kakšne druge nove gume za običajen avto.

Ma samo vozi, če je vse drugo ok, ti stari Citroeni ne držijo kot novi višine, ko ih ugasneš in pustiš...:BigThumbs:

Čojko

Danes pa sem si privoščil celodnevni izlet.

Štartal iz KP, po stari cesti Razdrto, po rebrnicah v vipavsko dolino, NG, Soška dolina, Kobarid, Slap Boka, Bovec, Trenta, Izvir Soče, Prelaz Vršič, Kranjska Gora, Trbiž, Predilsko jezero, Prelaz Predil,...